"Noc demona" i "Raskrinkani vampir" negdje oko Primostena,ljeto ,oko sredine osamdesetih ,neznam tocno kad koje godine,jos pamtim one podocnjake Rakosija na naslovnici,al mi drago sto mu je Zagor poravnao zube!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Bas trazio u arhivama datum izlaska tj.godina izlaska "Noc demona" i "Raskrinkanog vampira" u "Zlatnoj seriji" jel tko zna?
Znam da je u Italiji izasla pocetkom 1981 godine, a kod nas sigurno dvije ili tri godine kasnije, ali stvarno nisam siguran tacno kad. Odprilike 1984, ja bi reko
Bas trazio u arhivama datum izlaska tj.godina izlaska "Noc demona" i "Raskrinkanog vampira" u "Zlatnoj seriji" jel tko zna?
Znam da je u Italiji izasla pocetkom 1981 godine, a kod nas sigurno dvije ili tri godine kasnije, ali stvarno nisam siguran tacno kad. Odprilike 1984, ja bi reko
Mislim da je u pitanju 1983. Imam Noć demona ZS, ali nema ni korice ni prvu stranu
Znaci,1983 je bilo kod nas na kioscima,covjece,godine lete,imao sam sedam godina! Tek sad shvacam da sam ostario! Uh,ishijas!
Ma znam, i ja se tako osjecam... ali eto, napokon cemo dobit ovu epizodu u pravom smislu od Ludensa krajem godine... VC OP izdanje je super, ali Extra edicija ce nam dati naslovnice kako treba da budu, a ne kako ih je Dnevnik usro
Pa ti si krenuo da nisi mogao bolje Ja sam se, u vrijeme izlaska te priče, već bio navikao na Toninellija, a onda mi je Sclavi servirao uvjerljivo najbolju Zagorovu priču sve do danas...