forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Aukcija italijanski orginali (radulovic marko)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 26/05/2010 : 15:29:39  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Na mojim aukcijama italijanski orginali napravljena je mala greska sto se tice stripova od tex vilera ,teksovi stripovi nisu ta kolekcija koja sam mislio da jeste .Sa tim i cena im je dosta manja,posto ne mogu da izbrisem aukciju zamolio bih potecijalne kupce da ne aukciraju za stripove TEX na mojim aukcijama,jer sto zbog neobavestenosti i tacnih podataka doslo je do greske.....Svi ostali stripovi sa aukcija italijanski orginali su total orginali i dobra im je cena u odnosu na italiju .......Hvala na razumevanju marko

Nema,nema niko tako lepe dragane.

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 26/05/2010 : 16:39:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Ako bih sad ja uzeo prvog Teksa, za koliku lovu bi mi ga dao?

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 27/05/2010 : 04:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Ostavi mi e/mail,nemam slovo (s) na tastaturi za pm...pozdrav

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 27/05/2010 : 11:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Posto nije neka zainteresovanost na stripovi.com za te stripove,zasto nebi pokusao na ebay.it prodati???Dobio bi duplu lovu za njih,ako cemo vjerovati ebay.it!Puno isplatnije bi ti doslo
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/05/2010 : 15:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ove stvari uopče nema smisla ovde prodavat

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27635 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 27/05/2010 : 16:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bihac-una

Posto nije neka zainteresovanost na stripovi.com za te stripove,zasto nebi pokusao na ebay.it prodati???Dobio bi duplu lovu za njih,ako cemo vjerovati ebay.it!Puno isplatnije bi ti doslo

To je već pitanje za zamisliti se

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 27/05/2010 : 16:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Evo ti jedan prijedlog.Ja cu ti pomoci oko toga,ja cu ti ih postaviti,s tim da cu u opisu napisati da se stripovi salju iz Srbije.Po primanju love,stripovi se salju.Samo da to bude sve korektno i da nebi doslo do problema,jer npr.,to bi islo sa mog acounta,a sa tim stvarima se ovdje nije bas za igrati.Kontas??Naravno,ako bi postavio cijenu 1000 € pocetnu,nebi ti to doslo kao kod stripovi.com,bez provizije,vec bi morao lijepu cifru na samu proviziju i postavljanje aukcija biti spreman platiti.Tu bi ti proviziju ja izracunao i taj iznos bi trebao meni uplatiti,jer meni takodje ide automacki preko racuna na ebay racun,znaci,odbiju mi taj iznos koji sam im duzan.Dalje po mogucoj prodaji tih stripova,takodje bi morao platiti cini mi se 15% Luxemburskog poreza ili PDV-a naseg od ukupne dostignute cijene.Tako ide odprilike,ali u svakom slucaju bi ti se puno vise isplatilo nego tako kako si uradio.
PS:puno vise bi imao sansu da prodas i da dostignes bolju cifru u slucaju da se u opisu aukcije napise da se salje iz neke zemlje zapada,pa ako imas slucajno nekog ovdje,pokusaj na taj nacin.Da ti ih on postavi,da se lova salje u Njemacku npr,a stripovi se salju iz Njemacke.Eto,pa razmisli o ovome
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 28/05/2010 : 21:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Bas sam pregledao tvoje aukcije i mogu reci samo jedno.Brate svaka cast!Otkud ti oni Zagori bog te vid'o?U pravu su ljudi baci to na e-bay,obogatices se.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

kaius
Starting Member

42 Posts

Member since 20/01/2009

Posted - 17/06/2010 : 08:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send kaius a Private Message  Reply with Quote
nije me dugo bilo,,zanima me za te texove,pogledao sam ali nisam ih vidio na aukcije.
zanima me koji su ti texovi,koja je cijena na njima..
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000