Evo ga,počele su govnarije,sranje je usrano,uh,ovaj,stanje je posrano ili već šta...Jebali vas pederi,hajd sad dosta...
ma on ne moze prihvatiti da je zagor cisti pederko (iako je kopirajuci tarzana navukao plave tajice i crvenu majicu, hihihi), ruse mu se djecacki ideali i silni snovi... sta ces, istina je okrutna...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
prejak topik!! mataković, barić i bagi = sveto trojstvo
Ih,brkajlijo,nisam ja Matakoviću ni do skočnog zgloba stopala mu lijeve noge. Bestijalnijeg i luđeg crtača stripova nit je bilo nit će biti iza njega na ovim prostorima...Klikni ispod da vidiš samo dio njegovih urnebesnih budaleština... http://www.net.hr/webcafe/matakovic/page/2010/05/20/0024006.html
Ha-ha! Prvi put sam danas posjetio ovaj topic i jako je zabavno vidjeti likove iz stripova u "cudnim" situacijama,ali malo je previse sexualnih aluzija ,ali kako god dobro me je nasmijalo,pogotovo ludi Tex sto krka po saloonu! Manje politike, ima i onih osjetljivijih i mozda frustriranih. Predstavljas tipican Bosanski humor i ne smeta ti nasaliti se na racun svoje zemlje i svog naroda i gradjana. onim ispolitiziranim bolje da i ne komentiraju jer ovo je ipak humor u blagim varijantama i ne bi se trebao nitko naci uvrijedjenim,jer bih i ja da ne shvatam psihologiju covjeka isto trebao naci uvrijedjen.Pozdrav!
Zbog nezadovoljstva kvalitetom crteža i kolora (inače,bio sam ga okrečio drvenim bojicama)dao sam ga ukloniti.Uskoro će doći lošija,gluplja,nimalo smiješna ali zato krvavija varijanta na istu temu...