Kad te nešto zanima onda i obilaziš i strane sajtove na tebi nerazumljivim jezicima da bi pronašao informaciju koju tražiš(translator)a ne čekati da ti kolege forumaši serviraju informacije za koje si lijen pronaći.A koliko znam brojevi su isti i na talijanskom i na srpskom jeziku.Toliko o tvojoj pameti.
da, petica izlazi u kolovozu... očito je onaj DD CF-HUMOR bio ubačen tek tako, nije poremetio tematiku ________________________________________________________________________________________________________________________________ 41 godina Alan Forda u HR zajebali su stotku, nije color
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
od ove dve teksove epizode najnovije u izdanju libelusa..jedna je urota i to je nastavak zs pod nadzorom..a ova druga..koja je to numeracija u originalu ?
Kad te nešto zanima onda i obilaziš i strane sajtove na tebi nerazumljivim jezicima da bi pronašao informaciju koju tražiš(translator)a ne čekati da ti kolege forumaši serviraju informacije za koje si lijen pronaći.A koliko znam brojevi su isti i na talijanskom i na srpskom jeziku.Toliko o tvojoj pameti.
od ove dve teksove epizode najnovije u izdanju libelusa..jedna je urota i to je nastavak zs pod nadzorom..a ova druga..koja je to numeracija u originalu ?
Ma nije problem za taj 11. broj, nego ako ga kasno izdaju, kada će da objave 12. i 13. broj ? To mene brine! A i sa Spirouom su poprilično zakazali - ma da izdaju i jedan broj Spire uz tri Riđobradog,za ovu godinu puna kapa (uz Taxi,Klaru,Opake priče i Vampir stori)! A i ovaj Tex me je obradovao, verovatno ću i njega kupiti!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Dok Sergej Karov užurbano radi na prijevodu Riđobradog broj 12, sve ljubitelje opakog pirata obradovat će podatak da bi njegov 11. album (Blago Riđobradog) trebao izaći do kraja ovog, ili početkom sljedećeg mjeseca.
...mada ovo nije Bonelli izdanje ali kad nema odgovarajuceg topica...
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See