forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: Tehnoočevi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

anto
Advanced Member

Serbia
21119 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/05/2010 : 20:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Paleofakin ili arhifakin ili metafakin ?
Edit: u skladu sa topicom

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 19/05/2010 20:25:22
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21119 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/05/2010 : 20:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mozen

quote:
Originally posted by anto
Eh, koji je fakin ovaj Mozen

F**kin' Mozen? Sad ćemo se vrijeđat, ha?
Ali ja ću se suzdržati. Predobar je anto da bih ga otkant'o.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 19/05/2010 : 20:36:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

kako u skladu sa topikom, a nidje tehnofakina

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 19/05/2010 : 20:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

sad već i minute

Odoh sutra u Zagreb po prve (i vjerovatno jedine) Fibra Tehnoočeve koji će kročiti na Paleotlo MetaBaranje.
Nadam se da će ih biti...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 19/05/2010 20:39:56
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21119 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/05/2010 : 21:44:48  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

kako u skladu sa topikom, a nidje tehnofakina

Pa da, zaboravih na najbitnije!

Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 19/05/2010 : 22:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

sad već i minute

Odoh sutra u Zagreb po prve (i vjerovatno jedine) Fibra Tehnoočeve koji će kročiti na Paleotlo MetaBaranje.

Kada ih i ja kupim prijeći ću s njima preko dravskog mosta na tlo MetaBaranje da vidim što će biti. To bi moglo dovesti do Drugog velikog praska, velika je to anomalija kod nas u Slavoniji i Baranji da se dva dobra stripa toliko približe jedan drugom.

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

Mozen
New Member

Croatia
142 Posts

Member since 28/02/2009

Posted - 20/05/2010 : 08:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mozen a Private Message  Reply with Quote
Škvadro, i...? Je l' tko našao naše Tehno-oce? Evo ja se vratio iz cjelonoćne potrage s psima i propanskim bakljama, ali ništa. Navodno su zadnji put viđeni kod naplatnih kućica u Zaprešiću kako jedu burek i ulaze u neki auto krapinske registracije iz kojeg je treštao Technotronic. Možda su zalutali na neki goa trance party u Zagorju, pa se urokali od fatalne kombinacije Red Bulla i gemišta?
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 20/05/2010 : 11:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
E, di si stari:)

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21119 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 20/05/2010 : 16:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mozen

Škvadro, i...? Je l' tko našao naše Tehno-oce? Evo ja se vratio iz cjelonoćne potrage s psima i propanskim bakljama, ali ništa. Navodno su zadnji put viđeni kod naplatnih kućica u Zaprešiću kako jedu burek i ulaze u neki auto krapinske registracije iz kojeg je treštao Technotronic. Možda su zalutali na neki goa trance party u Zagorju, pa se urokali od fatalne kombinacije Red Bulla i gemišta?

Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha
Jedan od najačih postova na stripovi.com IKAD!!!
E kakav je fakin taj Mozen

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/05/2010 : 23:36:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nostromo

quote:

quote:

sad već i minute

Kada ih i ja kupim prijeći ću s njima preko dravskog mosta na tlo MetaBaranje da vidim što će biti. To bi moglo dovesti do Drugog velikog praska, velika je to anomalija kod nas u Slavoniji i Baranji da se dva dobra stripa toliko približe jedan drugom.

I will be ready...

Inače, za sve ljubitelje Metabaruna, osjećaj postkupovnog zadovoljstva je isto kao i prije par godina kada sam kupio Metabarune. Dakle, u rukama držite prekrasno izdanje i nije vam žao plaćenog novca. Izgleda stvarno savršeno.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 20/05/2010 23:38:57
Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 21/05/2010 : 13:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message  Reply with Quote
Prekrasno izgledaju na (tvojoj) sliki, verovatno su "uživo" još ljepši...

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/05/2010 : 22:36:46  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
I ja san kupia metabarune i slazem se da kad ih uzmes u ruke da ne zalis ni kune..virujem da necu zalit ni kad kupim tehnooceve..

A sigurno cu ih kupiti..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 21/05/2010 22:38:30
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 22/05/2010 : 15:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markolar

I ljepši i veći.
Što je najvažnije, strip je odličan. Jučer sam pročitao prvu knjigu, danas ću drugu. Jednostavno, oduševljen sam. Maštovita priča, prekrasan crtež. Još dva bisera moje kolekcije.

Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 22/05/2010 : 16:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by markolar

I ljepši i veći.
Što je najvažnije, strip je odličan. Jučer sam pročitao prvu knjigu, danas ću drugu. Jednostavno, oduševljen sam. Maštovita priča, prekrasan crtež. Još dva bisera moje kolekcije.

Ti "srečković"! Ja ču morati malo još pričekati ali kupiču jih sigurno.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/05/2010 : 17:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Neki smo ga upravo friskog donijeli sa Mafesta .

Jack the Black.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 22/05/2010 : 21:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Neki smo ga upravo friskog donijeli sa Mafesta .

...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/06/2010 : 22:08:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Marko, ili poznavaoci, ko se prvi javi
Uzeo sam ovde iz biblioteke Technopriests vol.1 i vol.2 misleci da je to sve.
Procitao sam sve, da bih na kraju video "to be continued" pomislih, ajde, mozda nisam sve uzeo, mozda nisu bili svi na polici, blabla....pitam u biblioteci, kazu, nemaju nista vise, pogledam na netu, na engleskom su izasle samo ove dve knjige.

a vidim da je i Fibra izdala 2 knjige (mada, sad gledam, imaju po pedesetak stranica vise)
tupim ga mnogo....
poenta je:

ovo je okoncana serija, ili ne

totalno su me zbunila ova engleska izdanja

inace, o stripu sve najbolje.
malo me je namucio, nije bas jednostavan za citanje, ima dosta toga sto je nabacano navrat nanos, ali upravo me taj nacin pripovedanja odusevljava kod Jodorowskog, kao i bogatstvo i neobicna jednostavnost njegovih ideja, likova i svetova.
sjajno delo, i sa uzitkom cu mu se vracati vise puta

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/06/2010 : 22:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Americka izdanja, ako mislis na DC-eve tpbove, imaju po 3 albuma u svakoj knjizi, moja izdanja imaju po 4 albuma. Dakle, amerima fale zadnja dva.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/06/2010 : 22:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Americka izdanja, ako mislis na DC-eve tpbove, imaju po 3 albuma u svakoj knjizi, moja izdanja imaju po 4 albuma. Dakle, amerima fale zadnja dva.

da, to su ta izdanja....
nadjoh sad na amazonu i trecu knjigu zapravo, moja je greska bila.

al dzaba meni kad je rasprodata boga pitaj kad....
izgleda da cu da citam na danskom....

svejedno, hvala na informaciji, nisam bas neki vest surfer, moglo bi se reci

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/06/2010 : 22:23:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Opet krivo, ta treca knjiga je vjerojatno smao treci originalni album, a ne kraj serijala (7. i 8. album). Koliko ja znam, kraj nikad nije objavljen na engleskom.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/06/2010 : 22:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
u pravu si, sad sam pogledao i ostalo na ponudi i uporedio. a i naslov je dovoljno da sam pogledao, a ne samo "book 3"

danski albumi mi ipak ne ginu

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 07/06/2010 : 22:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

u pravu si, sad sam pogledao i ostalo na ponudi i uporedio. a i naslov je dovoljno da sam pogledao, a ne samo "book 3"

Ja odgovorim na prvo pitanje, vidim Markos me pretekao. Obrišem.
Odgovorim na drugo (da nema 7 i 8 albuma), vidim Markos me pretekao. Obrišem.

Ostaje mi samo reći da ni hrvatska izdanja nisu za bacanje...

Edited by - Obi-wan on 07/06/2010 22:29:58
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/06/2010 : 22:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja odgovorim na prvo pitanje, vidim Markos me pretekao. Obrišem.
Odgovorim na drugo (da nema 7 i 8 albuma), vidim Markos me pretekao. Obrišem.

Ostaje mi samo reći da ni hrvatska izdanja nisu za bacanje...

siguran sam u to, cak stavise.
nego, ona mi nisu dostupna u lokalnoj biblioteci

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/06/2010 : 11:43:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Kod mene možda i bude (Metabaruni su došli), no neke stvari vrijedi kupiti...

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/06/2010 : 11:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kod mene možda i bude (Metabaruni su došli), no neke stvari vrijedi kupiti...

slazem se....ali opet dolazimo do problema cene i novca
u ovom trenutku imam drugih prioriteta
ali svakako cu nakupiti jednom sve iz tog univerzuma.

sto me dovodi do pitanja:

jel Fibra izdala samo Metabarone i Tehnooceve iz Inkalovog univerzuma dakle, do sada sta je izdato, ne pitam za buducnost

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000