forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Svastara za kolekcionare.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 20/07/2010 : 14:16:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
uuu super! Znaci postoje i crveni ruksaci? Meni treba jos jedan stic,al ne stize :/

HVALAAA, jedva cekam vidit ponudu u Mulleru. Kod nas u Splitu ih je ostalo samo 5-6 komada i to onih koje imam vec :( smrc!moram hitno do Zg

sva djeca bez nadzora biti ce pojedena!

Edited by - sonjecka on 20/07/2010 14:17:10
Go to Top of Page

nono
New Member

185 Posts

Member since 19/08/2003

Posted - 20/07/2010 : 16:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Send nono a Private Message  Reply with Quote
evo štrumfova, slikano mobom nisu mi nešto ispale, ne obaziri se na spodobu u ogledalu ;)
http://i30.tinypic.com/245lykh.jpg
http://i25.tinypic.com/155nsj4.jpg
http://i32.tinypic.com/33acgmr.jpg
http://i32.tinypic.com/2drrom1.jpg
http://i25.tinypic.com/wjxx50.jpg
http://i28.tinypic.com/ela2bn.jpg

evo naseg crvenoga rupsaka

------------------------
http://igracke.ucoz.com
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 20/07/2010 : 19:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ovih strumfova ima i kod nas,to je najnovija serija sa horoskopskim znacima.Sonjecka je srecna sto je nasla one indijance i noc vestica,ti su najbolji,a kod nas nema.
Vidim da je cena kao i kod nas 28KN sto mu je oko 360 dinara za te horoskopske.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 21/07/2010 : 15:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
hvala za fotke,al me razocaralo,mislila sam da je veca ponuda (mozda u city centar one imaju bolju ponudu),a kad ono samo horoskopski i nesto slavljenickih. Al su bome skupi, skoro za cijenu jednog mozes preko ebaya narucit cijelu seriju indijanaca ili monstera i to s bespl.postarinom.
Kod nas su 22-23 kn i bas sam jucer pitala rekli su da im nece stizati novi strumpfovi sto znaci da u splitu vise necu imat gdje kuovat,buuu,smrc.A ja ocu samo obicnog Gargamelaaaa :(

ovja crveni ruksak je bolji nego moj plavi,nadam se da ce mi jednom doci i crveni :)

uskoro slijede jos neke fotke kolekcija igracaka...

Edited by - sonjecka on 21/07/2010 15:44:18
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/07/2010 : 15:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Sonjecka dodji u Zrenjanin ima tog Gargamela,videla si da sam ja uzeo.Mislim da je ostalo jos koji,a ti meni donesi indijance.
Nego nikad nisam narucivao sa ebaya,kako to ide,jel moguce uopste narucivati iz Srbije?

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 21/07/2010 : 19:59:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
eh,da bar doletim,al imam posla ovde iako je ljeto :/

mozes narucivati naravno,samo moras imati paypal ili visu,ja nisam nikad narucivala,samo dobacim frendu link pa ga zamolim da mi on uzme. Panika mi je napravit karticu jer se bojim da bi ostala gladna kad bi mi se sve te mogucnosti slobodno otvorile.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/07/2010 : 20:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sonjecka

eh,da bar doletim,al imam posla ovde iako je ljeto :/

mozes narucivati naravno,samo moras imati paypal ili visu,ja nisam nikad narucivala,samo dobacim frendu link pa ga zamolim da mi on uzme. Panika mi je napravit karticu jer se bojim da bi ostala gladna kad bi mi se sve te mogucnosti slobodno otvorile.

Ako je tako jeftinije i ne placa se postarina isplati se.Videcu moram se malo raspitati kako to funkcionise.

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 22/07/2010 : 12:07:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
dodje te 8 figurica (cijela indijanac kolekcija) tocno 9 eura bez postarine
http://cgi.ebay.com/LOT-8-SMURFS-CUTE-Custom-cute-figure-FIGURES-/320525894152?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa0d50208

http://cgi.ebay.com/LOT-8-SMURFS-CUTE-CUSTOME-INDIAN-FIGURE-/220616071438?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item335dbe190e

evo noviteta:

primjetite ovaj fini ten :D :D :D

a ovo je moj rad ,da strumpfovi imaju gdje zivjeti!

malo legica,dobila od dragog,dugo smo zeljeli ove pirate,jos nam samo jedan set fali od novih pirata.

evo i drugi po redu kolekcionarski autic

inace ne volim plisane igracke,al ove su mi posebne :)

i malo raznih figura s polica :)

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/07/2010 : 15:53:50  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Cekaj Sonjecka ovih osam komada kosta oko 10 evra i ne placa se postarina?Ako se placa kolika je postarina i reci mi za koliko to vremena stigne.

Go to Top of Page

nono
New Member

185 Posts

Member since 19/08/2003

Posted - 22/07/2010 : 22:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send nono a Private Message  Reply with Quote
Estimated delivery time is 7-14 business days to most countries plus whatever time it may require for the customs in your country to clear

dakle oko 2 tjedna mx + vrijeme potrebno da prodje carinu i da poštar donese ti, meni je iz nizozemske stiglo za tjedan i pol stvari kupljene preko ebay-a

sonječka luda je štrumf-gljiva tj. kučica i di su nabavila ove one piece figurice ???

quote:

hvala za fotke,al me razocaralo,mislila sam da je veca ponuda (mozda u city centar one imaju bolju ponudu)

e vidiš bili danas u city one u mulleru maloj po pelene i u ovom mulleru imaju samo gargamela i azrijela sa kapicama i štrumfeta na torti, ove slike kaj sam ti sliko su iz mullera u westgate-u

------------------------
http://igracke.ucoz.com

Edited by - nono on 22/07/2010 22:57:10
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 23/07/2010 : 17:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
okiboki - da ,znaci samo platis 10 eura za tih 8 strumpfova,postarina je besplatna. JA sam nedavno narucila nintendo ds preko neta ,takodjer je postarina bila besplatna i to ova ista sto ide preko hong konga i paket mi je stigao za tocno mjesec dana bez ikakve carine i drugih troskova.

nono - znaci totalno je u hrvatskoj los i nikakav izbor strumpfova,uhhh. A strumpf gljiva je nastala iz frustracije posto je kod nas godinu dana bila na polici original strumpf gljiva u ducanu i bas kad sam odlucila kupovat strumpfove sve je nestalo :(

Edited by - sonjecka on 23/07/2010 17:31:20
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 23/07/2010 : 19:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Hvala na odgovorima oboma.To je super jos kad bih nasao nekog koga poznajem a kupovao je to bi bilo extra,samo tesko.

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 24/07/2010 : 00:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
pa zamoli nekog iz tvog grada (ili bar iz drzave) za uslugicu tu preko foruma sigurno ih dosta narucjuje stripove preko neta.

Go to Top of Page

papataz
New Member

Serbia
105 Posts

Member since 14/10/2006

Posted - 31/07/2010 : 00:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit papataz's Homepage  Send papataz a Private Message  Reply with Quote
Pozdravi svima iz Grcke gde kradem neciji wireless! :D

Kupio sam ovde za jedan evro Chun Li iz Street Fighter igara, ali onu staru figuru, sto ima GI JOE telo, za ceo jedan evro!
Takodje, i Matelove Baza i Vudija, koji nisu bas neki, ali morao sam da imam bar neki vid tih figura. Ionako tehnicki pripadaju mom klincu :).
On je kupio i LEGO Ben 10 vanzemaljca, Swampfire, jedva cekam da dodjemo kuci pa da ga dobudzimo uz pomoc Bionicle delova, cudo ima da napravimo! :D
Za sebe sam uzeo pet onih Jakks Pacific 2-packova sa Strumfovima: Velikog Strumfa i Kefala, Baku i Deku Strumf, Gurka sa zrtvom kojoj je eksplodirao paket u facu, Divlju i Strumfa setaca, i Kuckala i Robo - Strumfa.

Slike slede kad dodjem kuci :).
@okiboki - mozes da narucis preko mene, JEDNOM KAD NADJEM KARTICU :D
sakrio sam je sam od sebe da se ne dovodim u napast jer bih kamare para potrosio. znam se, i NE MOGU DA JE NADJEM!!!
sreca pa imam otvorene naloge na bigbadtoystore i na Amazonu gde mi je kartica zapamcena, pa mogu da kupujem od tamo...

http://www.youtube.com/user/papataz014 - Moj YouTube! Mastersi! Transformersi! Crtaci! Golotinja! (OK, nema golotinje)!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 31/07/2010 : 01:08:24  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Papataz hvala ti na ponudi,ajde cucemo se kad prodju ova letovanja.I ja idem za nedelju dana do CG.A slike obavezno postavi kad se vratis.
PS. Kupio i ja par strumfova ovih dana sad imam ukupno 6

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 01/08/2010 : 14:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Ovo nije lose.http://www.besttoysoldiers.com/acatalog/Malden_High_School.html

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 01/08/2010 : 14:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
papataz i okiboki - dobar provod naljetovanju!!

ajd jedva cekam slike da vidim sto se to sve finog nakupovalo. Zanimaju me ti svi silni strumpfovi :)
E,da,pozvalo me na neki forum preko fejsa,a tamo hrpeee kolekcionara, ako smijem ovdje napisati, foru mse zove crofriends.

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 03/08/2010 : 02:10:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
stigle mi danas nove figure:)

mladja sestra krenula je mojim stopama,pa i mladji brat...uvijek im kupim malo figura posto meni ne stnau vise u sobu :D

i malo mrskih plisanih,al su bar likovi fora :D

ovog garfielda je bartul dobio kao mladi lav na cršu :)

trofej

Go to Top of Page

papataz
New Member

Serbia
105 Posts

Member since 14/10/2006

Posted - 03/08/2010 : 09:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit papataz's Homepage  Send papataz a Private Message  Reply with Quote
Evo vam ovo dok ne napravim bolje slike, ovo je samo slika "plena" :)

@Sonjecka - nisam znao da postoje figurice Fraglica! To nisam trebao da vidim :).

http://www.youtube.com/user/papataz014 - Moj YouTube! Mastersi! Transformersi! Crtaci! Golotinja! (OK, nema golotinje)!
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 03/08/2010 : 13:11:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
Wow odlican ulov, super su mi strumpfovi,pogotovo ovi starci. A ni toy story nije los,jel ovaj Buzz ovako stoji ukocen ili se moze savijati?

Fraglici su emisija koje sam se ja u djetinjstvu bojala i bila mi je istodobno super. Dugo nisam znala kako se to zove,a onda sma nasla sve ,pa eto i figurice :)

Evo sto sam ja dobila preko fejsbuka na turbo limač grupi. Prijavite se tamo mozete osvojiti supe rnagrade svakih nekoliko dana. Bome ovaj tomica je u ogromnoj kutijetini,poklonit cu ga jednom djecaku koji obozava tomicu.

http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-93230147.aspx

Edited by - sonjecka on 03/08/2010 13:12:03
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 03/08/2010 : 13:44:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ryuk, a iza toga jedna od najbolji igara ikad. Rispekt!
Go to Top of Page

papataz
New Member

Serbia
105 Posts

Member since 14/10/2006

Posted - 03/08/2010 : 18:48:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit papataz's Homepage  Send papataz a Private Message  Reply with Quote
@Sonjecka - onaj Baz je toliki uzas da cu napraviti video o njemu, samo kad budem imao normalan Net (sad sam uzeo neki prepaid koji trosim "na kasicicu" :).

BTW, pojavili su se mnogo dobri laznjaci Gormita - ni ne znas da je laznjak dok ga ne stavis pored originala, mnogo su dobar posao odradili.

Idem sad napolje, rekla mi je gospodja: "Posto nisi sebi nista golemo kupio na moru, idemo sad da ti nabavimo!" :D
Sto volim sto sam se ozenio! :D

Samo se nadam da je u ovu bedu od grada stiglo nesto na sta vredi potrositi pare u ovih 17 dana koliko me nije bilo :). Update sledi! :D

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 03/08/2010 : 20:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
Grujah - tako je,najbolja ikad! Monkey 3 igrao se mjesecima bez vodica!!! :)
Ryuk je sestrin,uzivila se u njega i onda u Spanjolskoj naletila na figuricu :)

papataz - uhuhuuuuuuuuuuuh ides u shopping!!1 I ja imam super decka,jucer je dobio neke novce,narucili smo 10-ak action figura (kad stignu bit ce fotke) i danas smo obisli sve ducane igracaka, nasli smo meni strip od Trondheima i ovo:

sjetila sam te se danas kad sam usla u Turbo limac u koji rjedje idem i naletila na ogromnog transformersa,slikam se s njim drugi put :)
Moze, pamtim da je obecana recenzija o Buzzu :)
Gormiti mi nisu nikad bili nesto pa sam i onih par sto sam imala dala jednom djecaku :) Gdje se prodaju te kopije, u China Shopovima?

a kad smo vec kod toy storyja evo i jedne Buzz ludjacke face,a Woodyja je nazalost pogodio top u glavu :D

Edited by - sonjecka on 03/08/2010 21:01:54
Go to Top of Page

papataz
New Member

Serbia
105 Posts

Member since 14/10/2006

Posted - 03/08/2010 : 22:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit papataz's Homepage  Send papataz a Private Message  Reply with Quote
Bezveze, kupio sam samo Gargamela i Kefala ove gumene... Klincu neku zezanciju iz onog G- Force crtaca, nekakav hrcak s padobranom, ne znam ni ja, a gospodji jednu, sto rekle babe, blind boxed Vini Pu figuricu - dobila je Iara odn. Sivca na hrvatskom :).

Ima u Turbo Limacu ponekad dobrih stvari, mi smo isli sad skoro da kupimo garderobu za jaguara - ima moj sin jaguara onog, budi moj meda serijal plisanih igracaka, pa mu s vremena na vreme obnavljamo garderobu - i, uglavnom, kupio sam tamo Grovera iz Ulice Sezam od 20ak cm za 200 dinara.

E, da, edit:
Gormiti se prodaju po najnormalnijim prodavnicama, pakovani po jedan, tri ili sest - ovo pakovanje od sest se reklamira kao starter set jer je tu po jedan od svih elemenata... Ne bih ja nista ni primetio, nego jedan od mojih pasa je stene koje grize sve sto mu padne sapa, i pojeo je jednog Gormita kog smo regularno izvukli u kesici, a isti taj je bio i u tom pakovanju od sest... to jest, mislio sam da je isti dok ih nisam stavio jednog pored drugog i video da je paint job nesto goreg kvaliteta, i da su boje drugacije za nijansu... Onda bolje pogledam kutiju i vidim da pise "Owning it is your best choice!" sto je fraza koju sam vec vidjao po kineskim laznjacima, i tako sam sve ukapirao :).

Gormiti imaju tu odobinu da nisu skupi, i da ih ima i po obicnim supermarketima, pa mi uvek nekako zavrse u korpi :).

Edited by - papataz on 03/08/2010 22:51:49
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 04/08/2010 : 11:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
Ajd,pa nije to los ulov! Ja moram negdje ubost Gargamela,al nema vise ni jendog sturmpfa po splitu. Vidila sam negdje te G-force hrcke u splitu, samo sto mi je film bio katastrofa pa mi nisu nesto :) A Sivac ili Tugomir mi je najkul lik iz Winnija, pravi neki Emo Magarac :D

hahah garderoba za jaguara,ja prvo mislila da kupujete presvlake za sjedala u autu,a onda se mislim damn,pa tog nema u TL :)
A ove na popustu iz Ulice sezam,kupila sam samo Cookie monstera. Nisam neki veliki fan sezama,vise sam za muppet show i fraggle rock :)

bas cu proletit kineze da vidim jel ima kod nas tih "Owning" kesica :) JA sam samo naletjela na star warse,figure koje se prodaju po pola eura,katastrofa su,al su sw :D

Edited by - sonjecka on 04/08/2010 11:51:32
Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000