forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 556

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 14/06/2010 : 14:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Jonah Hex trailer.
Izgleda jos jedan Josey Wales na predhodnih 2765.

http://www.seanpaune.com/2010/04/30/jonah-hex-trailer/u
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/06/2010 : 14:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Splice

Svi oni koje zanima genetika kao znanost, ali razmisljaju i o filozofskoj dilemi iste , ovaj ce film biti prava poslastica.
Prica je ustvari oslonjena na mit o Frankensteinu i taj mit pretvara u jednu lucidnu horor verziju modernog genetskog istrazivanja.

Mmm izgleda dobro, ovo sam već tražio po torentima... Gledao sam samo Cube i Cypher od njega, Nothing sam nekako izbjegavao kad mi je došao pod ruku. Nije mi baš materijal za kultnog redatelja.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/06/2010 : 15:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Sinoc gledo "The Savages" (2007)
Phillip Seymour Hoffman & Laura Linney
Odrastli brat i sestra moraju da se brinu za svog starog oca kad covjek nema gdje drugo da ide, pa ga onda stavljaju u staracki dom. Super gluma, realisticne situacije, i stvarno tuzne teme... odlican film
9/10

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/06/2010 : 19:05:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by mr murdoc

Splice

Svi oni koje zanima genetika kao znanost, ali razmisljaju i o filozofskoj dilemi iste , ovaj ce film biti prava poslastica.
Prica je ustvari oslonjena na mit o Frankensteinu i taj mit pretvara u jednu lucidnu horor verziju modernog genetskog istrazivanja.

Mmm izgleda dobro, ovo sam već tražio po torentima...

trazio sam i ja, pa nisam uspio naci
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/06/2010 : 19:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark
trazio sam i ja, pa nisam uspio naci

Nema u kinu, neće ni biti vjerojatno, nema na torentima, što ćemo sad? Murdoc, spakiraj se s kamerom još jednom u kino i snimaj za nas Hrvate!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/06/2010 : 19:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Ovdje SPLICE trenutno igra u kinima... idem ga sutra gledat, pa pokusacu nesto ;)

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16392 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 15/06/2010 : 01:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Splice.2010.CAM.XVID-PrisM

http://rapidshare.com/files/398913728/Splice.2010.CAM.XVID-PrisM.warez-centre.com.part1.rar
http://rapidshare.com/files/398914887/Splice.2010.CAM.XVID-PrisM.warez-centre.com.part2.rar
http://rapidshare.com/files/398915875/Splice.2010.CAM.XVID-PrisM.warez-centre.com.part3.rar
http://rapidshare.com/files/398916771/Splice.2010.CAM.XVID-PrisM.warez-centre.com.part4.rar

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 15/06/2010 01:01:59
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 15/06/2010 : 11:29:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Treba mi pomoć i identifikovanju određenih naslova. Nažalost, ovih par izbledjelih scena je sve čega se sjećam:
-Scena se odvija otprilike ovako: nekolicina vojnika iz američkog Građanskog rata preozi sanduke sa zlatom po kišovitom vremenu, kada im se na putu nađe misteriozni stranac koji želi da im otme blago. Vođa vojnika mu kaže da nema nikakve šanse protiv njih petorice i da mu je bolje da im se skloni s aputa dok mu je još glave na ramenima, ali stranac vadi dva uzija iz kišnog mantila i sve ih poubija. Žanra se zaista ne sjećam, jer bi po ovoj sceni film lako mogao biit i vestern i SF.
-Ovo je bila jedna od mojih omiljenih serija, ali gadovi su je puštali u ranom terminu, tako da sam propustio dosta epizoda. Svaka epizoda počinje istim uvodnim monologom u kome umirujući glas govori ''za sledećih pola sata, mi ćemo kontrolisati ono što vidite i čujete''. Epizode se uglavnom bave naučnofantastičnom i horor tematikom, a na kraju se završe nekim neočekivanim preokretom ili izopačenom stavrnošću. Shvatate me, kraj je najčešže bio nedorećen i puno toga je bilo ostavljeno vama na zaključivanje. Sjećam se jedne epizode(napomena: bile su u boji)u kojoj se pripovijeda o poremećeno, provincijskom doktoru koji svoje pacijente sahranjuje žive (gulp), da bi ga na kraju ubile (mislim, čujemo njegove vriske) zlokobne sijenke koje se osvetnički uzdižu iz nadgrobnih spomenika. U drugoj epizodi se, pak, govori o specijalnoj jedinici koja dolazi iz daleke i utopijske budućnosti, a čiji je zadatak da čisti sve tragove koji ostavljaju putnici kroz vrijeme. Peripetija je u tome što kada jedan član jedinice ubije leptira, oni se vraćaju u daleko drugačiju budućnost - agresivno fašističko društvo.

Da li je ovo osvježilo nečije pamćenje?
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 15/06/2010 : 11:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Omiljena serija, a ne znaš kako se zove?
The Outer Limits - Na granici mogućeg

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 15/06/2010 : 11:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
i jedno i drugo mi je izuzetno poznato, al da me bijes, ne mogu se setiti. Ono prvo mi deluje ko neka glupost, tipa, vremenski policajac il tako nesto. (inace bih zapamtio nesto preciznije)

a ova pricica sa leptirom i totalitarizmom je jedna od prica Reja Bredberija, ako se ne varam. ali, to ti nije od neke pomoci.

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 15/06/2010 : 11:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
@dr strangleove
Ah, takvo je moje pamćenje. Zaboravim važne stvari, tipa vrijeme sastanka ili autobusa, a neke proklete sitnice mi zauvijek ostanu u glavi. Eto, i sad se sjećam mnogih kadrova i dialoga iz serije, ali nisam znao ime. U stvari, sumnjao sam da je rijeć o ''Zoni sumraka''.
Hvala!
@lord vader
Hvala ti u svakom slučaju. Najvažnije mi je da sam saznao ime serije, sad se mogu baciti na download.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 15/06/2010 : 15:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
redujte se!
ne samo da ide jedan Alien prequel, nego kao slag na tortu - idu DVA Alien prequela!!!!!

http://scifiwire.com/2010/06/those-two-alien-prequels.php

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 16/06/2010 : 18:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Sinoc gledo SPLICE.
Odlican film, nije onaj obicni Americki 'slasher' film, kao sva ostala govna koja ovdje izlaze svake sedmice. Pametan sci-fi triller, dobar scenario, i gluma super za vaku zanru. Podsjeca me na Cronenberg's THE FLY, ali ima vise suspense nego taj film, i malo manje akcije, sto mu uopste ne skodi.
9/10

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/06/2010 : 20:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

redujte se!
ne samo da ide jedan Alien prequel, nego kao slag na tortu - idu DVA Alien prequela!!!!!

Kasniš, i to oho-ho.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31772&whichpage=83

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 16/06/2010 : 21:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Lord Vader89

redujte se!

Kasniš, i to oho-ho.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31772&whichpage=83

a ipak mozda ne

kao prvo, ako sam ti onda odgovorio na post, kapiram da je to znak da sam ga video, i najverovatnije zapamtio

kao drugo, ne juri, ja govorim o DVA filma, dok ti i dalje govoris samo o JEDNOM

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/06/2010 : 21:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Kao prvo, ti si odgovorio na prvi post koji sam tamo ostavio.
Kao drugo, nisi kliknuo na link iz mog drugog posta.
Kao trece, ni sad nisi kliknuo taj link, inace bi video da se iza njega krije vest od dva filma koja Scott pravi.

;)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 16/06/2010 : 21:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
aaaaaaaaaaaa, zemljoooo, otvori seee

bas sad pricam burazu kako me glava boli

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 16/06/2010 : 21:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ja nisam onaj link ni video prvobitno

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/06/2010 : 23:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Sinoc gledo SPLICE.
Odlican film, nije onaj obicni Americki 'slasher' film, kao sva ostala govna koja ovdje izlaze svake sedmice. Pametan sci-fi triller, dobar scenario, i gluma super za vaku zanru. Podsjeca me na Cronenberg's THE FLY, ali ima vise suspense nego taj film, i malo manje akcije, sto mu uopste ne skodi.
9/10

priznaj da si ovo napisao samo da zajebavaš mene i deecaya
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 17/06/2010 : 21:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl

@dr strangleove
Ah, takvo je moje pamćenje. Zaboravim važne stvari, tipa vrijeme sastanka ili autobusa, a neke proklete sitnice mi zauvijek ostanu u glavi. Eto, i sad se sjećam mnogih kadrova i dialoga iz serije, ali nisam znao ime. U stvari, sumnjao sam da je rijeć o ''Zoni sumraka''.
Hvala!
@lord vader
Hvala ti u svakom slučaju. Najvažnije mi je da sam saznao ime serije, sad se mogu baciti na download.

To je najvjerovatnije Time cop 2(nisam siguran).

Captain America
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/06/2010 : 12:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote

bank job

cuo sam dosta hvale za ovaj film pa sam mu dao sansu
ali me razocarao ...
podsjeca na guy ritchieve radove, ali puno losije
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/06/2010 : 09:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
The Crazies

Romerovog originala iz 1973 ce se naravno sjetiti okorjeli fanovi horrora i skepticno ce gledati na ovaj remake .
Skepticnost glede remaka je u vecini slucajeva i opravdana , ali ne i u ovome.
Reziser Breck Eisner za razliku od Romera teziste fokusa iskljucivo prebacuje na malenu grupicu neinficiranih i tako stvara jednu napetu, gotovo klustofobicnu atmosferu koja brzo prelazi na gledatelja.
Napeto i do bola psihoticno filmsko djelo.
Obavezno pogledati.

http://www.youtube.com/watch?v=lEMZwQulT1Q

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 19/06/2010 : 13:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
mene je the crazies odusevio od pocetka do kraja

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 19/06/2010 : 20:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Pogledao
RAMPAGE-2009(Kanadsko-nemački film)
http://www.youtube.com/watch?v=VSRSoncoV4k

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/06/2010 : 21:06:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
sto nam to znaci da si ga pogledao?
reci kakav je da znamo hocemo gledati ili cemo preskociti
ja sve preporuke s ovog topica pogledam
Go to Top of Page
Page: of 556 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.87 seconds. Snitz Forums 2000