Author |
Topic  |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 26/05/2010 : 15:29:39
|
Na mojim aukcijama italijanski orginali napravljena je mala greska sto se tice stripova od tex vilera ,teksovi stripovi nisu ta kolekcija koja sam mislio da jeste .Sa tim i cena im je dosta manja,posto ne mogu da izbrisem aukciju zamolio bih potecijalne kupce da ne aukciraju za stripove TEX na mojim aukcijama,jer sto zbog neobavestenosti i tacnih podataka doslo je do greske.....Svi ostali stripovi sa aukcija italijanski orginali su total orginali i dobra im je cena u odnosu na italiju .......Hvala na razumevanju marko
|
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 27/05/2010 : 11:08:49
|
Posto nije neka zainteresovanost na stripovi.com za te stripove,zasto nebi pokusao na ebay.it prodati???Dobio bi duplu lovu za njih,ako cemo vjerovati ebay.it!Puno isplatnije bi ti doslo |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27635 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 27/05/2010 : 16:06:28
|
quote: Originally posted by bihac-una
Posto nije neka zainteresovanost na stripovi.com za te stripove,zasto nebi pokusao na ebay.it prodati???Dobio bi duplu lovu za njih,ako cemo vjerovati ebay.it!Puno isplatnije bi ti doslo
To je već pitanje za zamisliti se |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 27/05/2010 : 16:31:07
|
Evo ti jedan prijedlog.Ja cu ti pomoci oko toga,ja cu ti ih postaviti,s tim da cu u opisu napisati da se stripovi salju iz Srbije.Po primanju love,stripovi se salju.Samo da to bude sve korektno i da nebi doslo do problema,jer npr.,to bi islo sa mog acounta,a sa tim stvarima se ovdje nije bas za igrati .Kontas??Naravno,ako bi postavio cijenu 1000 € pocetnu,nebi ti to doslo kao kod stripovi.com,bez provizije,vec bi morao lijepu cifru na samu proviziju i postavljanje aukcija biti spreman platiti.Tu bi ti proviziju ja izracunao i taj iznos bi trebao meni uplatiti,jer meni takodje ide automacki preko racuna na ebay racun,znaci,odbiju mi taj iznos koji sam im duzan.Dalje po mogucoj prodaji tih stripova,takodje bi morao platiti cini mi se 15% Luxemburskog poreza ili PDV-a naseg od ukupne dostignute cijene.Tako ide odprilike,ali u svakom slucaju bi ti se puno vise isplatilo nego tako kako si uradio. PS:puno vise bi imao sansu da prodas i da dostignes bolju cifru u slucaju da se u opisu aukcije napise da se salje iz neke zemlje zapada,pa ako imas slucajno nekog ovdje,pokusaj na taj nacin.Da ti ih on postavi,da se lova salje u Njemacku npr,a stripovi se salju iz Njemacke.Eto,pa razmisli o ovome |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 28/05/2010 : 21:54:24
|
Bas sam pregledao tvoje aukcije i mogu reci samo jedno.Brate svaka cast!Otkud ti oni Zagori bog te vid'o?U pravu su ljudi baci to na e-bay,obogatices se. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
kaius
Starting Member

42 Posts
Member since 20/01/2009 |
Posted - 17/06/2010 : 08:54:37
|
nije me dugo bilo,,zanima me za te texove,pogledao sam ali nisam ih vidio na aukcije. zanima me koji su ti texovi,koja je cijena na njima.. |
 |
|
|
Topic  |
|