BTW danas kupio Krcka... mislim dosta mi je to novca za strip ali ima već dosta vremena kako sam počeo vagati što se nabavlja a što ne a ovaj strip nmi upada u kategoriju onoga što nabavljam. Prvi moj susret sa Krckom bio je jako davno kad sam kao osmoškolac prvi put pročitao očevog Kekeca (na zadnjoj korici je bila tabla Krcka).
Tih Kekeca više nema - a i ako ih je gdje još po tavanu itd. i ostao koji stoji činjenica da ga ja nisam čitao još od djetinjstva - ali ipak eto dok sada pregledavam table sjećam se pojedinih aktova, recimo kada Krcko braneći se s otočića pogađa Antracita sa jagodom ili kad se vidra Torpedo žuri da spasi Krcka pa opali glavom u šipku, dobar je to osjećaj ponovno to vidjeti...
Originally posted by DKoor Prvi moj susret sa Krckom bio je jako davno kad sam kao osmoškolac prvi put pročitao očevog Kekeca (na zadnjoj korici je bila tabla Krcka).
Tih Kekeca više nema - a i ako ih je gdje još po tavanu itd. i ostao koji stoji činjenica da ga ja nisam čitao još od djetinjstva - ali ipak eto dok sada pregledavam table sjećam se pojedinih aktova, recimo kada Krcko braneći se s otočića pogađa Antracita sa jagodom ili kad se vidra Torpedo žuri da spasi Krcka pa opali glavom u šipku, dobar je to osjećaj ponovno to vidjeti...
Da, da, isto tako i kod mene ... imamo slične uspomene
Of all the things I've lost, I miss my mind the most