Author |
Topic  |
shommy
Average Member

Serbia
586 Posts
Member since 03/09/2006 |
Posted - 19/12/2009 : 11:24:22
|
Danas svratio do VC objekta TRAFIKA u Novom Sadu i nemaju Vrli Mrtvi Svet. Ostala izdanja imaju(ZZCP,Zorka,Sergej...). Hoce li skoro neka dopuna za VMS u NS? |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 17/07/2010 : 12:08:44
|
Da podignem topic za novog Lavirintasa - docAu iz Vranje Eve docAo toj ti je taj Vrli mrtVi sVet sas zombiji i svakojaka cudovista koja gi pomazu u nastojanje da potepaju svi ljudi |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 17/07/2010 : 12:48:20
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Da podignem topic za novog Lavirintasa - docAu iz Vranje Eve docAo toj ti je taj Vrli mrtVi sVet sas zombiji i svakojaka cudovista koja gi pomazu u nastojanje da potepaju svi ljudi
OVO JE ODLICNO!
Sramota me malko jer tek sada saznajem za ovo, i opet me ti opravljas kao i za ZZCP A jel' izasla i cetvorka? Ja ovo narucujem ovih dana, i Zorku i ZZCP od trojke pa navise posto si mi ti kupio u Kg ona prva tri...a da, i Djole mi je poklonio dva komaTa...Ma, mLogo bre ludi ovi njegovi Smitovi! 
|
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 19/07/2010 : 21:45:31
|
Nije izašla četvorka, i USA je kasnila dugo (odnosno - promenila je format, od svezaka su prešli direkt na trejdove), pa se čeka da Dekara to pročita i proceni situaciju. :) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 19/07/2010 : 21:47:39
|
quote: Originally posted by Djole
Nije izašla četvorka, i USA je kasnila dugo (odnosno - promenila je format, od svezaka su prešli direkt na trejdove), pa se čeka da Dekara to pročita i proceni situaciju. :)
Sram ih bilo... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 19/07/2010 21:48:13 |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 19/07/2010 : 22:05:44
|
Da Diamond nije uveo druga pravila za sveske - verovatno da ne bi. Al' to je druga i duga priča. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 19/07/2010 : 22:12:41
|
quote: Originally posted by Djole
Nije izašla četvorka, i USA je kasnila dugo (odnosno - promenila je format, od svezaka su prešli direkt na trejdove), pa se čeka da Dekara to pročita i proceni situaciju. :)
Kazi Dekari da ne zeza s procenom nego da se nastavi   |
 |
|
Topic  |
|