Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
SnotMan
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/1694066-madara_uchiha.jpg)
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 16/03/2010 : 20:39:28
|
Ma da mi je samo prochitati ko je je bio u komisiji i njihova objasnjenja... |
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
mladjo
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/images(23).jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Bob Rok
Advanced Member
![](AvatarUpload/funnyanimation2.gif)
4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 16/03/2010 : 20:41:29
|
quote: Originally posted by mladjo
Računaju da će svi sa ovih prostora dati dobar dio glasova za njih, a da će ostatak Europe dobiti sa tri stvari iz pjesme koje se razumiju na svim jezicima - trubačima, "Beograd" i "Balkan". E sad ,koliko će uspjet...![](icon_smile_big.gif)
Narocito sa ono tri puta. Bruka, Miljenko, bruka ![](icon_smile_disapprove.gif) |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
|
all_ba
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar_560_large.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Posted - 17/03/2010 : 00:34:35
|
Dude(englska rijech),mozhda ti slushni aparat malo otishao?:D |
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur. |
|
alen
Advanced Member
![](AvatarUpload/zooropa.jpg)
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 17/03/2010 : 10:05:28
|
quote: Originally posted by SnotMan
quote: Originally posted by alen
quote: Originally posted by all_ba
@Alene, ti si još bio dječak kad je Bijelo dugme haralo Jugom , pitaj roditelje možda ćeš od njih dobiti pravi odgovor.
Da, njima je Dugme super, iako je stara bila više u Čolić điru.
O Zeppelinima je stari znao nešto više jer je u 70tima bio DJ. Ostavio mi je diskografije oba benda koje sam preslušavao kad me "uhvatila" glazba (recimo srednja škola nadalje). U određenom trenutku su mi pak Zeppelini postali jadni jer su me previše podsječali na Dugme, pa sam se te plagijatore izbacio iz upotrebe.
Jesi?Koliko je dugo proshlo od izbachenja?Ajde poslushaj ih ponovo.(zeppeline).
Hehe, dobra fora. Znaš dobro tko je tu izbačeni plagijator, a tko hairway to steven original . |
itsyourworldyoucanchangeit |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
![](avatars/Harlequin.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
|
Bob Rok
Advanced Member
![](AvatarUpload/funnyanimation2.gif)
4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
|
mladjo
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(23).jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/NN_007_KL-2-1.jpg)
Croatia
4762 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4762 Posts
|
dosada
Advanced Member
![](AvatarUpload/10868141_763178023752749_59460229144528425_n.jpg)
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40631 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 27/05/2010 : 22:29:57
|
quote: Originally posted by dosada
sporadicno dok pratim txt (jebena kiša).i baš razmišljam kaj sa našim susjedima!? prvo šalju ženu koja je muškarac,a sad dečka koji je pičkica....ne kužim u cemu je fora!?
Obicno nas nerviras na grobarskom topicu, ali ovo ti je prava provala.. ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4762 Posts
|
nemanja93
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/n1006172540_30166699_9966.jpg)
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 27/05/2010 : 23:02:06
|
Hoce neko da menja slicice Milana Stankovica,fali mi ona kad ga je*e crnac???? :DDD |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
split85
Advanced Member
![](AvatarUpload/durango.jpg)
Croatia
8289 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
zeljko
Advanced Member
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
split85
Advanced Member
![](AvatarUpload/durango.jpg)
Croatia
8289 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/tenay.gif)
Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 27/05/2010 : 23:28:06
|
Ko jebe talijane, ta nacija mi nikako ne paše (osim bonnelija i bunkera, jel )... Ova ukrajinka je boginja, nekako, najlipše žene su tamo čini mi se. Inaće, onaj srbin je fizički dvojben, al pisma je dobar narodnjak, s jasnom porukom, ovo je balkan , mogla bi dobro proć, evropa puši danas taj balkan-beat, i to brega jako dobro zna. Samo im je scena loša, tribali su udrit kolo ono balkansko, a ne neku futuru...![](icon_smile_question.gif)
|
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25765 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 27/05/2010 : 23:29:30
|
quote: Originally posted by nemanja93
Hoce neko da menja slicice Milana Stankovica,fali mi ona kad ga je*e crnac???? :DDD
A da ne bi radije par dana odsustva sa foruma??? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
hello
Senior Member
![](AvatarUpload/Freakazoid.jpg)
Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
|
nemanja93
Senior Member
![](AvatarUpload/n1006172540_30166699_9966.jpg)
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 27/05/2010 : 23:38:00
|
quote: Originally posted by manhunter
Hoce neko da menja slicice Milana Stankovica,fali mi ona kad ga je*e crnac???? :DDD
A da ne bi radije par dana odsustva sa foruma???
Ako zasluzujem slobodno... Al istina je da smo poslali jednog ficfirica koji da nije imao srece u zivotu ostao niko i nista...I mene je sramota sto nas onaj indijanac predstavlja!I sad dozivljavamo da nas druge zemlje zajebavaju |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25765 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 27/05/2010 : 23:43:53
|
Ako zasluzujem slobodno... Al istina je da smo poslali jednog ficfirica koji da nije imao srece u zivotu ostao niko i nista...I mene je sramota sto nas onaj indijanac predstavlja!I sad dozivljavamo da nas druge zemlje zajebavaju
A kao šta, Evrovizija je neko kul takmičenje, pa smo trebali da pošaljemo Van Gogh ili Električni Orgazam???
Ne budi vulgaran, i ne zaboravi da živiš u zemlji u kojoj 3,5 miliona ljudi gleda Grand show ili Farmu, tako da nas ovaj baš dobro predstavlja.
A na ESC su manje-više svi isti, ne odskače ni ovaj baš toliko.
A druge zemlje nas zajebavaju zato što se nisu plasirale u finale.![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|