Da li postoji program koji bi mogao da mi skine sve slike sa nekog sajta, a da ja ne moram da ih oblezavam i skidam sa "Save image as..." i sl.? Hteo bih da skinem sve slike, npr. Madone ili Losta ili Digimona ili Beograda sa GoogleImagesa, a mrzi me da obelezavam :(
Ako korstis firefox... ja sam imao neku ekstenziju koja to radi, zove se valjda DownThemAll.
"Digimona."
Uzeo sam da gledam sve serije koje sam gledao sa 2-3 godine, pa sam presao DragonBall, Dexter's Lab, Scooby-Doo, He-Mana i kompanije, samo njih nikako da nadjem na onom engleskom na kom sam ga ja gledao. :( Domo arigato obojici :)
Uspeo sam sa FoxySpiderom + DownThemAll (oba su extenzije) da skinem pune slike, na sledeci nacin:
Odem na google images, ukucam sta mi treba. Desni klik -> Foxy Spider this page. Desni klik na novootvernu Foxy stranicu -> DownThemAll. Izaberem links, u filter otkacim images.
Uh. Opet nece. Skinuo sam FoxySpider i DownThemAll. I ukucam "madonna" u GoogleImages. I kliknem desnim klikom na neko prazno polje na stranici, pa kliknem "FoxySpider this page". Ne otvori mi novu stranicu. Kliknem onda na DownThemAll, filtriram u Images(jpg...), i opet skine linkove ka stranici.
LOL, uspeo sam da skinem prvu turu slika, sad mi javlja sledecu poruku kad ukucam bilo sta na googlu: We're sorry...
... but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now. See Google Help for more information.