ma dobro je samo nek izdaju kad objave na svojoj stranici to znači da je izašlo i onda treba neko vrijeme da dođe na prodajna mjesta i to je to... samo malo krace pripreme za kupovinu :D
Dado&Dado! molim Vas, dragi nasi, ima li na vidiku Tex kolor br4! znate kako je s nama ovisnicima o Texu, nikada dovoljno, prva tri vec drugi put procitana i tako... Otprilike samo naznacite kada bi mogla cetvorka?
Dado&Dado! molim Vas, dragi nasi, ima li na vidiku Tex kolor br4! znate kako je s nama ovisnicima o Texu, nikada dovoljno, prva tri vec drugi put procitana i tako... Otprilike samo naznacite kada bi mogla cetvorka?
Ma, preveliki je fakin taj D&D da bi sada samo tako olako pogazio Moskvičem vlastitu riječ, vratio se na forum i naznačivao nešto tebi i drugim štićenicima ovisničke komune. To ne bi bilo u redu. Ispao bi čovjek mekušac, vrtirep. A to ne želimo. Želimo ga pamtiti kao velikog čovjeka i velikog fakina. Ma što velikog - taj je D&D bio velebni fakin enormnih dimenzija, pravi pravcati Faking-Kong, vragolančina deluxe. Mislim, znam ja da su D-ampersand-D dvije osobe, ali što ću kad su za mene oni jedno, jedinka, kao dvoglavi pas, k'o 2/3 kerbera. Uglavnom, da se mi vratimo na temu... Pročitaj ti prva tri Texa još koji put. Neće ti biti naodmet. I par serija sklekova napravi poslije toga i vidjet ćeš da ćeš se smiriti. A Tex četvorka će te samo jednog dana iznenaditi, kao mama onaj put dok si se u pubertetu gol igrao sam sa sobom u sobi.
Koliko se secam,a retko gresim kad je Tex u pitanju,cetvorka i petica bi trebale do jeseni. I posle jos sestica do kraja godine. Receno je da ce ove godine 4 knjige a vec od sledece 6 godisnje. E sad za nesto preciznije ostaje nam samo da gledamo libellus.hr pa kad se pojave
Meni je bitno prvih stotak brojeva ,a za ove posle manje vise.
Dobro,prvih 100 u kolor a ovo vec moze da se kompletira i c/b. Valjda ce uskoro i par komada iz ove regularne Tex biblioteke. Ove godine bi trebalo jos 8 komada,samo 2 su izasla