Pročitao sam prvi broj i mogu reći da sam oduševljen svježinom koju serijal nudi u dosadašnjoj Bonelli produkciji. Glavna junakinja je simpatična, poprilično živa a kako sam ljubitelj ezoterije svidjele su mi se i ste sitnice ( ako se mogu tako nazvati ). Dizajn stripa je sjajan a fin je i dodatak na kraju. Na žalost jedini minus je što se teško nabavlja u Bosni i Hercegovini. Preporučio bih onima koji nisu probali Geu da ne gube vrijeme :)
"Pravda" danas poklanja drugi broj "Gee"! Prvih pet čitalaca koji se od 12 do 13h jave na broj telefona redakcije dobiće po primerak epizode "Dionisova povorka"!
"Dionisova povorka" je fenomenalna epizoda i ladno bi mogla da prođe i kao epizoda Martija ili Dilana! Gea je odličan strip i zaista pravo-pravcato osveženje na tržištu! Bravo Slobo na izboru!!!
Jeste, dvojka odlicna prica i bash mi je legla. Mitologija, mistika, avantura - bas bas super. Trojka ne tolko ..malo.. hmm.. mozda zbrzana i u drugacijem tonu, ali dobra (Ona tri duha su mi odlicni sporedni likovi :)).
Jeste, dvojka odlicna prica i bash mi je legla. Mitologija, mistika, avantura - bas bas super. Trojka ne tolko ..malo.. hmm.. mozda zbrzana i u drugacijem tonu, ali dobra (Ona tri duha su mi odlicni sporedni likovi :)).
Ma fina je i trojka. Meni je bas "legla" Gea iako nisam ocekivao puno od nje (jedino to sto je Djole hvalio,pa malo na poverenje)
Ma fina je i trojka. Meni je bas "legla" Gea iako nisam ocekivao puno od nje (jedino to sto je Djole hvalio,pa malo na poverenje)
Tek danas sam kupio prvi broj serijala Gea. Da li namerno ili slučqajno - glavna junakinja se zove Zemlja (Gea)?! To još niko nije komentarisao - očekivao sam da će bar Doca to da primeti,ili Tex...
Tek danas sam kupio prvi broj serijala Gea. Da li namerno ili slučqajno - glavna junakinja se zove Zemlja (Gea)?! To još niko nije komentarisao - očekivao sam da će bar Doca to da primeti,ili Tex...
Sto pa ja? Ja sam seljak covek, docA je profesor
Ali si ti,rendzeru,glavni knjizevnik "Juzne pruge" i buduci hronicar "Juznjacke konfederacije!!! A Doca dok se ne ozeni,prizove pameti,nauci mudrosti i uozbilji jos ce mnogo vode proteci Dunavom,Drinom,Moravom,Jablanicom i ostalim rekama...
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Gea: 1) OK stivo, misterija, religija, mitologija,borilacke vestine, komedija (Gea je jako smesna!) - osmica 2) Kvalitet izdanja -desetka! 3) Cena - dzaba u odnosu na kvalitet! 4) Kupio u VC trafici i dobio popust 30% = 175 rsd --sajno, volim ovakvu saradnju izmedju izdavackih kuca! 5) Samo da Sloba krene sa jos nekim izdanjima...npr Brendon!
iako Luka Enoh kaze da mu manga nije bila inspiracija - ipak laze! Geine emocije crta isto kao i u Mangi (sline iz usta i nosa itd), a onaj monstrum na pocetku drugog broja je isti Totoro!