Stripovi su od petka popodne dostupni u Darkwoodu. Cena? Prvih mesec dana - 300 dinara. Ne po 300, nego 300 za oba, 150 po komadu - prodaju se samo u kompletu. Za iste pare će moći da ih pokupe oni koji su u subotu u Kragujevcu. U drugim striparnicama će biti od ponedeljka, po VČ Trafikama tokom iduće nedelje/početkom one tamo.
A da bi izdanje imalo vremena da diše na kioscima - broj 2 će na njima biti od sredine avgusta, a broj 3 od sredine oktobra.
Kao i u prethodnim (i narednim!) brojevima tekst, crtež i naslovnicu potpisuje Luka Enoh, strip ima 130 strana, c/b, 150x210 mm, papir 100 gramski beli, korice 300 gramski kunzdruk, pastificirane.
Zahvaljujemo se svima koji su pomogli oko ovog izdanja, i da podsetimo, kad se rikne skupe, to bi trebalo da izgleda otprilike ovako:
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Pozdrav ,evo i mojih utisaka . Kvalitet stripa i dizajna je na zavidnom nivou .Gea mi i nije nesto posebno interesantna i zanimljiva ,strip sam kupi zbog odlicnog kvaliteta ( usput : rikna je odlicna :D ) i kao podrsku novom izdavacu ,Darkvudu .posao je odradjen LJUDSKI !! Svaka cast!!
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Prelepo izdanje, ali narednih par dana ne verujem da cu imati snage da procitam, dok malo zalecim glavobolju i nesvestice koje su mi se pojavile iznenada i bez ikakvog ociglednog razloga
Posto nemam nesvestice kao Tex ja sam procitao. O fenomenalnosti izrade necu da trosim reci. To bi i doc...khkh...slepac video. O samom stripu - dvojka mi mnogo jaca, nego trojka. Daleko mi je razumljivija.
Bude Gea dosegljiva i u Sloveniji kao izdanja od VČ
Ne znam gde su VČ izdanja dostupna u SLO, ali Gee će biti kod Bucha.
Prelepo izdanje, ali narednih par dana ne verujem da cu imati snage da procitam, dok malo zalecim glavobolju i nesvestice koje su mi se pojavile iznenada i bez ikakvog ociglednog razloga
kako bez očiglednog razloga. to ti je sunce udarilo u glavu jer se previše sunčaš