forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 23/07/2010 : 14:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Vidis, prijatelju, za ovo "gocO" bi ti i ja malo drugacije razgovarali da si mi malo blize fizicki...sinoc te nisam dirao, ti si me oslovio sa "gOCA" jer sam samo izneo misljenje, koliko god ga ti nipodastavao i mislio da je neandertalsko...

Mikelandjelo je svojevremeno jednom napuvanom mediokritetu razbio nos jer je bio "prepametan"...
Ni Karavadjo, Goja i Gogen nisu imali bas neke lepe manire, al' jesu bili revolucionarne pojave za slikasrstvo...nisu ni preterano laprdali vec su stvarali...

Jel' stvaras ti nesto konkretno osim gomile varvarizama i tautoloskih fraza?
Daj da vidim i gubim se odavde!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40440 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/07/2010 : 15:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Zar nije Mikelandjelu slomljen nos u toj tuci???

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47269 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/07/2010 : 15:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

a triba si vidit šta je Mikelanđelo njemu napravia

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

dino alic
Junior Member

Croatia
363 Posts

Member since 23/01/2003

Posted - 23/07/2010 : 16:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dino alic an AOL message  Send dino alic a Private Message  Reply with Quote
Na ovom forumu se čak i tema o naslovnoj stranici Velikog Bleka uspjeva pretvoriti u svađu u kojoj se spominju razbijeni nosevi i to od strane ,,likovne elite ,, Svaka čast dečki.Blago vašim učenicima s vama.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 23/07/2010 : 20:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morti

gOCA, laku noć!!!!!

Uf, uf gde sad nađe i ovo i pored svih onih...
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 23/07/2010 : 21:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

Aha, na ovom se topiku bas postuje tudje misljenje...

to volim.

A inace volim i ja tebe, mrtvi! MRKla noc i tebi!

E, ako si mu reko, pa ne može svako sa tobom da se zajebava
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 23/07/2010 : 21:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

Ma jeste, Mikelandjelu je slomljena njonja, al' sam ja namerno napisao da je on ovom polomio...bas sam cekao da me veliki profeSSorE, istoricar i teoreticar umetnosti, filoSof i esteta, jos jednom izvrgne ruglu, jer ja sam naravno "gOCA", koji lupne nesto, i nepozvan a ocigledno i persona non grata na ovom topiku, izvredja takodje nesto sto ne razume...jer, gOCA nema pojma i trebao je da "nauci" nesto na ovom topiku...a veliki profeSSorE sigurno ima uskladistene i takve pikanterije u prepametnoj mu glavici. Ali nije se javio da se pozabavljamo jos malo...

Muka mi je od takvih kao sto je ON, zato kad god krenem na otvaranje neke izlozbe ja sacekam da "otvaraci" zavrse sa jedenjem govana i da se sala isprazni od "velikih poznavaoca", koji cesto streme ka kamerama da i oni budu "obuhvaceni" jer su bili tamo, pa kad se zavrsi cela ujdurma, tek onda udjem u galeriju da na miru pogledam da li se da nesto ili ne da nista videti...

A "ono gore" je neopevani kic.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 23/07/2010 : 21:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

quote:

Ma jeste, Mikelandjelu je slomljena njonja, al' sam ja namerno napisao da je on ovom polomio...bas sam cekao da me veliki profeSSorE, istoricar i teoreticar umetnosti, filoSof i esteta, jos jednom izvrgne ruglu, jer ja sam naravno "gOCA", koji lupne nesto, i nepozvan a ocigledno i persona non grata na ovom topiku, izvredja takodje nesto sto ne razume...jer, gOCA nema pojma i trebao je da "nauci" nesto na ovom topiku...a veliki profeSSorE sigurno ima uskladistene i takve pikanterije u prepametnoj mu glavici. Ali nije se javio da se pozabavljamo jos malo...

Muka mi je od takvih kao sto je ON, zato kad god krenem na otvaranje neke izlozbe ja sacekam da "otvaraci" zavrse sa jedenjem govana i da se sala isprazni od "velikih poznavaoca", koji cesto streme ka kamerama da i oni budu "obuhvaceni" jer su bili tamo, pa kad se zavrsi cela ujdurma, tek onda udjem u galeriju da na miru pogledam da li se da nesto ili ne da nista videti...

A "ono gore" je neopevani kic.

Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 23/07/2010 : 22:53:54  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
@DocA - dok ne nabaviš balkon, da piješ piće na njemu, pušiš i razmišljaš o umjetnosti nemaš se pravo uopće obraćati oh divnom, oh presvijetlom, oh vrlom profesoru.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 24/07/2010 : 00:41:13  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
U pravu si, Ylenia, ne moze tek svako imati u posed balkon, i tek tako se penjati na njemu. Takvi su habitati privilegija sofisticiranih umova kao sto je nas profeSSor morti, a i golubova i ostalih pernatih zivotinjki koje se pokake pocesto na njemu...
Ali mi se cini da golubovi ne mogu nikad toliko da seru kao sto to moze velikopostovani profeSSor...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 24/07/2010 : 01:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
jebes sveucilisnog profesora koji pise Cedroni-ja...
nije to ni p od profesora.
a kič je kič, kako god okreneš. s diplomom ili escherichijom coli.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 24/07/2010 : 10:25:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Pa različiti su ukusi, covik voli blekovu naslovnicu, pa sto sad, ko zna kakve mu emocije budi, sto je na njoj vidio, kako je vidio, to je vrlo individualno. Nema potrebe za svadjom.
Meni je recimo sranje prelijepa riječ za ono, savicevo usporedjivanje s parlovom je za direktno skidanje 1000 njegovih postova i bojanje njegovih zvezdica u crveno belo.

Ima jedno mjesto u stanu gdje bi odlično legla ova predivna umjetnina. Nasuprot zahodske skoljke za ubrzavanje kenjaškog poticaja... ili kao uzorak na troslojnom wc papiru.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 24/07/2010 : 10:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
... iako bi možda kao uzorak bolje pasali oni "Markosovi" kaiši, lakše ih je tiskat na tariguz.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40440 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/07/2010 : 12:55:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sawitch kao da nije dirnuo u Parlova vec u Mikelandjela ili Leonarda...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 24/07/2010 : 12:58:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sawitch kao da nije dirnuo u Parlova vec u Mikelandjela ili Leonarda...

Ajde, salim se, prijatelju. Znas da te volim:) Cmok.

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 24/07/2010 : 13:18:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Morti, mislim da si se previse vezao za sliku, jer nisam tebe u ni jednom dijelu vrijeđao. Samo mi je ta naslovnica sranje, nista vise. Ako si ocekivao hvalospjeve, trebao si je staviti u ograničeni krug striktnih ljubitelja, a ne ovdje. Ovo je topic o naslovnici bleka, ne o tebi, a pogotovo ne o meni.
Ali svakako sorry, jer vidim da si uvrijeđen.

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 24/07/2010 : 13:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
... e jos nesto, hvala na reklami, promet na blog se utrostrucio:)

Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 24/07/2010 : 13:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
@ Rico - Majice su fora, ne sekiraj se. Što on sada drugo može nego gledati gdje može koga osobno uvrijediti?
Sve bi bilo u redu da nije bio toliko agresivan. Naslovnica mu se sviđa, opisao je i zašto, a onda je počeo gristi na sve i svakog. I to na prepotentan način, da mi svi vidimo kako je on profesor i kako će on sada nas svih naučiti što da nam se sviđa...

Što je najgore, meni se naslovnica svidila. Podsjetila me je na jednu knjigu sa pričama "Čudesni svijet Walta Disneya" imala je crvene korice, i bila je prepuna ovakvih ilustracija, obožavala sam je kao dijete. Ali kad se javi ovakav neki oh veliki profeSSor (sorry docA što kradem ali smiješno mi je) koji je sa tim pustim pilanjem uništio draž slike više ni sama ne znam sviđa li mi se.
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 24/07/2010 : 14:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
morti, ako ti smeta riječ sranje, onda ovaj forum zasigurno nije mjesto za tebe, ali nema veze. Ja sam pripadnik nižeg sloja društva pa si to dozvoljavam. Za budučnost znam. Inače, ne volim se svađati, jer mi je uvijek žao da ne uvrijedim nekoga osobno. Da je ovu ilustraciju slučajno zalipija sam autor, bio bih apsolutno blaži u ocijeni.

grofice:), fala lipa

Samo da napomenem, moje majice su u gornjem vrhu (5%) najjače otvorene dizajnerske kuće na svijetu "Threadless" po ocijenam kupaca, tako evo prilika da se i ovdje pohvalim. Na natječaju za Zip hoodies od ukupno preko 400 dizajna iz cijeloga svijeta moja je cini mi se sada na 14. mjestu, bez dodatne reklame.
Tako, da ja dobro znam koliko vrijedim, ali koliko i ne vrijedim:) Uglavnom ja sam jedan vrlo skroman i drag drug (da ne kazem gospodin)

Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 24/07/2010 : 16:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morti
Grofica Varga mi neće vjerovati, ali i ja sam jedan vrlo skroman i drag drug!

Ma nemam ja tu što vjerovati ili ne. Mogu jedino suditi po onome što pišeš. Ali ni to nema previše veze, svi mi nekad volimo mudrovati. Svatko se od nas se bar jednom ustao na lijevu nogu i baš nešto uhvatio kenjati... Ja prva. Onda skuzim da je to glupo i da se bolje zajebavati se sa ekipom ili voditi konstruktivne rasprave, nego se svaditi i vrijeđati.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 24/07/2010 : 16:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Ili ovako gubiti vreme na gluposti...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17031 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 24/07/2010 : 18:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Stvarno nije nešto naslovnica, osim nijansiranja plave boje...
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 24/07/2010 : 23:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
Meni licno je najlepsa naslovnica od Velikog Bleka "Tvrdjava straha" LMS 519...Plavsic/Cika Bane...zaista me ne interesuje da li su je precrtavali ili izmisljali iz svoje glave...ko je kolorisao a ko crtao tus i ostale tricarije...Jednostavno to mi je prvi strip koji sam procitao u zivotu sa nekih osam godina...neprocenjivo u mom zivotu

Prepostavljam da su slicna osecanja preplavila i "morti-ja"...evo jedan savet za njega...Ne daj se druze!!!

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

mystere
New Member

Croatia
100 Posts

Member since 04/04/2006

Posted - 25/07/2010 : 00:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mystere a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo je kako je neki imaju potrebu isticati svoje golemo znanje. Mislim, stvarno nisam se namjeravao miješati u ove rasprave, ali ovoliku količinu prepotencije se rijetko može vidjeti.
Usput, piše se Cedronija, a ne Cedroni-ja.
A kad smo kod naslovnice nije malo remek-dijelo nego štanceraj kakav se može svugdje vidjeti. Uf, kvragu, vjerovatno ne bih smio davati takve ocjene jer nisam kvalificiran.
Ali, ajde sad kad sam se već drznuo neka ostane.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/07/2010 : 00:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
[URL=http://img265.imageshack.us/i/tojeta.jpg/][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL][URL=http://img690.imageshack.us/i/tojeta2.jpg/][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Uvek sam se pitao DA LI U LEPOTI IMA NECEG RUZNOG I OBRNUTO ,,,sudeci po ovim slikama slicnosti ima ali samo u ocima ali da li postoji neko ko vidi vise od ovog?????sigurno da,,,da li je tako i u umetnosti mislim da odgovor nikad nece biti dostupan nikom dok je sveta i ljudi,,,a rasprave na teme ukusa ostace nepresusan izvor,,,,,,,,,,,tako da mislim da je bespotrebno ici dalje,,,,,,,,,,,,,,

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 25/07/2010 01:01:40
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000