forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Za clana Pajini antikviteti
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

zlot
Starting Member

Austria
39 Posts

Member since 15/03/2008

Posted - 10/07/2010 : 16:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zlot a Private Message  Reply with Quote

Strip je uplacen pre par dana iz Srbije,post netom.Dali ste podigli uplatu i poslali strip.
Pozdrav Sinisa
zlot

Edited by - zlot on 28/12/2010 21:53:55

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 10/07/2010 : 17:59:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
Imas PM. Resavamo sve od ponedeljka.

Pozdrav
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
897 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 10/07/2010 : 18:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Evo, koristim zlotov topik da se i ja javim ovde i ptiam, da li su pare stigle,Pajini?

Pozdrav giant

Invincible shield

Edited by - giant on 10/07/2010 18:47:28
Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 10/07/2010 : 22:15:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by giant

Evo, koristim zlotov topik da se i ja javim ovde i ptiam, da li su pare stigle,Pajini?

Pozdrav giant

Jesu, hvala
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 16/07/2010 : 11:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Evo i ja koristim topic da pitam sta se desilo sa rigoroznoscu u ocjenjivanju stripova kod vas???Ove ocjene ne lice mi apsolutno na vas,kao da gledam stripove nekih pocetnika,a ne stripove ljudi cijim sam OCJENJIVANJEM bio naj,naj zadovoljniji do sad
LP
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 16/07/2010 : 11:48:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Ja samo ocu da vi se zafalim,fala viiii Pajo,stripovi su o.k stigli su brzo i sada su smesteni kod mene.evo bas sada ih hranim i presvlacim a posle idu na spavanje.
Kao i uvek saradnja odlicna stripovi super po mom ukusu.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

pknezevic
New Member

Bosnia and Herzegovina
151 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 17/07/2010 : 00:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Send pknezevic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bihac-una

Evo i ja koristim topic da pitam sta se desilo sa rigoroznoscu u ocjenjivanju stripova kod vas???Ove ocjene ne lice mi apsolutno na vas,kao da gledam stripove nekih pocetnika,a ne stripove ljudi cijim sam OCJENJIVANJEM bio naj,naj zadovoljniji do sad
LP

potpisujem/ pitanje za deset
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 27/07/2010 : 17:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Vratimo stripovima stari sjaj jebes ocuvanost,zelim da citam stripove 100 puta dnevno da spavam sa njima,da ih nosim na plazu,sve je prolazno a smrdljivi papir je najobicnija stvar.
Kada sve prodje mi nestajemo a trule stvari ostaju iza nas,opustite se vec jednom pojam glancer i ostala sranja nisu vasi,nametnuli su vam ih strip streberi ,odlicni djaci ,mamini sinovi,i ostali alieni u svedtu stripa.Odjebite ih i zivite kako vam srce nalaze.
I bez fraza drogiras li se i tako ta sranja,smislite nesto originalnije i bolje vi dosadni streberi.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 27/07/2010 : 18:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Vratimo stripovima stari sjaj jebes ocuvanost,zelim da citam stripove 100 puta dnevno da spavam sa njima,da ih nosim na plazu,sve je prolazno a smrdljivi papir je najobicnija stvar.
Kada sve prodje mi nestajemo a trule stvari ostaju iza nas,opustite se vec jednom pojam glancer i ostala sranja nisu vasi,nametnuli su vam ih strip streberi ,odlicni djaci ,mamini sinovi,i ostali alieni u svedtu stripa.Odjebite ih i zivite kako vam srce nalaze.
I bez fraza drogiras li se i tako ta sranja,smislite nesto originalnije i bolje vi dosadni streberi.

Za spavanje sa stripovima i nosenje na plazu pobrinuli su se veseli cetvrtak,ludens i ostali novi izdavaci,,neka stari glanceri odmaraju njihovo je proslo sad su samo za gledanje i uzivanje,,,,,,,,,

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 27/07/2010 : 21:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Tacno neke stvari sluze za svakodnevnu upotrebu i nikada nece dostici pravu vrednost.

Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 30/07/2010 : 22:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Tacno neke stvari sluze za svakodnevnu upotrebu i nikada nece dostici pravu vrednost.

Upravo tako.

I bolje sto srednje ocuvanih za uzivanje i citanje, nego dva samo za gledanje.

Kolekcionar starina....
Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka...
Go to Top of Page

oaky
Starting Member

5 Posts

Member since 30/01/2010

Posted - 24/08/2010 : 18:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Send oaky a Private Message  Reply with Quote
Evo da također iskoristim ovaj topic:

Poslao sam prije 4 dana upit na gmail adresu na koju mi je rečeno da se javim oko uplate nakon aukcije ali još nema odgovora, pa bih molio da mi se netko javi ili ako mail nije stigao da znam pa da opet šaljem. :)

Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=oaky
Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 25/08/2010 : 02:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by oaky

Evo da također iskoristim ovaj topic:

Poslao sam prije 4 dana upit na gmail adresu na koju mi je rečeno da se javim oko uplate nakon aukcije ali još nema odgovora, pa bih molio da mi se netko javi ili ako mail nije stigao da znam pa da opet šaljem. :)

Ako je to adresa u HR, onda to nije cudno, Vedtan ne odgovara nikome :). Salu na stranu, tek kada stripovi stignu u HR, a to ce biti pocetkom sledeceg meseca, onda cete dobiti sve dalje inforamcije, bez brige.

Go to Top of Page

oaky
Starting Member

5 Posts

Member since 30/01/2010

Posted - 25/08/2010 : 02:16:27  Show Profile Show Extended Profile  Send oaky a Private Message  Reply with Quote
Ok, zahvaljujem na brzom odgovoru.

Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=oaky
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1054 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 10/09/2010 : 10:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
Da iskoristim priliku i pitam.

Osvojio sam jednog Kena:

http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2470009

.....i niti riječi na moja dva (ili čak tri maila). Je li to u Libellusu ili nije, ako nije kad dolazi?

Pozdrav

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 10/09/2010 : 18:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by www2

Osvojio sam jednog Kena:

.....i niti riječi na moja dva (ili čak tri maila). Je li to u Libellusu ili nije, ako nije kad dolazi?

Pozdrav

Ta aukcija je već dva meseca u Libellusu, tako da slobodno možete otići da je podignete. Pozovite radnju da se dogovorite oko preuzimanja. Koliko ja vidim po mailovima, kolega koji je to radio Vam je odgovorio na upit o još nekim Ken Parker stripovima, da li ste dobili tu poruku, možda postoji neki problem sa porukama koje šaljemo na Vašu adresu.

Pozdrav Pajini Antikviteti
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 12/09/2010 : 03:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
Pozz!
Poslao sam vam mail da cu preuzeti obaveze koje ima Aminta prema vama,pisao sam vam,trebali ste mi poslati na mail cene za stripove sa postarinom koje je on osvojio kod vas,ajde pisite mi pa da podmirimo to.Aminta je trenutno u Italiji pa nece on to moci uskoro.
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1054 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 17/09/2010 : 18:04:01  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pajini antikviteti

quote:
Originally posted by www2

Osvojio sam jednog Kena:

Pozdrav

Ta aukcija je već dva meseca u Libellusu, tako da slobodno možete otići da je podignete. Pozovite radnju da se dogovorite oko preuzimanja. Koliko ja vidim po mailovima, kolega koji je to radio Vam je odgovorio na upit o još nekim Ken Parker stripovima, da li ste dobili tu poruku, možda postoji neki problem sa porukama koje šaljemo na Vašu adresu.

Pozdrav Pajini Antikviteti

Samo da javim da sam podigao ovo prije par dana....sve 5

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7920 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 17/10/2010 : 13:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
pajco,strip koji sam dobio na aukciji preuzece neko na sajmu!
javicu ti ko!
aj zdravo.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2942 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 13/01/2011 : 12:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Zašto ne pokušate nekako ostvariti saradnju sa nekim iz BiH oko plaćanja i isporuke stripova. Ove trenutne aukcije su fenomenalne i ima dosta toga što bih uzeo, ali način plaćanja i isporuka + poštarina su užasno skupe....

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
767 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 16/01/2011 : 11:13:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
Da, to sam i ja odavno htio pitati pa nikako, valjalo bi kada bi se to moglo ostvariti da te stvari stignu u Bih preko nekoga pa onda postarina i nije toliko problem?!
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2942 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 28/01/2011 : 11:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Ima li ikakve šanse za bilo kakav relevantan odgovor?

Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 28/01/2011 : 21:55:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
I mi bismo to zeleli, ali nije lako kada nemas bazu gde bi mogao slati, drugo nije lako poslati. Nesto smo pokusali da organizujemo i mislim da cemo uspeti, ali samo za one koji su voljni sacekati nakon isteka aukcija, nekada 5 do 10 dana, a nekada i dvadesetak dana. Javicemo kada i ako uspemo sve da organizujemo
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2942 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 30/01/2011 : 16:15:12  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Nije problem ni cekanje. 10 ili 20 dana ne znaci nista.
Drago mi je da se nesto radi po ovom pitanju.
Pozdrav i sve najbolje.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000