Što se mene tiće navijam za Gruziju i Azerbajdžan samo zbog osoblja koje ih predstavljaju.
Facts are a stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence. -- John Adams
Facts are a stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence. -- John Adams
Nemica je preslatka , ali je pesma i vise nego smesna.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Ako ikada dođeš u Dubrovnik posjeti firmu Van Gogh d.o.o. i traži mene. U sklopu firme je i poliklinika Oftalmus, sredim ti kvalitetan popust na pregled vida
Ako ikada dođeš u Dubrovnik posjeti firmu Van Gogh d.o.o. i traži mene. U sklopu firme je i poliklinika Oftalmus, sredim ti kvalitetan popust na pregled vida
hahahahaha!!!!!!!!!!! Ja sam najprije pročitao weletov post kao ono a onda sam video kako si mu dobro odgovorio haha svaka čast!
što,loša je?ako je nisam pomiješao sa nekom drugom,a mislim da nisam,ne znam što se čudiš?
pa čudim se tome jer smo prije toga baš na ovom topiku ocjenjivali žene i nekako nas se nekoliko forumaša složilo da su najbolje Ukrajinka,Rumunka i Armenka pa smo čak govorili o tome kako su ove godine hit žene sa istoka....kad ti ono pronađeš ovu Portugalku sa zapada europe koju nitko drugi nije spomenuo. Ali dobro svaki ima svoj okus i tebi se sviđa ova najviše što je ok ali ipak sam se ja začudio jer meni ona nije ništa posebno a izgleda da i drugima nije pa me začudilo šta ti je tako lijepo na njoj....
inače nema panike,svaki ima svoj okus pa eto tebi se sviđa ova a meni rumunka npr...
pobednicka pesma je iznenadjenje pre svega jer je netipicna za ovaj festival , ali je veoma tipicna za danasnje top-liste. ovo su lagano mogle da odpevaju, lilly allen, pixie lot, katty perry.... (nastavite niz)- slatkasti tinejdz pop bez agresije, bez kicerice, bez groteske na sceni i nekako mi je bas drago zbog klinke. cudi da turci ponovo uspevaju sa svojim vec generickim "punkrock" emo klincima, a jos vise cudi visoki plasman grka koji su bili so pase sa opa-iha refrenima i vristecim gay momentima :) drago mi je sto je brega ponovo prduo u cabar sa svojim nebulozama. a bitka za naj cicu kod mene se vodi(la) izmedju jermenke i rumunke! i naravno, da ne zaboravim island - meni je to licilo na vrhunski sprdacinu i bilo je zabavno do besvesti :D
ovo je bio prvi eurosong kojeg sam pogledao od pochetka do kraja....chisto da vidim shta che sve biti,nikad vishe.A Tv mi je u funkciji 5 sati mjesechno..
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.