slobo na novosti e-tv si izjavio da ideš u izdanje conana pa me zanima kojeg serijala i još koj podatak ako nije problem..hvala i svaka ti dala (mislim zbog izdanja conana)
di je odgovor
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
slobo na novosti e-tv si izjavio da ideš u izdanje conana pa me zanima kojeg serijala i još koj podatak ako nije problem..hvala i svaka ti dala (mislim zbog izdanja conana)
di je odgovor
Sloba je trenutno zauzet, pa ću ja samo kratko reći, novi Dark Horse Conan bi prvi išao, ali više podataka za par dana, kada Sloba bude u mogućnosti da odgovori.
Ista vest je na oba foruma, evo kopiraću je i ovde. Inače, Gea neće ići Četvrtkom, odabran je drugi dan u sedmici, ali objaviće Sloba više podataka kada bude trebalo.
Mesto: Klub obožavalaca stripa, Novi Sad Adresa: Kralja Aleksandra 10 (pasaž preko puta Trčike, iza Gradske kuće) Datum: četvrtak, 03. 06. 2010. Vreme: 19.00 časova
Klub obožavalaca stripa iz Novog Sada organizuje novu promociju. Ovog puta radi se o novim izdanjima kuće Darkwood iz Beograda - dve knjige Tarzana Berna Hogarta i novog Bonelijevog serijala GEA, koji će svoju premijeru na srpskom tržištu imati upravo u četvrtak 03. 06. u Novom Sadu. Sva izdanja na promociji će se prodavati po promotivnim cenama, a najavljeno je učešće naših strip autora koji su crtali Tarzana, kao drugih eminentnih gostiju iz sveta stripa.