Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Tex Willer
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 16/06/2010 : 17:34:13
|
quote: Originally posted by Bob Rok
Kec, solidan uvod, sa pricom u globalnoj prici, koja je pocetak serijala. Svidja mi se pocetna scena sa kaznenim udarcem . Zbirna ocena, pomesana sa subjektivnim osecajem 8/10
Dvojka, buntovnicka, ne toliko vezana za temu, ali sa dobrom idejom u upoznavanju decakove cure . Kraj? Pa neocekivan. Jeste prica bila sumnjiva, ali pak se nisam nadao. Mozda je i mali klise 9/10
Trojka, najbolja od izaslih, opet paralelne price. Medjutim... Cini mi se da nazirem razlog za postojanje Karavana. Kako? Dolazak doktorke i pojavljivanje tamnog neba u trenutku kada je kriticno . Neobjasnjiva optuzba lici na zaveru . 10/10
I sad se kaze:"Texe,bio si u pravu,ovo nije klasican Bonelli. Odlican je."![](icon_smile_cool.gif) |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
14077 Posts
Posted - 16/06/2010 : 18:29:20
|
Tekse, u pravu si ovo nije klasicno sranje. Odlican je ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
Ovim tempom za desetak godina ces da budes dovoljno zreo za Texa![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 16/06/2010 : 19:27:03
|
Mozda ako budu Odabrane price ![](icon_smile_tongue.gif)
Nemam ja strpljenja da citam kaubojske pucacine ![](icon_smile_blush.gif)
Tex se radije sluzi sakama![](icon_smile_big.gif) Ali da se vratimo na Caravan. Hoce li uskoro nova tri broja![](icon_smile_question.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
draskomisterno
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
|
alen
Advanced Member
![](AvatarUpload/zooropa.jpg)
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 18/06/2010 : 07:19:46
|
Kec, solidan uvod, sa pricom u globalnoj prici, koja je pocetak serijala. Svidja mi se pocetna scena sa kaznenim udarcem . Zbirna ocena, pomesana sa subjektivnim osecajem 8/10
Dvojka, buntovnicka, ne toliko vezana za temu, ali sa dobrom idejom u upoznavanju decakove cure . Kraj? Pa neocekivan. Jeste prica bila sumnjiva, ali pak se nisam nadao. Mozda je i mali klise 9/10
Trojka, najbolja od izaslih, opet paralelne price. Medjutim... Cini mi se da nazirem razlog za postojanje Karavana. Kako? Dolazak doktorke i pojavljivanje tamnog neba u trenutku kada je kriticno . Neobjasnjiva optuzba lici na zaveru . 10/10
A vidiš, ja bi im baš dao silazne ocjene, recimo 8 - 7 - 6. Ali to je možda zbog te nelogičnosti s autocestom. Jedan lik je izjavio da se kreču sporo, oko 50kn/h. Ma se na dan voze samo 10 sati, a u prva tri broja su prošla 3-4 dana (postoji i ta izjava negdje, kao "već smo 4 dana na cesti..."), to je već 2000km. 2000km je pola Amerike! Ponavljam, nadam se da se to ne proteže kroz sve brojeve. |
itsyourworldyoucanchangeit |
|
Svarog
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
444 Posts
Member since 03/06/2010 |
Posted - 18/06/2010 : 08:23:16
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Mozda ako budu Odabrane price ![](icon_smile_tongue.gif)
Nemam ja strpljenja da citam kaubojske pucacine ![](icon_smile_blush.gif)
Tex se radije sluzi sakama![](icon_smile_big.gif) Ali da se vratimo na Caravan. Hoce li uskoro nova tri broja![](icon_smile_question.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
U alanford-u rekoše krajem meseca, da se strpimo još malo |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13496 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Svarog
Junior Member
444 Posts
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40629 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 18/06/2010 : 10:48:25
|
Oko cega se vi zamarate.. Ja logiku i slicnost sa stvarnim svetom odmah iskljucim kada uzmem strip u ruke... Mastanje = uzivanje.. Logika = smaranje.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
ponki
Advanced Member
![](AvatarUpload/macak.gif)
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
|
psycho
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/rsz_avatar.jpg)
212 Posts
Member since 12/08/2009 |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40629 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
alen
Advanced Member
![](AvatarUpload/zooropa.jpg)
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 18/06/2010 : 11:47:42
|
quote: Originally posted by psycho
O cemu se ovde raspravlja? O logici u stripu!!! Svasta...
Da, svi znamo da stripovi zaglupljuju. ![](icon_smile_big.gif) |
itsyourworldyoucanchangeit |
|
hua
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/Peeping Tom - poster.jpg)
Serbia
768 Posts
Member since 04/01/2003 |
|
draskomisterno
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Serbia
1003 Posts
|
Svarog
Junior Member
444 Posts
Posted - 30/06/2010 : 10:27:29
|
Bio sam u nedelju u AlanFord kazu Caravan 4,5 su otštampani čeka se još 6. pa da isporuče sva tri, ima li neko informacije da nije stiglo ovih dana |
|
sai
Junior Member
![](avatars/Yoda.gif)
Serbia
440 Posts
Member since 24/10/2008 |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
feka82
Senior Member
![](avatars/w601093938605.5151.jpg)
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 30/06/2010 : 11:48:55
|
quote: Originally posted by sawitch
Oko cega se vi zamarate.. Ja logiku i slicnost sa stvarnim svetom odmah iskljucim kada uzmem strip u ruke... Mastanje = uzivanje.. Logika = smaranje..
slazem se ...druze sawitchu ![](icon_smile_wink.gif) |
feka |
|
draskomisterno
Senior Member
Serbia
1003 Posts
|
hrvoje23
Senior Member
![](AvatarUpload/mno.jpg)
Croatia
2175 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 30/06/2010 : 15:04:39
|
quote: Originally posted by hrvoje23
Evo nova 3 broja...
Muci se Phoenix Press da postavi naslovne![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) I ja cekam vec 45 minute da ih vidim ali ne moze dok ne zavrsi topic![](icon_smile_big.gif) |
|
cronos six
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(52).jpg)
Serbia
7928 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 30/06/2010 : 15:06:13
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by hrvoje23
Evo nova 3 broja...
Muci se Phoenix Press da postavi naslovne![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) I ja cekam vec 45 minute da ih vidim ali ne moze dok ne zavrsi topic![](icon_smile_big.gif)
ja sam ih vec video.![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_dead.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_dead.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|