forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Darkwood: GEA 2 i 3!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 15/07/2010 : 14:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message  Reply with Quote
Brojevi 2 i 3 kupljeni zajedno u Darkvudu kostaju 300 dinara. Svaka cast, nemam reci

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 15/07/2010 : 14:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by regar

Brojevi 2 i 3 kupljeni zajedno u Darkvudu kostaju 300 dinara. Svaka cast, nemam reci

Toliko je bilo i u Kg. Sto jes, jes! Svaka cast!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
377 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 15/07/2010 : 16:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam prvi broj i mogu reći da sam oduševljen svježinom koju serijal nudi u dosadašnjoj Bonelli produkciji. Glavna junakinja je simpatična, poprilično živa a kako sam ljubitelj ezoterije svidjele su mi se i ste sitnice ( ako se mogu tako nazvati ). Dizajn stripa je sjajan a fin je i dodatak na kraju. Na žalost jedini minus je što se teško nabavlja u Bosni i Hercegovini.
Preporučio bih onima koji nisu probali Geu da ne gube vrijeme :)

https://www.instagram.com/avet_rio_gribaje/
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 16/07/2010 : 10:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
"Pravda" danas poklanja drugi broj "Gee"! Prvih pet čitalaca koji se od 12 do 13h jave na broj telefona redakcije dobiće po primerak epizode "Dionisova povorka"!
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 16/07/2010 : 19:18:04  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
'Gea' mi se sve vise i vise svidja, a samo izdanje je mozda i najbolje odradjeni Boneli ikada na ovim prostorima.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13464 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 16/07/2010 : 19:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morrison

'Gea' mi se sve vise i vise svidja, a samo izdanje je mozda i najbolje odradjeni Boneli ikada na ovim prostorima.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/07/2010 : 20:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

I meni je super, bas pravo osvezenje sto se tice Bonelija.
A izdanje je odradjeno toliko dobro da covek ne poveruje. Svaka cast ekipi Darkwooda
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/07/2010 : 21:26:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Procitao i dvojku i bas bas mi se svidja. Sad krecem s trojkom,ali vec sam siguran da ce ovo da bude odlican mini serijal
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 18/07/2010 : 10:17:08  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
"Dionisova povorka" je fenomenalna epizoda i ladno bi mogla da prođe i kao epizoda Martija ili Dilana! Gea je odličan strip i zaista pravo-pravcato osveženje na tržištu! Bravo Slobo na izboru!!!
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2214 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 18/07/2010 : 16:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
U petak sam kupio Geu 1, 2 i 3 u Strip "klubu" Libellus.

Odlican papir i savrsen otisak, a cijena samo 19 kn po broju ( dzaba ).
Alal vera Darkwood, alal vera!!

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 18/07/2010 : 16:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Cool, znači dobili su u Libellusu 2 i 3, odem već sutra.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 18/07/2010 : 16:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Jeste, dvojka odlicna prica i bash mi je legla. Mitologija, mistika, avantura - bas bas super. Trojka ne tolko ..malo.. hmm.. mozda zbrzana i u drugacijem tonu, ali dobra (Ona tri duha su mi odlicni sporedni likovi :)).
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 18/07/2010 : 18:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Jeste, dvojka odlicna prica i bash mi je legla. Mitologija, mistika, avantura - bas bas super. Trojka ne tolko ..malo.. hmm.. mozda zbrzana i u drugacijem tonu, ali dobra (Ona tri duha su mi odlicni sporedni likovi :)).

Ma fina je i trojka. Meni je bas "legla" Gea iako nisam ocekivao puno od nje (jedino to sto je Djole hvalio,pa malo na poverenje)
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 19/07/2010 : 22:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by Grujah.

Ma fina je i trojka. Meni je bas "legla" Gea iako nisam ocekivao puno od nje (jedino to sto je Djole hvalio,pa malo na poverenje)

Tek danas sam kupio prvi broj serijala Gea. Da li namerno ili slučqajno - glavna junakinja se zove Zemlja (Gea)?! To još niko nije komentarisao - očekivao sam da će bar Doca to da primeti,ili Tex...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/07/2010 : 23:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

Tek danas sam kupio prvi broj serijala Gea. Da li namerno ili slučqajno - glavna junakinja se zove Zemlja (Gea)?! To još niko nije komentarisao - očekivao sam da će bar Doca to da primeti,ili Tex...

Sto pa ja?
Ja sam seljak covek, docA je profesor
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 20/07/2010 : 00:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sto pa ja?

Verovatno zato sto si uvek pijan ko zemlja.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 20/07/2010 : 10:53:55  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sto pa ja?

Ali si ti,rendzeru,glavni knjizevnik "Juzne pruge" i buduci hronicar "Juznjacke konfederacije!!! A Doca dok se ne ozeni,prizove pameti,nauci mudrosti i uozbilji jos ce mnogo vode proteci Dunavom,Drinom,Moravom,Jablanicom i ostalim rekama...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 23/07/2010 : 19:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ljudi ima li broja 2 i 3 u VC trafikama?

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 23/07/2010 : 21:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Ima.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 23/07/2010 : 21:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Kad moze da se ocekuje cetvorka
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 23/07/2010 : 21:54:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Procitao trojku. Odlicna, mada mi je dvojka bolja...

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 23/07/2010 : 23:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ima.

Hvala brate!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 23/07/2010 : 23:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad moze da se ocekuje cetvorka

sajam knjiga, most likely.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1875 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 28/07/2010 : 14:00:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Ima li još uvih Gea u Libellusu? Mislim navratiti sljedeći tjedan u Zg, pa ću možda pazariti...

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1367 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 29/07/2010 : 14:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
Gea:
1) OK stivo, misterija, religija, mitologija,borilacke vestine, komedija (Gea je jako smesna!) - osmica
2) Kvalitet izdanja -desetka!
3) Cena - dzaba u odnosu na kvalitet!
4) Kupio u VC trafici i dobio popust 30% = 175 rsd --sajno, volim ovakvu saradnju izmedju izdavackih kuca!
5) Samo da Sloba krene sa jos nekim izdanjima...npr Brendon!

iako Luka Enoh kaze da mu manga nije bila inspiracija - ipak laze! Geine emocije crta isto kao i u Mangi (sline iz usta i nosa itd), a onaj monstrum na pocetku drugog broja je isti Totoro!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000