@split85: tu je oboje skupa, s obziron da sam doša u Podgoru prekjučer (napokon!), pa sam sa sobon ponija i sve šta sam u Zagrebu kupija, tako da je to više-manje sve šta iman uopće. Nije puno, al eto. Šta se Nathana tiče, misliš na gigante? Jebiga, skupo je to nać sada, al nadan se sad poslije lita kad buden ima para da će uletit nekako... Stvarno se nadan
Pretpostavljan da je ovo tvoje sve u Splitu, jel? Baš bi tija pročitat par ovih Texova libellusovih...
@Grujah: E a znaš kad sam dobija ovu policu? Danas popodne Do tada su mi isto svi stripovi bili razbacani po ormarima i stolovima jer nisam ima di sa njima. Plus da ne spominjem kako mi je pola ovoga bilo u Podgori (di živim inače), a polovica u Zagrebu (di studiram). Tako da eto, ovo je kakvo takvo rješenje...
@Tony starks: Hehe, odlična je to stvar, ako nađeš negdi za kupit - kupi! Digipack, 2 CD + 1 DVD. Prvi CD je remasterirani album sa odličnim zvukom, 100 puta bolje zvuči nego stara verzija Drugi CD su demo i live snimke DVD je live koncert, al je loša snimka i zvuka i videa. Ipak, zanimljivo je za pogledat
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Daj naučite se malo smanjit slike, ovako je nepregledno totalno...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Daj naučite se malo smanjit slike, ovako je nepregledno totalno...
Pa ovako se detalji najbolji vide, i naslovi, brojevi, itd...
Da, ali onda slike ne bi smile bit mutne ko tvoje
Pretpostavljao sam da je Plato bio u pitanju... Ja sam tamo uzeo Trigun Maximum 2, 3 i 4, a pitao sam se zasto nema jedinice... Btw, u Mamutu je imalo dosta mangi zadnji put kad sam bio. Rekli su mi da mogu da poruce odredjene naslove ili brojeve koje te zanimaju... Skupljam pare da uzmem kompletnog Dark Horsovog Berserka.
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Berserk/GTO/Hellsing nikad nema od pocetka, a uzimao bih. Uzeo bi i Trigun 1 i 2 (valjda je to jedino sto ima od istog, posle ide Maximum). A sem Platoa i Mamuta, imas mange i u Sigilu, u Pop Lukinoj kod Brankovog mosta.