Ja sam upravo došao iz Profila u Tower centru i to neobavljena posla...Naime,njima u kompijuteru stoji da imaju sva navedena izdanja,ali ih nisu mogli pronaći na policama...Da nije smiješno bilo bi tragično :P Prodavačice potpuno nezainteresirane i krajnje neprofesionalne tako da sam ja još preturao sam po policama desetek minuta i na kraju otišao...
Pitanje da li ih uopće imaju u Toweru. Mislim da tamo nisam nikada vidio niti jedno izdanje od Danija izuzev prvog sveska Stranaca kad su tek izašli.
Pa hello je pričao sa voditeljicom profila u toweru i rekla mu je da imaju na popustu,ja sam bio dole i na compu mi je pogledala i rekla da imaju na lageru....e sad,istina je da su one dole poprilično nezainteresirane i još više neorganizirane pa lako moguće da nemaju pojma šta imaju igdje im to sve stoji....Samo mi nisu jasni oni u novom Profilu koji nisu spustili cijene iako im je na službenim stranicama jasno stavljena nova cijena????????
Pa hello je pričao sa voditeljicom profila u toweru i rekla mu je da imaju na popustu,ja sam bio dole i na compu mi je pogledala i rekla da imaju na lageru....e sad,istina je da su one dole poprilično nezainteresirane i još više neorganizirane pa lako moguće da nemaju pojma šta imaju igdje im to sve stoji....Samo mi nisu jasni oni u novom Profilu koji nisu spustili cijene iako im je na službenim stranicama jasno stavljena nova cijena????????
Jesi li na kraju uspjeo negdje naći stripove ili si odustao?
Još jedan podsjetnik da rasprodaja traje samo još ovaj tjedan, a za kasnije ništa ne garantiram. Neka izdanja su gotovo rasprodana (Stranci u raju 1), nekih je ostalo malo (Spawn 1, Spawn2) a ostalih još uvijek ima prilično.