forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 09/07/2010 : 20:38:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Mislim da sam već bio rekao, ali najbolji Zagor koji sam imao prilike pročitati je po meni definitivno dvodijelna Strah na visokoj sierri/Golgota.

Jedine dvije epizode Zagora koje potpisuje Marzorati, ali po meni vrijede kao zlato. Jedna priča koja je za Zagora bila neuobičajeno prljava i brutalna. Zagorove šume više nisu djelovale tako nevino, a on mi više nije izgledao kao dječarac. Za to je dosta zaslužan i D’Arcangelov detaljan crtež. Na licima ljudi se točno vidjelo koliko su sranja prošli u životu. A okolina je bila jednostavno divlja i prljava.

Za promjenu, Zagor mi je izgledao više kao Jonah Hex. Odlično.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17008 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 09/07/2010 : 20:57:56  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Mislim da sam već bio rekao, ali najbolji Zagor koji sam imao prilike pročitati je po meni definitivno dvodijelna Strah na visokoj sierri/Golgota.

Jedine dvije epizode Zagora koje potpisuje Marzorati, ali po meni vrijede kao zlato. Jedna priča koja je za Zagora bila neuobičajeno prljava i brutalna. Zagorove šume više nisu djelovale tako nevino, a on mi više nije izgledao kao dječarac. Za to je dosta zaslužan i D’Arcangelov detaljan crtež. Na licima ljudi se točno vidjelo koliko su sranja prošli u životu. A okolina je bila jednostavno divlja i prljava.

Zanimljivo... Nisam čuo puno pohvala za ovu priču...Ja spadam u one kojima ona nije loša, ali je crtež OČAJANNNNN.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17008 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 09/07/2010 : 20:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

mozda je bilo,ako je,da se podsetimo!
Piccinelli!

Rekao sam već, on je Zagorova budućnost.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7816 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 09/07/2010 : 21:01:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Piccinelli!

Eto, ovaj čovik bi definitivno triba crtati naslovnice nakon Ferrija. Prelijepo!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 09/07/2010 : 21:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

Zanimljivo... Nisam čuo puno pohvala za ovu priču...Ja spadam u one kojima ona nije loša, ali je crtež OČAJANNNNN.

Ja mislim da nijedan drugi crtež ne bi bio bolji za takvu priču. Jednostavno si savršeno odgovaraju.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17008 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 10/07/2010 : 16:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Kupih danas OP Demonska maska, jedva čekam da se podsjetim ove sjajne priče... Da se bar Sclavi vrati malo Zagoru...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/07/2010 : 16:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Piccinelli!

a ne znam bas...jeste detaljan crtez, ali previse poziranja, kao da se slikaju za foto album. Podsjeca na Villu
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 10/07/2010 : 18:29:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Sta je ovo Zagor Foto model sav se sija od pudera.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

satko
New Member

Bosnia and Herzegovina
213 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 10/07/2010 : 21:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send satko a Private Message  Reply with Quote
Neka priča ko šta hoće ali ovaj Piccineli uz Nuccia i Bisi-a je razlog zbog koga ćemo u budućnosti čitati legendarnog Duha sa sekirom!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 10/07/2010 : 22:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Piccineli ode kod Texa.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/07/2010 : 22:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

quote:

Piccinelli!

a ne znam bas...jeste detaljan crtez, ali previse poziranja, kao da se slikaju za foto album. Podsjeca na Villu

ja mislim da se nikad nisam javljao u ovom topiku, pa ono aj da razbijem led

al sta fali ovom crtezu vidim da zagorovi fanovi vole samo imitacije ferija, pa mi je palo na pamet kad sam ugledao ovo da im mozda ne bi odgovarao stil, jer je previse detaljan, mnogo realniji nego Ferijev, kad vidim ima pozitivnih komentara.

staticnost i poziranje se valjda pripisuju tome da je ovo ipak still frame, crtez, ilustracija, nije kadar iz stripa

jel ima neko neki strip uradak ovog autora da postavi, bas me zanima, jer mi se dopada kako covek crta

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 10/07/2010 : 22:41:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

al sta fali ovom crtezu vidim da zagorovi fanovi vole samo imitacije ferija, pa mi je palo na pamet kad sam ugledao ovo da im mozda ne bi odgovarao stil, jer je previse detaljan, mnogo realniji nego Ferijev, kad vidim ima pozitivnih komentara.

Ni meni ovo ne ide u glavu. Za mene je Ferri uvijek bio osrednji crtač. Zato me i začudilo kad sam vidio da postoje crtači koji do zadnjeg detalja kopiraju njegov stil. I da fanovi još svršavaju na to.

Ne znam, ja bi bio presretan kada bi mogao čitati stripove koje crtaju Piccinelli, Villa ili Andreucci. Čovjek bi pomislio da su ljudi s takvim talentom precijenjeni, ali ovdje ih neki praktički mrze! To mi je neshvatljivo.

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4740 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 10/07/2010 : 23:10:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Ili Kijarola, Dark-angel (:P), i slicni.
Ferri jeste prvi crtac, blablabla, ali su i mnogi drugi stari crtaci dosad prevazidjeni.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 10/07/2010 : 23:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ni meni ovo ne ide u glavu. Za mene je Ferri uvijek bio osrednji crtač. Zato me i začudilo kad sam vidio da postoje crtači koji do zadnjeg detalja kopiraju njegov stil. I da fanovi još svršavaju na to.

Ne znam, ja bi bio presretan kada bi mogao čitati stripove koje crtaju Piccinelli, Villa ili Andreucci. Čovjek bi pomislio da su ljudi s takvim talentom precijenjeni, ali ovdje ih neki praktički mrze! To mi je neshvatljivo.

meni je jezik otekao pricajuci upravo istu stvar

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17008 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 11/07/2010 : 01:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Imaš pravo, sva trojica nabrojanih su izuzetni crtači, ali Ferri iz najboljih dana je i dalje broj 1...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17008 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 11/07/2010 : 01:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Piccinelli!

staticnost i poziranje se valjda pripisuju tome da je ovo ipak still frame, crtez, ilustracija, nije kadar iz stripa

jel ima neko neki strip uradak ovog autora da postavi, bas me zanima, jer mi se dopada kako covek crta

Imaš od epizodu Hjuroni, izdali i Ludens i VC, pa možeš provjeriti, ja sam vrlo zadovoljan i drago mi je što taj lik radi na Zagoru jer je ODLIČAN.
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4338 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 11/07/2010 : 09:36:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
piccinelli je odradio samo hjurone..prebacen je u teksovu ekipu crtaca i vise necrta zagora..i meni se svidja njegov crtez ali covek nece vise crtati zagora
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18860 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 11/07/2010 : 09:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
dobro za Texa,šteta za Zagora.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 11/07/2010 : 10:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Piccinelli!

Imaš od epizodu Hjuroni, izdali i Ludens i VC, pa možeš provjeriti, ja sam vrlo zadovoljan i drago mi je što taj lik radi na Zagoru jer je ODLIČAN.

THX

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 11/07/2010 : 11:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Piccinelli!

Mislim da sam za njega već negdje rekao da mi se sviđa samo kad crta upravo Zagora kao osobu; ovaj Kandrax iza mi se ne sviđa baš...

Go kneel and weep

Edited by - drogsy on 11/07/2010 11:21:52
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2931 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 11/07/2010 : 15:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Danas sam ponovo čitao epizodu Zimska Zmija i primetio sam da je Bignotti nastavio da crta ovu epizodu od 68 stranice broja Crveni pijesak pa sve do kraja, sa ponovo malim uskakanjem Ferija u Poslednjoj žrtvi. Zna li iko zašto?
Zbog dužine priče, pa Feri nije stigao ili nešto drugo?

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 11/07/2010 : 17:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

[quote]Originally posted by djukak

Danas sam ponovo čitao epizodu Zimska Zmija i primetio sam da je Bignotti nastavio da crta ovu epizodu od 68 stranice broja Crveni pijesak pa sve do kraja, sa ponovo malim uskakanjem Ferija u Poslednjoj žrtvi. Zna li iko zašto?
Zbog dužine priče, pa Feri nije stigao ili nešto drugo?

Jednostavno u to vreme Zagora su crtali samo Ferri, Bignotti i Donateli, i trebalo je sve to postići da bi se ispoštovao mesečni ritam izlaženja U svakom slučaju to je i doprinelo da pored odličnih Nolittinih scenarija to bude Zlatni Zagorov period

Edited by - Bruce Springsteen on 11/07/2010 17:51:22
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 13/07/2010 : 10:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
stvarno je dobar ovaj piccinelli

feka
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 13/07/2010 : 12:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Ma svi su oni dobri i predobri milina bozija.Sve sami asovi.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7113 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 22/07/2010 : 22:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Vidim da je ovaj topic mrtav vec 9 dana pa ajde da ga malo ozivim.
Oni koji su procitali nove Zagore od Veselog Cetvrtka, sto mislite o epizodama s povratkom Rendal Mutanta?
Inace meni prvi susret i nije bas nesto tako specijalno, mozda za 7.5.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000