Dragi moji forumaši već neko vrijeme razmišljam o pokretanju ovoga topika. Ideja je da svakih sedam dana ide nagradno pitanje, odnosno dok se ne pogodi strip autor. Za početak sam odabrao ovaj kadar izuzetnog strip crtača. Kadrovi će biti dopunjavanji novim sve dok se ne pogodi autor. Razmišljao sam i o sponzorima. Vrlo je moguće da na kraju (dogovorićemo se dokle da idemo)onaj forumaš koji bude imao najviše tačnih odgovora dobije pristojnu nagradu (glavna nagrada npr. Matabaruni(1-2) ili Tarzan (1-2), odnosno neki strip u tom iznosu po volji sretnog dobitnika).
Tačan odgovor nosi 10 bodova. Ko prvi sakupi 100 bodova pobjednik je nagradne igre.
GLAVNI SPONZOR ARKAPRESS d.o.o. Sarajevo Štamparsko-izdavačko preduzeće www.arka.ba
Ovo je zanimljivo,samo mislim da je nepotrebno govoriti nešto o autoru. Možda bolje link,nego copy,paste. Inače odlična ideja,mada mi se čini da ju je već netko bio postavio.
Ovo je zanimljivo,samo mislim da je nepotrebno govoriti nešto o autoru. Možda bolje link,nego copy,paste. Inače odlična ideja,mada mi se čini da ju je već netko bio postavio.
Ne znam da je neko već bio pokrenuo sličan topik. Ali i da jeste nema veze. Želja mi je da stimulišem forumše da ipak nešto i dobiju za svoj angažman na forumu i na ovom topiku.
Dobro bi bilo da ima što više nagradnih igara, možda da se uključe i izdavači stripova.