forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Krcko
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 16/06/2009 : 12:34:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Kako to misliš da nema neke kronologije. Baš Krcko IMA kronologiju.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/06/2009 : 14:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Pažljivije pročitaj post

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 18/06/2009 : 11:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Pročitah s pomnjom.
Ne shvatih ponovo.
Budi jasniji, nisi valjda pravnik.
Go to Top of Page

Antracit
Average Member

Croatia
509 Posts

Member since 09/08/2002

Posted - 06/11/2009 : 13:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Antracit a Private Message  Reply with Quote
Ja predlažem svim pravim stripofilima učenje talijanskog i francuskog jezika - pa trk na ebay, Amazon i ine web trgovine. Pretpostavljam da je to jedina realna solucija za pročitati/imati neke stvari. Ako ništ drugo, bar ćemo se riješiti prenemaganja nekih neozbiljnih izdavača.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 08/11/2009 : 15:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Antracit

Ja predlažem svim pravim stripofilima učenje talijanskog i francuskog jezika - pa trk na ebay, Amazon i ine web trgovine. Pretpostavljam da je to jedina realna solucija za pročitati/imati neke stvari. Ako ništ drugo, bar ćemo se riješiti prenemaganja nekih neozbiljnih izdavača.

Evo, u rekordnom roku su izbacili dva integrala Astoka, što je za ne poverovati, ali i za svaku pohvalu. Izašli su i Tangi & Laverdi 2, a nešto mi govori da je Krcko sledeći.
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 28/06/2010 : 22:11:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Konachno!!!
http://shop.stripovi.hr/detalji_proizvoda.b213d7f38fb04eacada1b9b742bbf3da.krcko_integral_2_protiv_crnih_stakora.aspx
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 09/07/2010 : 14:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Jos mi samo treba da naucim Italijanski i onda ceo zivot moram da rmbacim da bih zaradio lovu za stripove.Kada vidim onaj italijanski otisak prosto ludim sto ne mogu da imam sve te stripove.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 25/07/2010 : 00:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
Još ne mogu vjerovati da je Krcko integral ugledao svjetlost dana... držim strip u rukama, i uz činjenicu da držim djelić djetinjstva u ruci moram primijetiti da držim i dosta kvalitetno izdanje u rukama, vrlo dobro urađen posao. Teško da može bolje.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21480 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 25/07/2010 : 12:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
E sad jedno bitno pitanje:
Da li je ovaj integral Krcka sve što ćemo videti od njega ?
I još jedno:
zašto poleđini Krckovog integrala, kao i na na BD sajtu u popisu albuma nedostaju 4.,5. i 6. epizoda (bitka za grbavicu, strašni zizanon i još jedna ) ??????

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 04/08/2010 14:32:36
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 04/08/2010 : 15:50:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

E sad jedno bitno pitanje:
Da li je ovaj integral Krcka sve što ćemo videti od njega ?
I još jedno:
zašto poleđini Krckovog integrala, kao i na na BD sajtu u popisu albuma nedostaju 4.,5. i 6. epizoda (bitka za grbavicu, strašni zizanon i još jedna ) ??????

Možda zato što će se naći u drugom integralu? I ne fale ti albumi na njihovom sajtu, tamo su.

http://www.bedetheque.com/serie-5851-BD-Chlorophylle-Serie-verte.html

Što se novog integrala tiče, vjerojatno ćemo vidjeti još barem jedan, s obzirom da su ih toliko i Francuzi izdali. No, to ne znači da ostatak Krcka ne možemo dobiti u obliku pojedinačnih albuma.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21480 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 04/08/2010 : 16:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Ma video sam ja i taj popis,ali on je tek ispretumban.
Ako će se te epizode naći u drugom integralu, nelogično mi je da ih nema na poleđini integrala uz spisak prvog i ostalih epizoda.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 04/08/2010 : 16:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako će se te epizode naći u drugom integralu, nelogično mi je da ih nema na poleđini integrala uz spisak prvog i ostalih epizoda.

Neke epizode su u reizdanjima izlazile pod drugim imenom, ili su izašle u nešto drukčijem izdanju. Nije to ništa čudno. Ove koje ti tražiš vjerojatno i jesu na poleđini integrala samo pod drugim naslovom.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21480 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 04/08/2010 : 18:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Neke epizode su u reizdanjima izlazile pod drugim imenom, ili su izašle u nešto drukčijem izdanju. Nije to ništa čudno. Ove koje ti tražiš vjerojatno i jesu na poleđini integrala samo pod drugim naslovom.

Veruj mi da nisu prijatelju; odvojio sam danas poprilično vremena da ukapiram popis Krckovih epizoda i veruj mi na reč da ove tri epizode nisu na poleđini integrala

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 04/08/2010 : 19:21:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Veruj mi da nisu prijatelju; odvojio sam danas poprilično vremena da ukapiram popis Krckovih epizoda i veruj mi na reč da ove tri epizode nisu na poleđini integrala

Iskreno, ne vidim zašto je to toliko bitno. Po meni je važnije da konkretni albumi uopće izađu. Nije mi baš važno ima li ih na nekom popisu ili ne.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21480 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 04/08/2010 : 19:24:12  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Pa baš zbot toga!
Ako ih nema na popisu na poleđini integrala, verovatno neće ni izaći - a Bitka za Grbavicu mi je najbolja Krckova epizoda.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 05/08/2010 : 03:52:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako ih nema na popisu na poleđini integrala, verovatno neće ni izaći

Ne mora značiti. Nemojmo trčati pred rudo. Sačekajmo da izađe idući integral pa ćemo vidjeti.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21480 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 05/08/2010 : 10:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
da,da, slažem se ; samo strpljenja i nadam se da ćemo imati Krcka na najbolji mogući način

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16034 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 05/08/2010 : 12:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ako ih nema na popisu na poleđini integrala, verovatno neće ni izaći

Ne mora značiti. Nemojmo trčati pred rudo. Sačekajmo da izađe idući integral pa ćemo vidjeti.

a to se budemo načekali

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9115 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 15/09/2010 : 20:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Znači, ovaj integral obuhvata prve 3 epizode? Ili ne?

Dve od njih - prve dve, su objavljene u Biser Stripu?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21480 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/09/2010 : 22:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Da.
Prve dve su objavljene u Biseru,treća nije nigde.

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 17/09/2010 : 08:30:28  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
krcko je kupljen i čeka svoj red, ako mi se svidi bar koliko plavokošuljaši... pun pogodak!

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 18/09/2010 : 11:40:59  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da.

???
Ni u Kekecu?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21480 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/09/2010 : 15:19:26  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

quote:

Da.

???
Ni u Kekecu?

E sad si me zbunio
Mislim da nije ni u kekecu,ali nisam siguran.

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 19/09/2010 : 23:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
1 Krcko i zaverenici - Kekec
2 Kradljivci salame - Kekec
3 Krcko protiv crnih pacova - Kekec
itd.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 17/09/2011 : 02:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:
Originally posted by globinjo

da,bernard je na godišnjem...vidit ću ga skoro(najkasnije na derbiju,10.09.)...pa nabacite neka pitanja,reda radi,da ga malo ispitam...

Pitaj ga kad će novi Krcko!

ako ne do kraja godine,onda u drugi mjesec...

Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000