Što mislite o njoj i koliko Vas je dojmila ova ideja? Da možete, u koju biste osobu prebacili svoju ličnost? Da li bi odustali od samog procesa zbog toga što biste uništili drugi život ili bi nagon bio jači? Da li biste prešli u osobu suprotnog spola?:))
Ajmo!
Psihometabioza-jako zanimljiv pojam koji su scenaristi uveli. Iako ideja nije originalna, psihometabioza je među ostalim jedan od razloga zbog kojih sam zavolio ovaj serijal. Fascinantan je način na koji su scenaristi uspjeli razviti ovu ideju kroz toliko brojeva gdje sve kulminira izvrsnim G3 "Nova budućnost".
E sad, malo teže bih odgovorio na ova druga pitanja. Samo brine me ova letargičnost Natanovaca kad su u pitanju ove teme.
Samo da stave originalne stranice od Castellinija unutra. Kad se poamerikancio u biznisu pa zastitio svoje radove na izdavanje izvan Cizme. I ja cekam na to izdanje,kladim se da ce biti papreno oko 140 ili 150 kuna!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Emirem, da ti odgovorim na pitanje u vezi prve knjige: najbliže datumu što sam saznao je "uskoro" i "rekli su poslije MaFesta". Tako da neće trebati puno čekati
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Što mislite o njoj i koliko Vas je dojmila ova ideja? Da možete, u koju biste osobu prebacili svoju ličnost? Da li bi odustali od samog procesa zbog toga što biste uništili drugi život ili bi nagon bio jači? Da li biste prešli u osobu suprotnog spola?:))
Ajmo!
Psihometabioza-jako zanimljiv pojam koji su scenaristi uveli. Iako ideja nije originalna, psihometabioza je među ostalim jedan od razloga zbog kojih sam zavolio ovaj serijal. Fascinantan je način na koji su scenaristi uspjeli razviti ovu ideju kroz toliko brojeva gdje sve kulminira izvrsnim G3 "Nova budućnost".
E sad, malo teže bih odgovorio na ova druga pitanja. Samo brine me ova letargičnost Natanovaca kad su u pitanju ove teme.
Ajmo gdje ste svi???
Ma bude to zaživjelo, samo treba vremena da ljudi počnu pisati Dotle ću ja stavljati nove teme i uskoro će sigurno biti jedna nala ekipica za razgovor
Prije dva-tri dana pročitao AA pet i doista ,kako je ukazivao pomalo dosadni početak, nikako nisam mogao vjerovati kako je priča odlično izvedena sa i po nekoliko radnji koje se nadovezuju uz istu stvar (asteroid Argo).Doznajemo i još jednu potankost u vezi Agencije Alfe tj. , ''osobu'' koja je potpomogla u njezinu stvaranju (Kranio) , a i ''opraštamo'' se od April Frayn i Jacka , tj. od njihova djelovanja u agenciji . Sve u svemu , valjda će biti nešto od te edicije Asteroid Argo.Uglavnom, prilično dobar uvod za Alfu.
April i Jack adio! Valjda ce se nekad vratiti...nego da li je Asteroid Argo stao u Italiji? Samo tri broja i to je to? Sad mi pade na pamet, gde je nestao Marti Misterija kiborg iz Natanovog univerzuma? Link i C09 su jos zivi u buducnosti, a gde je MM Cyborg?
Pa ako pročitaš Djoletovu recenziju na 1.broj Asteroida Arga-"Pješčana planeta" mislim da je i to jedan od razloga zašto se ovaj spin-off nije duže zadržao. Ipak, toplo se nadam da to nije tako užasno kao što Djole piše.
A Marti ko Marti, sigurno lunja Nathanovim svijetom. Čudim se što nisu i njemu dodijelili spin-off, vjerujem da bi bio, ako ništa, bar u rangu sa svojim već pomalo i izblijedjelim originalnim serijalom.
Po meni su trebali davno prije napraviti dva Martijeva glavna serijala ( i to tamo negdje kod objave epizoda o Atlantidi NN 63 & co.) Jedna serija bi bila standardna, a druga bi pratila Martija u Nathanovom svijetu. Svaka epizoda neka izlazi dvomjesečno i ima 132. strane, zapravo kao sadašnji Marti. Eh... Makar, za razliku od mnogih, meni sadašnji Marti nije loš, dapače.Ali malo više vidjeti Martija u Nathanovom svijetu...eee da...
agencija alfa 5 je nešto najače od nathana u posljednje vrijeme
koje remek - djelo
Slažem se. Čitao sinoć i jedva čekam da završim sa poslom i dohvatim se alfa sage. Ala ću da uživam...
I ja isto potpisujem, još jedna vrlo dobro razrađena Vignina priča sa ogromnom dozom misterije kojom nas uvodi u sagu Alfa. Gotovo u rangu dvojke!!
Sad krećem na knjige 15 i 16 mada sam mogao sačekati sa čitanjem zadnje priče iz knjige 14 "Neprijatelj iz sjene" koja je kronološki također nakon AA 5. Ali nema veze, nije neka šteta u kronologiji.