Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
bagi
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/logo(4).jpg)
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 26/01/2010 : 20:55:19
|
Evo ga,počele su govnarije,sranje je usrano,uh,ovaj,stanje je posrano ili već šta...Jebali vas pederi,hajd sad dosta...![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Wtf?
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Curunir
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 26/01/2010 : 22:52:16
|
quote: Originally posted by bagi
Evo ga,počele su govnarije,sranje je usrano,uh,ovaj,stanje je posrano ili već šta...Jebali vas pederi,hajd sad dosta...![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ma on ne moze prihvatiti da je zagor cisti pederko (iako je kopirajuci tarzana navukao plave tajice i crvenu majicu, hihihi), ruse mu se djecacki ideali i silni snovi... sta ces, istina je okrutna...![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Bachy
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/DENNIS THE MENACE 1.gif)
Croatia
1766 Posts
Member since 06/05/2009 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 14/05/2010 : 16:37:09
|
Već postano na drugom mjestu i tamo okarakterisano kao nedolični promašaj,stoga sam bio primoran staviti tu žvrljotinu u ovu rupu od topica...![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
![](http://i39.tinypic.com/5bbldv.jpg) |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 14/05/2010 16:37:55 |
|
Panon
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/dylcf01.jpg)
2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
Posted - 14/05/2010 : 19:27:01
|
quote: Originally posted by Archy
Jooj, Batman je car. Kako ima jebenu tetovažu. Srce i Fikreta
A From Joker with love
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
...i JNA 1976 na guzu ![](icon_smile_big.gif) |
|
Deers
Advanced Member
![](AvatarUpload/bud spencer glava.gif)
Croatia
9464 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 14/05/2010 : 23:13:04
|
[quote]Originally posted by bagi
Već postano na drugom mjestu i tamo okarakterisano kao nedolični promašaj,stoga sam bio primoran staviti tu žvrljotinu u ovu rupu od topica...![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
ma mani ih se bagi, jednom će shvati da nitko ne voli ozbiljne ljude ;)
samo nastavi, jedno si od najbolesnijih i najisčekivanijih pojava na forumu ![](icon_smile_big.gif) |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 14/05/2010 : 23:33:28
|
quote: Originally posted by Deers
[quote]Originally posted by bagi
ma mani ih se bagi, jednom će shvati da nitko ne voli ozbiljne ljude ;)
samo nastavi, jedno si od najbolesnijih i najisčekivanijih pojava na forumu ![](icon_smile_big.gif)
Al me nahvali,svaka ti čast...![](icon_smile_dead.gif) ![](icon_smile_dead.gif) ![](icon_smile_dead.gif) |
Wtf?
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
|
mezmehudin
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/fuck_anime.jpg)
122 Posts
Member since 11/11/2009 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
|
mezmehudin
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/fuck_anime.jpg)
122 Posts
Member since 11/11/2009 |
Posted - 20/05/2010 : 22:32:40
|
upoznat san sa matakovićen odavno, jedan mi je od dražih autora. istina pretjera san, al opet su me lipo nasmijali ovi radovi |
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 02/06/2010 : 22:35:17
|
Crtež sa Djeninog topic-a,parodija na njegovu (i Banetovu) fantastičnu ilustraciju....
Kasno Marko na Kosovo stiže...![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
![](http://i48.tinypic.com/e8phmr.jpg) |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 02/06/2010 22:35:35 |
|
all_ba
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar_560_large.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
|
all_ba
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar_560_large.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 11/06/2010 : 13:56:59
|
quote: Originally posted by emirem
Ha-ha! Prvi put sam danas posjetio ovaj topic i jako je zabavno vidjeti likove iz stripova u "cudnim" situacijama,ali malo je previse sexualnih aluzija ,ali kako god dobro me je nasmijalo,pogotovo ludi Tex sto krka po saloonu! Manje politike, ima i onih osjetljivijih i mozda frustriranih. Predstavljas tipican Bosanski humor i ne smeta ti nasaliti se na racun svoje zemlje i svog naroda i gradjana. onim ispolitiziranim bolje da i ne komentiraju jer ovo je ipak humor u blagim varijantama i ne bi se trebao nitko naci uvrijedjenim,jer bih i ja da ne shvatam psihologiju covjeka isto trebao naci uvrijedjen.Pozdrav!
Ja sam iznenadjen i uvredjen!![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Wtf?
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 12/06/2010 : 21:41:41
|
Zbog nezadovoljstva kvalitetom crteža i kolora (inače,bio sam ga okrečio drvenim bojicama![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_question.gif) )dao sam ga ukloniti.Uskoro će doći lošija,gluplja,nimalo smiješna ali zato krvavija varijanta na istu temu... |
Wtf?
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 14/06/2010 : 11:43:56
|
quote: Originally posted by bagi
Crtež sa Djeninog topic-a,parodija na njegovu (i Banetovu) fantastičnu ilustraciju....
Kasno Marko na Kosovo stiže...![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
![](http://i48.tinypic.com/e8phmr.jpg)
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) imas ideja, svaka cast. Konjev pogled je nenadjebiv. |
|
feka82
Senior Member
![](avatars/w601093938605.5151.jpg)
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
![](AvatarUpload/jin01_001ewr.jpg)
4676 Posts
Member since 22/04/2008 |
Posted - 25/09/2010 : 23:46:04
|
Cini mi se da je Corax vec uradio ovo sa Markom i Kosovom...TV Revija ako se dobro secam...ili TV Novosti,pre 20 godina. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|