forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Brad Barron VČ
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 34

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 23/05/2010 : 14:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Razmišjlam da u Kragujevcu napravimo ekipe ( u sportu) Bredovci protiv Dampirovaca !

A sta cemo mi koji volimo obojicu?

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 23/05/2010 : 14:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Bred je iz broja u broj sve bolji i prava je šteta što je oročen na samo 18 epizoda!
Go to Top of Page

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 23/05/2010 : 16:17:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morrison

quote:

Razmišjlam da u Kragujevcu napravimo ekipe ( u sportu) Bredovci protiv Dampirovaca !

A sta cemo mi koji volimo obojicu?

Vi ste podeljene ličnosti.

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page

paranoid
Junior Member

344 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 24/05/2010 : 03:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send paranoid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 2

Bred je iz broja u broj sve bolji i prava je šteta što je oročen na samo 18 epizoda!

Ja zapravo mislim da je dobro to sto je orocen na 18 epizoda inace bi postao veoma dosadan vremenom. Ovako je uradjen kao jedna celina i svima ce ostati u lepom secanju

http://www.youtube.com/watch?v=o-tT62bpYlU&ob=av2n
https://www.youtube.com/watch?v=UMc1H-S9ZoA
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 24/05/2010 : 20:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Cekajte je li izaslo 18 epizoda ili je serijal zatvoren sa 18-om epizodom?

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 24/05/2010 : 21:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
zaokruzen serijal od 18 epizoda + specijalci koji izlaze i koji se odvijaju nakon serijala koliko sam shvatio

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1910 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 24/05/2010 : 21:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by REJS

Wooow!Brad Barron! neznam sta mi se u ovom stripu svidelo:ambijent,podsecanje na Teleskopulosa ili zato sto sam ga citao tamo gde sam procitao prve stripove,ali opasno sam se navukao na ovog junaka.
Najzad se i za probirljivog nadje ponesto.

E napokon da vidim da se još neko pored mene (i Mikada ) navukao na Bred Berona.
Obećanje nije loša epizoda, kao što kaže Grujah bilo je i boljih, ali meni se sviđa kao i ostale.Kod BB jednostavno sve mi epizode "pašu"

Momci, niste jedini!

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 24/05/2010 : 23:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
Također se pridružujem BB fanovima
Ja nažalost u posljednje vrijeme ne stignem čitat Brada zbog obaveza, ali čim mi prođu ispiti aktivnije ću se uključit u rasprave na ovom topiku.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 03/06/2010 : 02:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bob Rok

Procitao sam keca . Dojmi mi se . Kako se dalje odvija radnja, posle oslobadjanja i da li vredi da pocnem da uzimam? Cudno, nijedan Bonelli nije pogodio ono sto ja hocu (i Marti me zamara, a da ne pricam o Zagoru, Teksu ili Mister Nou), a ovaj ima nesto sto mi drzi paznju

Vredi da se uzima. Ja licno nisam ljubitelj vanzemaljaca i sl., ali mi se BB bas svidja. Po mom misljenju bolji je od Dampira.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 03/06/2010 : 02:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Procitao sam keca . Dojmi mi se . Kako se dalje odvija radnja, posle oslobadjanja i da li vredi da pocnem da uzimam? Cudno, nijedan Bonelli nije pogodio ono sto ja hocu (i Marti me zamara, a da ne pricam o Zagoru, Teksu ili Mister Nou), a ovaj ima nesto sto mi drzi paznju

Vredi da se uzima. Ja licno nisam ljubitelj vanzemaljaca i sl., ali mi se BB bas svidja. Po mom misljenju bolji je od Dampira.

Mrk!
A svidja ti se "fanta ciko"
Jebao te i grof i Baron Rakoshi!
Citaj si tamo Zagora i ne palamudi da ti se ne smeju ljudi!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 03/06/2010 : 02:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
@ dobri vojA

Pa nisam rekao da je bolji od DD, nego od Dampira. I to je moje misljenje, ne znaci da sam u pravu (a jesam ... uvek ). I sto se javljas ovde na topic BB i pricas protiv njega?! Pa ce te izedev fanovi.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 03/06/2010 : 02:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson
....I sto se javljas ovde na topic BB i pricas protiv njega?! Pa ce te izedev fanovi.

Za sta ce me IZEDEV?
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/06/2010 : 08:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Bred je dobar strip, poslednja epizoda je solidna, ali kao da je uvod u vecu pricu. nekako se bezveze zavrsava ako nema nastavak.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21768 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/06/2010 : 10:30:03  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Doco, banovan si sa topica zbog spama i vređanja starijih forumaša.
Ovo ti je druga kazna i traje dva meseca, znači do 3. avgusta tekuće godine.

Markose,do neba ti hvala!!!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21768 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/06/2010 : 10:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Bobe, zar ti nisi dao otkaz na forumu?
I otkud znaš da sam trenutno na ovom topicu ?

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21768 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/06/2010 : 10:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

ajde anto, super-ultra Bredu fenu, objasni sta je smek na ovog junaka sta se bori protiv izvanzemaljaca!

A šta da ti objašnjavam, to je ili ti se sviđa ili ne.
Mene je ovaj Faraci kupio sa par odličnih Dilanovih epizoda.
Kod Breda ima istu tu lakoću priče, priča mi prosto klizi dok je čitam; nije sad to ne znam kakva priča, ali za opuštanje savršena.A i crtači su mi odlični.

Go to Top of Page

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 03/06/2010 : 10:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ajde anto, super-ultra Bredu fenu, objasni sta je smek na ovog junaka sta se bori protiv izvanzemaljaca!

Kod Breda ima istu tu lakoću priče, priča mi prosto klizi dok je čitam; nije sad to ne znam kakva priča, ali za opuštanje savršena.A i crtači su mi odlični.

Koje su to epizode?

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21768 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/06/2010 : 11:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mikado

quote:

quote:

Koje su to epizode?

Ovako napamet jedna je Veliki san, jedan od prvih DD od Veselog.
Kada se setim javlajm ti ostale.

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 03/06/2010 : 18:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Fora je u tome sto odredjene stvari imaju magiju,kada bi neko trazio precizan odgovor nikada ga ne bi dobio.Shekspir, Van Gogh, Dali,Bred Barron jednostavno imaju nesto u sebi sto privlaci.Za razliku od Dampira koga jednostavno koliko se trudio nemozes da zavolis.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/06/2010 : 19:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Samo toliko, svaki put kad dobijem novu turu VC, prvo se bacim na BB i MN.
Ovaj put su to bili brojevi 7 i 8.
Dosta simpatican serijal, plus sto je kratak plus plus specijalci.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2522 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 04/06/2010 : 19:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
quote:

Fora je u tome sto odredjene stvari imaju magiju,kada bi neko trazio precizan odgovor nikada ga ne bi dobio.Shekspir, Van Gogh, Dali,Bred Barron jednostavno imaju nesto u sebi sto privlaci.Za razliku od Dampira koga jednostavno koliko se trudio nemozes da zavolis.

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

PJ24MKD
New Member

Fyro Macedonia
275 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 05/06/2010 : 02:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit PJ24MKD's Homepage  Send PJ24MKD a Private Message  Reply with Quote
quote:

To oko Breda i Dampira, kod mene je upravo obrnuto

Iako volim SF, BB nije mi nista posebno. Br.1 mi se jako dopao mora da priznam, ali sve nadalje do br.6 bilo mi je onako, ni-super-ni-lose, pa postao sam indiferentan-nije me bilo briga o prici, pa sam odlucio da ga prekinem citati.

A kod Dampir-a, tacno je da je start serijala bio prosecan posebno Colombo-ve epizode, ali Boselijev scenaristicki rad kako serijal ide nadalje sve mi je bolji i bolji i vec ima 10-tak super epizoda koje bi rado preprocitavao i uzivao. A crtaci su mi izvrsni - posebno Majo i L.Rossi, pa, bar za sada, uvek radosno docekam novi 'Dampir' na trafici.

Edited by - PJ24MKD on 05/06/2010 02:58:17
Go to Top of Page

nolo contendre
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/06/2010 : 14:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send nolo contendre a Private Message  Reply with Quote
Kako neko može da ne voli Breda Berona?

Pa čovek izgleda kao Apolon, glava Đorđeta Klunija na telu Arnija Šrafcenigera.Šta, malo vam je?
Pa čovek je učestvovao u iskrcavanju u Normandiji i ostalim viđenijim iskrcavanjima US Marinaca u WWII, ima toliko medalja da ne može sve da ih pokači na svoje telo nego mora da vodi i jednog ortaka sa sobom kad hoće da se qrči.Još ste skeptični?
Ali on je po povratku u USA završio osam fakulteta i postao "neki veljiki Dr.Mr.", persona kojoj se obraća Pentagon u trenucima krize.
Šta sad kažete?
Sram bilo one koji tvrde da je samo malouman čovek mogao da plasira ovakav strip u 21. veku, te da će ako već treba da čitaju sranja, čitati Supermana jer je to bar sranje sa tradicijom.

Priznajte, da je ovo šes'et neka i da imate osam godina, voleli biste Breda više od tate i druga Tita zajedno.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 05/06/2010 : 18:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Jbg niko nista ne voli na silu ili planirano,ali ocigledno je da strip ima nesto nostalgicno u sebi.Ja do pre mesec dana nisam taj strip ni primecivao, sve se promenilo kada sam procitao par brojeva.I ne mogu da objasnim zasto mi se svidja.

Go to Top of Page

nolo contendre
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/06/2010 : 20:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send nolo contendre a Private Message  Reply with Quote
quote:

Đorđa Klunija, ne Đorđeta.

http://www.youtube.com/watch?v=zWkjozKXO48&feature=related

Ne uklapa mi se u "recital".
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page