dogodilo mi se možda dva puta i to većinom kad sam kupova stare stripove na buvljaku ili antikvarijatu.i onda bih popizdio kad bi otkrio a ne radi novaca nego tako zbog principa ili kad bi prije uzeo slobodnu pa dođem kući pa vidim da su i doma isto kupili slobodnukod stripova na kiosku nikad ili jedanput.
2-3 puta se desilo s Dylanom, jer kupujem DD extra, zatim DD redovan od Ludensa i VČ, pa se desi nekad da uzmem duplo, pošto kupujem jednom u 3-4 meseca sve što je izašlo u međuvremenu...
Zabrojao se jednom sa brojevima ZZCP pa greskom uzeo dva put broj 4, sem toga ne, iako su mi naslovnice Brad Barona tolko iste da cu se jednom sigurno zajebati.
Dva puta. Prvi put pre par godina (neki Tex Ludens je bio u pitanju) kada sam retko kupovao stripove, pa sam valjda zaboravio da sam ga već uzeo. I skoro sa Dampyr VČ, hteo da uzmem br. 32, ali greškom uzeo prethodni, pri tom uopšte ne obračajući pažnju jesam li uzeo pravi strip ili ne.
nikada mi se nije desilo, a i vala, nikada mi se nece ni desiti
ček da porasteš i izlapiš
ma kaki, izgleda da sam ja ovde jedini pravi ljubitelji revnosni kolekcionar mislim....kakvi to ljubitelji ne znaju da vec imaju neki strip u kolekciji
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
nikada mi se nije desilo, a i vala, nikada mi se nece ni desiti
ček da porasteš i izlapiš
ma kaki, izgleda da sam ja ovde jedini pravi ljubitelji revnosni kolekcionar mislim....kakvi to ljubitelji ne znaju da vec imaju neki strip u kolekciji