forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 5. MaFest - Makarska, 20.-23.5.2010.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

dugapuška
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
429 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 25/05/2010 : 22:25:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dugapuška a Private Message  Reply with Quote
http://www.jutarnji.hr/plemenita-umjetnost-plakata--jeremiah-i-zagor-brane-makarsku-/788798/

www.rdv.ba
Go to Top of Page

kohorta
Starting Member

77 Posts

Member since 26/11/2007

Posted - 25/05/2010 : 22:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kohorta a Private Message  Reply with Quote
Da se zna tko je tu tko!!

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 25/05/2010 : 22:43:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

@Ken2
Bravo za fotografije Makarske.Kakva idila!
Ko su ove persone na fotkama , samo Milazza prepoznajem

dugapuska pod desnom i ken2 pod Milazzovom lijevom rukom.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8172 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 25/05/2010 : 22:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

@Ken2
Bravo za fotografije Makarske.Kakva idila!
Ko su ove persone na fotkama , samo Milazza prepoznajem

košarkaši su redom: ja, bubo, dcopic i 76
a na slici s milazzom su dugapuška, ja i toni (ne znam nick i da li ga uopće ima)

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/05/2010 : 23:04:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Archy

Evo nešto i od mene:
za sada samo crteži

Ispada da samo Ferri i Diso ne znaju crtati! Gledajući njihove crteže...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 25/05/2010 : 23:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
A Esad... Nacrto mi dve linije. Poslje mene dođe Raul iz SnK i nacrta mu neki isti šit. Veli mu ovaj: daj me ne jebi s tim ferrijevskim šemama...

No sikiriki
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/05/2010 : 23:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

A Esad... Nacrto mi dve linije. Poslje mene dođe Raul iz SnK i nacrta mu neki isti šit. Veli mu ovaj: daj me ne jebi s tim ferrijevskim šemama...

Esad ti je nacrato svoju desnu ruku i frtalj svojih leđa, a bome se niti Milazzo nije nešto potrudio. Nećeš ništa zaraditi na ebayu! Sorry!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/05/2010 : 23:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ken2, baš su ti kvalitetne fotke, odmah se vidi dobar fotić. Ali i dobar motiv (mislim na makarsku rivu)...

Znači, ipak je bilo sportskih aktivnosti? Ili ste se samo kao slikali s loptom?

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/05/2010 : 23:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Esad ti je nacrato svoju desnu ruku i frtalj svojih leđa, a bome se niti Milazzo nije nešto potrudio. Nećeš ništa zaraditi na ebayu! Sorry!

Ja sam od Ribića dobija skroz dobar crtež Thora

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

ninel
Senior Member

Serbia
1583 Posts

Member since 16/11/2004

Posted - 25/05/2010 : 23:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ninel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dečki, to se zove Umetnost.

http://www.youtube.com/watch?v=SSRVtlTwFs8&feature=related
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 25/05/2010 : 23:58:07  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
to se zove crtanje od Q (ne mcne nema veze s tobom) RCA
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/05/2010 : 00:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by supermark

quote:

@ supermarče jel se ona tvoja prija oporavila od šoka?

naravno da nije

čudno.ja san mislija da će joj bit smišno a ona upala u traumu.
više neču spominjat egzorcizam nepoznatim osobama

dobar zaključak
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/05/2010 : 00:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by supermark

quote:

http://i47.tinypic.com/2rz8d1x.jpg

JA (ovu sliku pokazujete djevojkama/ženama na vlastitu odgovornost)...

...mogle bi imati noćne more tjednima

ne želin bit kriv za raspad veza i slično

jedino ako mislis na to da ce postati lezbe
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/05/2010 : 11:46:13  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Evo nešto i od mene:
za sada samo crteži

Ispada da samo Ferri i Diso ne znaju crtati! Gledajući njihove crteže...

Ispada? To je cinjenica!

"I'm not saying I'm Batman. I'm just saying nobody has ever seen me and Batman in a room together."
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 26/05/2010 : 12:37:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Puna lista stripaša koji su počeli pregovore sa Marvelom: http://url.ba/7ip7
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 26/05/2010 : 13:45:29  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Čitam, ovaj poznanik iz Osijeka je na popisu, Ivan Međugorac. Netom prije otvaranja Dana stripa Osijek 2010. slaže nas nekoliko table za izložbu Slavnoski strip crtači u okvire te nailazimo na ovu:

I govorim, čovječe ovo super izgleda. Kad lima govori on je to crtao (tad se nismo još poznavali). Dakle, nije uopće iznenađujuće što su između ostalih i njegove radove ponijeli. Na crtežu je npr. sjenčanje vrlo inovativno (u svakom slučaju nisam vidio slično).

Inače, ovi moji slavonci su svi oduševljeni Mafestom, skroz naskroz je bed što sam bio spriječen... No, u svakom slučaju čestitke na uspješno organiziranom festu. Nadam se da ste uspjeli nabaviti StripOs br. 3. Pozdrav!

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 26/05/2010 : 16:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Jako impresivno, ne sviđaju mi se neka rješenja kadriranja, ali definitivno vidim zašto je odabran.
Ovo sjenčenje izgledaju kao oni efekti koje smo dobivali izrezbarenim krompirom na časovima likovnog, vjerovatno je radio nekom sličnom tehnikom umakanja u tintu i ponavljanja uzorka, da uštedi na tinti. Ali to ima smisla na tačno određenoj površini kao što je zid dvorca, ne baš kod sjena preko nečijeg lica ili unutar nabora odjeće.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8172 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/05/2010 : 23:13:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

žalosno mi je hvaliti mafest na mjestu na kojim "krivaca" više nema iz znanih i manje znanih razloga - ali kao i svake godine (a bio sam na skoro svima, ali opet govorim samo iz osobne vizure) - svaki je bio sve bolji i bolji ovaj će mi ostati nezaboravan iako sam došao kraće no ikad nažalost - HVALA GASTONU i DADI - a ratko može da se stidi zbog ovog
p.s. fali jedino mrmot iz V...A ali istjerat ćemo i njega iz jazbine još jednom...

naravno da mafest treba hvaliti, dok god smo ovdje i ne razbježimo se svi, a ovaj je zaista bio najbolji do sada: i po gostima, i po posjećenosti događanja i po visokom pokroviteljstvu i po tri dana koncerata, po organiziranosti i po svemu... a mislili smo da je teško nadmašiti prethodne koji su isto bili sjajni
gosti su bili susretljivi, a osim milazza koji je meni iz razumljivih razloga bio no1, potpuno su me oduševili risso i abuli i nadam se da ću i ja jednom u životu dobiti rissov crtež
i vrijeme nas je poslužilo, nije bilo ni pretoplo ni hladno, taman koliko treba, osim za one koji su se nadali plivanju kao prošle godine
za mene je mafest i prilika da vidim rodni kraj, jer bez njega bih još i rjeđe dolazio dolje
i zbog svega toga velika hvala gastonu i dadi i svima ostalima koji rade da bi mi dolje uživali: dina, renky, kićo, aco, doc, leopold, rocco…i ostali koje sam zaboravio, svima vam hvala
hvala i kalalargi na pašticadi i pašticadi (razlika u naglasku), obećajem da sijedeće godine nigdje drugo nećemo jesti

ni sva ta situacija oko ratka nije uspjela pokvariti atmosferu, iako je ratkov dolazak u makarsku, usprkos poruci da nije dobrodošao, doveo do toga da je mnogim ljudima bilo neugodno, pazilo se što će se kome reći, a što će prešutjeti – i to se osjetilo – ili se to samo meni učinilo
već sam više puta stao na stranu dada i nema potrebe da to ponavljam, ljudi su trpili dok su mogli, a onda su pukli, možda nisu trebali, ali jesu
ipak, nije mi se svidjelo to da je ratku bio zabranjen ulazak u prostorije gdje se održavao mafest, jer ipak je to javna manifestacija, sa svojim pokroviteljima i sponzorima, međutim, saznao sam da mu je zabranjen ulazak samo u subotu popodne, da ne prisustvuje aukcijama koje je oblatio – i to mi je ok

a evo i još malo slika, da vizualiziramo dojmove

xexexe, što smo lijepi
i za kraj malo šušarica

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8172 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/05/2010 : 23:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ken2, baš su ti kvalitetne fotke, odmah se vidi dobar fotić. Ali i dobar motiv (mislim na makarsku rivu)...

Znači, ipak je bilo sportskih aktivnosti? Ili ste se samo kao slikali s loptom?

ma nema to veze s kvalitetom fotoaparata, nije on neki, ali mi dobro služi - ove fotke su tako dobro ispale jer je takav dan bio, pravo svjetlo, sunce iza leđa i dobar kadar
što se tiče sporta imaš dokaz u postu iznad
a evo ti i još jednog kadra, ovu sam zumirao

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/05/2010 : 23:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

[

xexexe, što smo lijepi

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/05/2010 : 23:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
ovdje sam još bil jebeno grogi od večeri prije

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8172 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/05/2010 : 23:38:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
a ja sam se mogao obrijati u fotošopu
ali, nema veze, važno da je fulu depilirana :-)))))

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12494 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/05/2010 : 10:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

zar niste imali loptu

ovo više izgleda na penjanje po drvetu(aaaaaahjakkkkkk)
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 27/05/2010 : 11:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
uh,jebemti zivot,kako je lepa ona slika mora,stenja,i sumice.kako bi se cronos tu bucnuo.6 god.za redom na grckom primorju(mada,i njega obozavam),ali i hrvatsko je extra. sledece godine dolazim pajperom,a tolko sam proputovao,da sam zadnji put bio u dubrovniku 1988.
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 27/05/2010 : 13:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six
da sam zadnji put bio u dubrovniku 1988.

E da mi je kuna za svaki put kad sam to čua......

Inaće Mafest je bija super (još da nas je bilo više iz st-dila...Pajdo nema te u sub, Sonora nema, Motorhead Vice isto nije moga ostat, a supermark i lwood se negdi "izgubili", neki kažu da ste se vratili u štalu nazad..., Vidi se da ferri i diso gustaju, dosli pod stare dane u prekrasnu makarsku, ljudi ih štuju, osjećaju se dobro vidi se.
Lipe slike Makarske, Makarska mi je uvik bila u top 5 u hr, priko lita imaš more, priko zime imaš snig. Inaće, otiša san baš u ponediljak na svetog Juru poviše, na vrhu ima još sniga sa strane, nemoš virovat.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000