Author |
Topic |
dejan borca
Average Member
Serbia
549 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 19/06/2010 : 03:42:58
|
Gde je ovo od "Kuce uzasa" i Ferrijeve naslovne... ovde je Prisila lepa kao da je manekenka, a treba da je kao vestica, sto i jeste na Ferrijevoj naslovnoj, zla, ohola, misticna, hladna i jeziva. Ovde je atmosfera vise romanticna nego strasna. Ova kuca ovde je kao da je nova i tek useljena, dok treba da je stara, strasna i jeziva. Ovde je sve promaseno. To sto je neke stvari Laurenti lepo nacrtao (tehnicki) i sto je kolor uradjen racunarski i takodje tehnicki dobar, nema veze sa time sto je sve promaseno. A pogledajte Zagorova ledja - kao da ima grbu na ledima ili bar teski deformitet kicme. |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
Svarog
Junior Member
444 Posts
Member since 03/06/2010 |
Posted - 19/06/2010 : 08:12:47
|
quote: Originally posted by ---dp---
Gde je ovo od "Kuce uzasa" i Ferrijeve naslovne... ovde je Prisila lepa kao da je manekenka, a treba da je kao vestica, sto i jeste na Ferrijevoj naslovnoj, zla, ohola, misticna, hladna i jeziva. Ovde je atmosfera vise romanticna nego strasna. Ova kuca ovde je kao da je nova i tek useljena, dok treba da je stara, strasna i jeziva. Ovde je sve promaseno. To sto je neke stvari Laurenti lepo nacrtao (tehnicki) i sto je kolor uradjen racunarski i takodje tehnicki dobar, nema veze sa time sto je sve promaseno. A pogledajte Zagorova ledja - kao da ima grbu na ledima ili bar teski deformitet kicme.
U pravu si za leđa, hteo je da izrazi Zagorov grudni koš, ali mnogo ga je zaoblio ovde ispod leve ruke, tu je greška, ostalo je po meni ok, ja bi se držao dalje u mraku i Laurentijeve Prisile, nije baš romantična |
Edited by - Svarog on 19/06/2010 08:13:44 |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 19/06/2010 : 10:24:40
|
Gde je ovo od "Kuce uzasa" i Ferrijeve naslovne... ovde je Prisila lepa kao da je manekenka, a treba da je kao vestica, sto i jeste na Ferrijevoj naslovnoj, zla, ohola, misticna, hladna i jeziva. Ovde je atmosfera vise romanticna nego strasna. Ova kuca ovde je kao da je nova i tek useljena, dok treba da je stara, strasna i jeziva. Ovde je sve promaseno. To sto je neke stvari Laurenti lepo nacrtao (tehnicki) i sto je kolor uradjen racunarski i takodje tehnicki dobar, nema veze sa time sto je sve promaseno. A pogledajte Zagorova ledja - kao da ima grbu na ledima ili bar teski deformitet kicme.
dp malo preterujes s tvojim kritikama,i poredjenjima.ova naslovna je vrhunska.o umetnickim vrednostima,da i ne govorim.sto se tice ove naslovnice,laurenti je dostigo svoj maximum,i vise od toga.to sto tebi nekad odgovara donateli ko crtac,to je tek veliko cudo!a ako toliko prepoznajes deformitete kicme,i ostale nedostatke,imas brate banetovu skolu stripa,prijavi se,pa i ti malo crtaj. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 19/06/2010 : 11:37:50
|
jos bih dodao da je ovaj tip u Zagorovoj majici neko ukrstanje izmedju Tarzana i Batmana
|
Edited by - King Warrior on 19/06/2010 11:39:58 |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 19/06/2010 : 15:19:35
|
jeb..eš grbu,ovo je još uvijek odlična naslovnica....tako mračna,mistična i...pogledajte samo grane drveča, ko neke užasne ruke..a i grba se može obrazložit, nevrijeme je i piha jaki zapadni vjetar,kad diže krilo cure, zašto nebi i vjetar dizao Zagorovu košulju?????
ps: koliko samo sviječa gori u kuči da je tako razsvetljena???ili su več tada imali petrolejke? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 19/06/2010 : 23:23:26
|
quote: Originally posted by King Warrior
jos bih dodao da je ovaj tip u Zagorovoj majici neko ukrstanje izmedju Tarzana i Batmana
trazite dlake u jajetu,svi vi.ovo je fenomenalna naslovnica,daleko bolja od čičine za istu epizodu |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 20/06/2010 : 03:47:46
|
quote: Originally posted by cronos six
dp malo preterujes s tvojim kritikama,i poredjenjima.ova naslovna je vrhunska.o umetnickim vrednostima,da i ne govorim.sto se tice ove naslovnice,laurenti je dostigo svoj maximum,i vise od toga.to sto tebi nekad odgovara donateli ko crtac,to je tek veliko cudo!a ako toliko prepoznajes deformitete kicme,i ostale nedostatke,imas brate banetovu skolu stripa,prijavi se,pa i ti malo crtaj.
Ko je uopste spomenuo Donatellija? Inace, ako ovo ima ikakve veze sa anatomijom coveka, onda si ti totalni slepac |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 20/06/2010 : 03:49:32
|
quote: Originally posted by teller
jeb..eš grbu,ovo je još uvijek odlična naslovnica....tako mračna,mistična i...pogledajte samo grane drveča, ko neke užasne ruke..a i grba se može obrazložit, nevrijeme je i piha jaki zapadni vjetar,kad diže krilo cure, zašto nebi i vjetar dizao Zagorovu košulju?????
ps: koliko samo sviječa gori u kuči da je tako razsvetljena???ili su več tada imali petrolejke?
Pronedjite verziju bez kolora na Laurentijovom sajtu pa ce se i ta mistika koju vidite istopiti |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 20/06/2010 : 03:50:56
|
quote: Originally posted by Svarog
U pravu si za leđa, hteo je da izrazi Zagorov grudni koš, ali mnogo ga je zaoblio ovde ispod leve ruke, tu je greška, ostalo je po meni ok, ja bi se držao dalje u mraku i Laurentijeve Prisile, nije baš romantična
Ma daj... ja bih ovu Laurentijevu Prisilu povalio i to u toj kuci sa njegovog crteza i ne bih se nicega plasio, stavise, savrseno bih uzivao |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 20/06/2010 : 10:04:38
|
quote: Originally posted by cronos six
dp malo preterujes s tvojim kritikama,i poredjenjima.ova naslovna je vrhunska.o umetnickim vrednostima,da i ne govorim.sto se tice ove naslovnice,laurenti je dostigo svoj maximum,i vise od toga.to sto tebi nekad odgovara donateli ko crtac,to je tek veliko cudo!a ako toliko prepoznajes deformitete kicme,i ostale nedostatke,imas brate banetovu skolu stripa,prijavi se,pa i ti malo crtaj.
Ko je uopste spomenuo Donatellija? Inace, ako ovo ima ikakve veze sa anatomijom coveka, onda si ti totalni slepac
donatelija sam spomenuo,jer ga gotivis,a covek osim one nostalgicnosti iz detinjstva,nema pojma s crtanjem.anatomija coveka,i tvoj pogled na strip su dva razlicita pojma. |
|
|
psycho
New Member
212 Posts
Member since 12/08/2009 |
Posted - 21/06/2010 : 01:24:01
|
Ja ovog Laurentija uopste ne volim, silnu kosu napravi Zagoru, ali moram da priznam da je ovde uradio poprilicno dobar posao. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 21/06/2010 : 17:38:05
|
Naslovica je izvanredna, a to što ovaj više liči na Tarzana i nije toliko bitno, jer zna se da se radi o KI Zagora, pa i piše iznad "Tarzana" "Zagor" |
Edited by - Bruce Springsteen on 21/06/2010 17:40:15 |
|
|
dejan borca
Average Member
Serbia
549 Posts
Posted - 21/06/2010 : 20:41:54
|
uzeo sam danas knjigu i mogu reci da je ekstra a na hrbatu pocetak naslovne -covek koji je dosao sa istoka- |
Edited by - dejan borca on 21/06/2010 20:42:36 |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 21/06/2010 : 21:11:57
|
quote: Originally posted by dejan borca
uzeo sam danas knjigu i mogu reci da je ekstra a na hrbatu pocetak naslovne -juznoprugasi
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 21/06/2010 : 21:27:14
|
uzeo sam danas knjigu i mogu reci da je ekstra a na hrbatu pocetak naslovne -covek koji je dosao sa istoka-
E fala bogu da smo saznali.Mada nisi me bas obradovao,nije neki izbor. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Svarog
Junior Member
444 Posts
Member since 03/06/2010 |
Posted - 21/06/2010 : 22:05:30
|
uzeo sam danas knjigu i mogu reci da je ekstra a na hrbatu pocetak naslovne -covek koji je dosao sa istoka-
tako je, sad sam i ja trazio i mislim da je ta |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 21/06/2010 : 22:15:55
|
sve,sve,al za hrbate im se divim.dizajn do muda.prednost je u tome,sto na riknama imamo nove,a unutra stare naslovnice.ima da presisamo italijane,s tim sto ce njihove naslovne ici uz novi strip,a mi cemo naslovnu imati samo na hrbatu.pa dobro,nije ni to lose,ipak ne kaskamo.
|
|
|
dejan borca
Average Member
Serbia
549 Posts
Posted - 21/06/2010 : 22:17:27
|
quote: Originally posted by okiboki
E fala bogu da smo saznali.Mada nisi me bas obradovao,nije neki izbor.
ni mene to nije obradovalo,pored toliko starijih,neobjavljenih,a moglo je i nesto da se nacrta za tu svrhu bude slika koja je relativno skoro objavljena |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 21/06/2010 : 22:33:21
|
quote: Originally posted by okiboki
E fala bogu da smo saznali.Mada nisi me bas obradovao,nije neki izbor.
ni mene to nije obradovalo,pored toliko starijih,neobjavljenih,a moglo je i nesto da se nacrta za tu svrhu bude slika koja je relativno skoro objavljena
To sa crtezom bi bilo najbolje,ali bi verovatno za to dodatno platili(pretpostavljam),pa su se zato opredelili za naslovne.A kad je vec tako trebali su staviti recimo najbolju iz 5-6 knjiga.Ovako totalno bezveze. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Topic |
|
|
|