forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Do kraja tjedna, strip albumi već od 1,00 kn
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Vorador
Senior Member

Croatia
1584 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 10/06/2010 : 18:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Ja sam upravo došao iz Profila u Tower centru i to neobavljena posla...Naime,njima u kompijuteru stoji da imaju sva navedena izdanja,ali ih nisu mogli pronaći na policama...Da nije smiješno bilo bi tragično :P
Prodavačice potpuno nezainteresirane i krajnje neprofesionalne tako da sam ja još preturao sam po policama desetek minuta i na kraju otišao...

Pitanje da li ih uopće imaju u Toweru. Mislim da tamo nisam nikada vidio niti jedno izdanje od Danija izuzev prvog sveska Stranaca kad su tek izašli.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 10/06/2010 : 21:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Pa hello je pričao sa voditeljicom profila u toweru i rekla mu je da imaju na popustu,ja sam bio dole i na compu mi je pogledala i rekla da imaju na lageru....e sad,istina je da su one dole poprilično nezainteresirane i još više neorganizirane pa lako moguće da nemaju pojma šta imaju igdje im to sve stoji....Samo mi nisu jasni oni u novom Profilu koji nisu spustili cijene iako im je na službenim stranicama jasno stavljena nova cijena????????
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 15/06/2010 : 10:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Pa hello je pričao sa voditeljicom profila u toweru i rekla mu je da imaju na popustu,ja sam bio dole i na compu mi je pogledala i rekla da imaju na lageru....e sad,istina je da su one dole poprilično nezainteresirane i još više neorganizirane pa lako moguće da nemaju pojma šta imaju igdje im to sve stoji....Samo mi nisu jasni oni u novom Profilu koji nisu spustili cijene iako im je na službenim stranicama jasno stavljena nova cijena????????

Jesi li na kraju uspjeo negdje naći stripove ili si odustao?

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 08/07/2010 : 14:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Još manje od mjesec dana do kraja rasprodaje!!!

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 27/07/2010 : 10:26:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Još jedan podsjetnik da rasprodaja traje samo još ovaj tjedan, a za kasnije ništa ne garantiram. Neka izdanja su gotovo rasprodana (Stranci u raju 1), nekih je ostalo malo (Spawn 1, Spawn2) a ostalih još uvijek ima prilično.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000