forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 PROBLEM SA HD
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 11/06/2010 : 15:25:58  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by makikatalinic

Pa opciju backup trebala bi se nuditi bez toga da ideš direktno otvarati Hard...

Desni klik na HD - Properties - pa unutar toga pod Tools ima se Backup pa probaj.

alo,padobranac
pa čim kliknem ili odem desnim klikom,pojavi se pješčanik,to sam već gore i napisao...

Sorry, shvatio sam da ti se to pojavljuje na donjoj traci...

http://www.kerneldatarecovery.com/, tu ima par aplikacija pa probaj nešto skinuti... (Data Recovery...)

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 11/06/2010 : 15:53:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
znači,to će i meni sad ponudit pošto mi ugovor istječe za 20 dana...no way,prelazim na b net...

sam ak buš tražio postavke za manualno spajanje onda buš se nahebo

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/06/2010 : 23:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiderman

quote:
znači,to će i meni sad ponudit pošto mi ugovor istječe za 20 dana...no way,prelazim na b net...

sam ak buš tražio postavke za manualno spajanje onda buš se nahebo

kaj

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 13/06/2010 : 18:31:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Meni treba neko ko ima 1TB slobodnog prostora, da ja prebacim sadzaj mog HDDa, formatiram ga iz FATa u NTFS i onda vratim podatke. Ako ima neko iz Zrenjanina/Beograda/Okoline, moze da se javi :)
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 13/06/2010 : 19:38:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Meni treba neko ko ima 1TB slobodnog prostora, da ja prebacim sadzaj mog HDDa, formatiram ga iz FATa u NTFS i onda vratim podatke. Ako ima neko iz Zrenjanina/Beograda/Okoline, moze da se javi :)

http://support.microsoft.com/kb/307881

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 13/06/2010 : 20:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
O, fala, nisam znao da to tako ladno može.

Edit: Jel može nekako bez Windowsa? Svi linux forumu spomenu gparted ali on nema opciju Convert već samo format...

Edited by - Grujah. on 13/06/2010 22:21:30
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
635 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 13/06/2010 : 23:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

A sta si uopste radio sa FAT-om? Nisi valjda imao 98?

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 13/06/2010 : 23:27:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Ma bio je u FATu kad sam ga kupio, a nisam odmah video, nego tek kad sam ga napunio preko pola.
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 14/06/2010 : 09:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:

O, fala, nisam znao da to tako ladno može.

Edit: Jel može nekako bez Windowsa? Svi linux forumu spomenu gparted ali on nema opciju Convert već samo format...

probaj sa instalacijom windowsa (valjda ih imaš negdje) pa odi u terminal tj. consolu i to probaj tamo sredit

ili izvadi disk i odnesi nekom tko ima windoze

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000