forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Guillermo del Toro režira Hobita
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 04/06/2010 : 18:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

meni je samo drago što je BAKSHI radio LOTR
meni je samo žao što ga nije ON dovršio
za sve drugo vi se slikajte...

Uvijek mi bude krivo na kraju crtanog što druga polovina nije odrađena.
Znaš li zašto je to bilo tako?

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 04/06/2010 : 18:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

u tome je problem "odrađena" je...u istom stilu kao i hobbit - bakshi je to doveo na nivo koji vrijedi ali kako je ostajao bez sredstava i on je zbrzao drugi dio mada nije namjeravao - i dan danas to mi je najbolja obrada tolkiena - ona koja me navela da ga i počmem čitati
ako ti treba pošaljem ti ovo o čemu pričam - najbolje u tome je glas johna hustona kao gandalfa:)
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 04/06/2010 : 18:19:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
http://www.imdb.com/title/tt0079802/

nedavno ga gledal i kak sam vec rekel debelo zaostaje za filmom.....Hobbit mi je tu u cijeloj priči još najsimpatičniji!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 04/06/2010 : 18:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
ono što ti dosada ne može reći - jer ne piše na imdb-u - jeste da su rankin/bass kao producenti napravili hobbita i htjeli napraviti cijelu priču u stilu kakav je hobbit - kao crtić za djecu - i promašili s bakshijem koji je odjebao tu ideju i solirao nažalost i krahirao sa svojom vizijom - rotoskopija je išla zbog manjka novca ali je ispalo genijalno unatoč tome - bakshi je otpao i priča je završena u hobbitovu stilu - jadno - najgenijalnija stvar je Huston koji je bio i u hobbitu i stih - WHERE THERE'S A WHIP THERE'S WAY
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 04/06/2010 : 18:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
kakve veze ima gdje procitas koji podatak, na imdb-u ili negdje drugdje?

evo piše ovdje i više od onog kaj si ti napisal i znaš.....
http://home.netcom.com/~zmoq/pages/ROTK_RB.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Return_of_the_King_%281980_film%29

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 04/06/2010 : 19:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

kakve veze ima gdje procitas koji podatak, na imdb-u ili negdje drugdje?

evo piše ovdje i više od onog kaj si ti napisal i znaš.....
http://home.netcom.com/~zmoq/pages/ROTK_RB.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Return_of_the_King_%281980_film%29

ima ima ljubitelju knjiga a ja i nisam pisao opširno u stvari neznam što si se petljao u moju komunikaciju saobijem ne donjevši ništa nova

Edited by - rommel on 04/06/2010 19:09:41
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 04/06/2010 : 19:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

u tome je problem "odrađena" je...u istom stilu kao i hobbit - bakshi je to doveo na nivo koji vrijedi ali kako je ostajao bez sredstava i on je zbrzao drugi dio mada nije namjeravao - i dan danas to mi je najbolja obrada tolkiena - ona koja me navela da ga i počmem čitati
ako ti treba pošaljem ti ovo o čemu pričam - najbolje u tome je glas johna hustona kao gandalfa:)

Imam ga, ipak sam fan Tolkiena pa nabavih...
Hvala.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 04/06/2010 : 23:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

ali ovaj dio da se Kubrick čita Kubrik a ne Kjubrik nije teško shvatit, ali teško je prihvatit onima koji su krivo naučili pri prvom susret s tim prezimenom!

jesi ti ono rekel da ne buš spamal?

mislim da je vise stvar transkripcije, posto ja u srbiji ni poznavaoce nisam cuo da pricaju Kubrik mesto Kjubrik, no, to na stranu....

kako znate da ne moze bolje od Dzeksona u fantasyju
svakakve neke stvari su se smatrale vrhuncem SFa, pa se onda a long time ago, 1977. pojavio jedan film koji je pomerio granice pa posle njega jos par drugih, tako da....granice samo napred idu

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25965 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/06/2010 : 23:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

svakakve neke stvari su se smatrale vrhuncem SFa, pa se onda a long time ago, 1977. pojavio jedan film koji je pomerio granice

Alien je snimljen 1979.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 04/06/2010 : 23:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Lord Vader89

svakakve neke stvari su se smatrale vrhuncem SFa, pa se onda a long time ago, 1977. pojavio jedan film koji je pomerio granice

Alien je snimljen 1979.

ostajem ispravljen

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 04/06/2010 : 23:16:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ali samo zato sto sam pricao o progresivnom nadogradjivanju na bolje, stoga, Star wars je bolji od Aliena, sam si to rekao!!!!!! sad mi ne mozes nista

Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 06/06/2010 : 02:56:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Ni najmanje me ne brine del Torov odlazak, naprotiv. Jer, kao glavni argument ZA pominjan je Pan's labyrinth... Meni je taj film bio jezivo dosadan, a mislim da bi The Hobbit u del Torovom maniru bio previshe mrachan.

Kad vec nece rezirati Jackson, voleo bih da to bude Cuaron, ali da takodje rezira oba dela filma isti chovek. Kupio me je najboljim Harryjem Potterom od svih.

Film cemo (I deo) svakako gledati na 10-ogodishnjicu Fellowship.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 06/06/2010 : 14:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gil-galad

Ni najmanje me ne brine del Torov odlazak, naprotiv. Jer, kao glavni argument ZA pominjan je Pan's labyrinth... Meni je taj film bio jezivo dosadan, a mislim da bi The Hobbit u del Torovom maniru bio previshe mrachan.

Kad vec nece rezirati Jackson, voleo bih da to bude Cuaron, ali da takodje rezira oba dela filma isti chovek. Kupio me je najboljim Harryjem Potterom od svih.

Film cemo (I deo) svakako gledati na 10-ogodishnjicu Fellowship.

Ni meni Panov lavirint nije nešto posebno... Mislio sam da sam jedini...

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 06/06/2010 : 19:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zar je realiziran nastavak onog crtića? To prvi put čujem...
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 06/06/2010 : 20:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
A mene interesuje kad ce ovo poceti da se snima?

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 16/06/2010 : 19:58:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Ovdje se u 10 dijelova može pogledati cijeli taj crtić "The Return of the King":

http://www.youtube.com/results?search_query=The+Return+of+the+King+cartoon&aq=f

Inače, meni je puno bolji onaj prvi crtić:

http://www.youtube.com/results?search_query=The+Lord+of+the+Rings+cartoon&aq=f
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 16/06/2010 : 20:41:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Ovo izgleda puno bolje od filmova :

http://www.youtube.com/results?search_query=Lord+of+the+Rings%3A+Conquest+of+Middle+Earth+Episode&aq=f

Edited by - dsormaz1 on 16/06/2010 20:46:27
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13521 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 17/06/2010 : 10:10:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Meni su Gospodari ok, ali su realno, mogli da budu i mnogo bolji.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 19/06/2010 : 11:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Nevezano uz temu, ali slično (valjda neće nitko zamjeriti zbog tog skretanja s teme)...
Nisam ni znao da i ovo postoji...Fire and Ice, i opet Ralph Bakshi:

http://www.youtube.com/watch?v=JF1i-26N9j0&feature=related
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 19/06/2010 : 11:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

Nevezano uz temu, ali slično (valjda neće nitko zamjeriti zbog tog skretanja s teme)...
Nisam ni znao da i ovo postoji...Fire and Ice, i opet Ralph Bakshi:

http://www.youtube.com/watch?v=JF1i-26N9j0&feature=related

bakshi i frazetta dobar crtić ali ne i više od toga
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27482 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/06/2010 : 12:30:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

jednina.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/06/2010 : 14:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by Imrahil

jednina.

mislio je na filmove, ne na onoga koji je skovao the prsten.

nego, rejoice

http://scifiwire.com/2010/06/peter-jackson-will-be-dir.php

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 29/06/2010 : 19:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Snimanje dvaju ‘Hobita’ istovremeno trebalo bi početi krajem godine

"Nakon što je prije tri tjedna redatelj Guillermo del Toro objavio da se povlači s projekta “Hobit”, kako sada stvari stoje, redateljsku palicu mogao bi preuzeti dosadašnji producent i koscenarist Peter Jackson. Premda su se kao zamjene za del Tora spominjali redatelji poput Davida Yatesa (“Harry Potter i Darovi smrti”) i Jacksonova štićenika Neilla Blomkampa (“District 9”), postaje sve izglednije da će slavni redatelj trilogije “Gospodar prstenova” biti poticaj da se film napokon počne snimati.

Naime, nakon što je već nekoliko puta odgađan početak snimanja “Hobita”, što je Guillermo naveo kao glavni razlog odustajanja od projekta, navodno je jedini Jacksonov uvjet da se prihvati režiranja još jednog filma prema romanu J. R. R. Tolkiena taj da se već idući mjesec krene s audicijama te konačno i sa snimanjem na lokacijama na Novom Zelandu.

Dakle, koproducenti Warner Brothers/New Line Cinema i MGM uskoro bi trebali postići posljednji dogovor oko Jacksonova honorara i financiranja filma, a uzevši u obzir zaradu od tri milijarde dolara, koliko je ukupno zaradila trilogija “Gospodar prstenova”, i ta velika prepreka ne bi trebala biti nepremostiva. Osim toga, ako se Jackson opet vrati u Međuzemlje, “Hobitu” se vjerojatno smiješi i Oscar s obzirom na to da ih je Akademija “Povratku kralja” dala čak 11, uključujući i onaj za najbolju režiju i film, što se nikad nije dogodilo nijednom fantasyju.

Ako se ova informacija pokaže točnom, Jackson će se morati izvući iz brojnih projekata koji su u pripremi - nastavka “Tintina”, adaptacije fantastične novele Philipa Reevea “Mortal Engines”, a njegovo se ime spominjalo i u priči oko adaptacije romana Naomi Novik “Temeraire”. Dva Hobit filma snimat će se paralelno, a snimanje bi, prema najavama, trebalo početi krajem ove godine. Premijere dvaju filmova o pustolovinama Bilba Bagginsa zakazane su za prosinac 2012. te 2013. godine."
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 10/03/2011 : 12:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Stvar polako rola...

Prepoznajte li ekipu sa slike ?

itsyourworldyoucanchangeit

Edited by - alen on 10/03/2011 15:29:08
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 10/03/2011 : 17:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Ima ih 13 + 1

Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000