forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 dvostruko kupljeni strip
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 19/07/2010 : 22:09:31  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Ja uzimam svjesno po vise komada istih stripova(posebno Zagora),a bogami zna se naci i drugih da imam po par istih primjeraka
Mozda postavim i sliku koju
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 19/07/2010 : 22:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Strip "Indijanska magija" (Zagor u boji) sam svesno kupio u četri primerka! Jer,Zagor je Zagor!!!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 19/07/2010 : 22:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hellraiser

quote:
Originally posted by Lord Vader89

izmedju 250 i 300, al veruj mi, to je potpuno irelevantno

pa kad toj brojci dodaš još jenu do dvije 0 i kada budeš imao u zbirci stripova koje još nisi stigao pročitati... shvatit ćeš...

ovde ti se javljam prvom prilikom

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Atebash
New Member

Bosnia and Herzegovina
136 Posts

Member since 11/09/2002

Posted - 21/07/2010 : 12:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Atebash's Homepage  Send Atebash a Private Message  Reply with Quote
Meni se redovno desava :( Nekada prije 20 godina nije bilo SANSE da ne znam kako se zove ili koji je broj stripa koji imam kuci, a sada... Cak mi ni naslovnice nisu poznate, sve dok ne otvorim i prepoznam po prvih par slika
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18956 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/08/2010 : 17:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
uvijek kupim dva ista stripa namjerno,jedan za kolekciju a jedan za čitanje, plus sve od Zagora za sinovu zbirku....
tako imam dvije kompletne kolekcije od početka(94-godine) i nije mi nimalo žao, kad umrem možda jih žena proda pa mi
priredi dostojan pokop a možda će i novi muž postati stripadžija...nije naoptimističnije ali je najrealnije....
ali neće se nitko veselit bar još 40 godina tellerove kolekcije.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 01/08/2010 : 18:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by marcho

meni se dogodilo pak suprotno. mislio sam da sam kupio neki strip, a kad ono dodjem doma i vidim da ga nemam..

I meni će se pre desiti ovo.
Razlog je, valjda, što se naslovnice tih stripova vrte ovde na forumu i na najavama u prethodim brojevima, pa se uopšte ne iznenadiš kad strip prvi put vidiš uživo, nego pomisliš kako ga već imaš. Ovo ne važi za one koji čitaju strip čim ga kupe.

Najluđe što mi se desilo je kada sam u Darkwoodu prvi put video ludensov DD gigant broj 5(originalni 1). Pomislio sam: "Gle, pa ovo je system comics već izdao. Ne treba mi". Posle nekog vremena sam shvatio da ja uopšte nemam system comicsove DD gigante.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7917 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 01/08/2010 : 19:49:15  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dessa

quote:
Originally posted by marcho

meni se dogodilo pak suprotno. mislio sam da sam kupio neki strip, a kad ono dodjem doma i vidim da ga nemam..

I meni će se pre desiti ovo.
Razlog je, valjda, što se naslovnice tih stripova vrte ovde na forumu i na najavama u prethodim brojevima, pa se uopšte ne iznenadiš kad strip prvi put vidiš uživo, nego pomisliš kako ga već imaš. Ovo ne važi za one koji čitaju strip čim ga kupe.

Najluđe što mi se desilo je kada sam u Darkwoodu prvi put video ludensov DD gigant broj 5(originalni 1). Pomislio sam: "Gle, pa ovo je system comics već izdao. Ne treba mi". Posle nekog vremena sam shvatio da ja uopšte nemam system comicsove DD gigante.

vise puta mi se desilo,da ono sto procitam u stripu,nacisto zaboravim,ali ovo je strasno.desso,podhitno zajebuj piviki.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/08/2010 : 19:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Eto sta alkohol radi covjeku.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7917 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 01/08/2010 : 20:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Eto sta alkohol radi covjeku.

eto.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18956 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/08/2010 : 20:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ne svaljujte sve na alkohol,nije ni on svemoguć.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7917 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 01/08/2010 : 20:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
meni jeste!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000