forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Metal & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 147

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 27/07/2010 : 23:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Aj odlično
Uglavnon, ja mislin da oni već dosta vrimena nisu aktivni... Nešto san čita da se vokal priselija u Australiju i da
je tamo nastavija radit sa bendon nešto malo. Ko zna, možda su se vratili i na ove prostore, al stvarno dugo nisam čua
ništa o njima.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/07/2010 : 00:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Diskove kupujem, na koncerte jako slabo
aj uslikaću sutra svoju kolekciju domaćih diskova, pa kačim
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 28/07/2010 : 08:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
@Paka
A di su ti Forlorn Legacy? Osim ako su mi promakli...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/07/2010 : 09:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

@Paka

Nisu ti promakli jer ih nema Bija san samo jednom na njihovome koncertu i ima priliku uzet cd, al
nisam ima ni kune za njih, pa čekam neku drugu priliku

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 28/07/2010 : 09:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:
Originally posted by Poli

@Paka

Nisu ti promakli jer ih nema Bija san samo jednom na njihovome koncertu i ima priliku uzet cd, al
nisam ima ni kune za njih, pa čekam neku drugu priliku

Aha.
Drukcije sam se nekada dosta cesto druzio sa njima, pogotovo u prvo vrijeme kad je bio Leo na vokalu (poznajemo se od tamo neke '96), u to vrijeme je Magla sjedio za bubnjevima, mislim da se decko onda preselio/vratio u BiH (?), a danas ne pratim scenu vise kao nekada. Posljednjeg sto se sjecam je da su dobili ponudu nekog izdavaca, mozda je vec skoro 10 godina od toga? Ovaj prvi album nisam ni cuo, posljednje sto imam od njih je onaj (posljednji) demo Dead Man's Fear.
Uvijek su mi bili dosta perspektivni, tehnicki savrseni i stvarno bi jim priustio neku dobru priliku... e, raspali se prije toga?

Tek sada vidim da je Leo u Mass Hypnosis , imaju vec album... jao, jao, dugo se nismo culi i pricali o tome. Vidim da jim je logo bas po Leu, kako se palio na Bad Religion tada.
Mislim da je neko vrijeme bio i u Retaliation (band sa 3 Matije ) aka The Rite of Retaliation danas.

Sjecam se i kad su se Usud (jedno od najboljih imena za hrvatski metal band ) formirali te nekoliko proba u jednoj garazi, Branimir je tad djelio stan sa Leom i jos nekima. Prase li klinci jos uvijek?

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/07/2010 : 09:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Opa, pa ti si veteran onda
Forlorn Legacy se bija raspa, al su se ponovo okupili, ja sam ih gleda prošloga ljeta u Zagrebu kao predgrupu Cynicu, imali su dobar nastup.
Ovaj album njihov, Paths of Insanity je definitivno jedno od najboljih izdanja naše metal scene, tako da svakako poslušaj ako si u prilici.
Također, sadašnji bubnjar im svira i u bendu Eigenschaft, instrumentalna muzika, dosta tehnički zahtjevna, ali zanimljiva.

Šta se tiče The Rite of Retaliationa, oni nažalost više ne djeluju koliko ja znam, raspali su se nakon drugog demo albuma, al zato Usud praši
u svih 16 di god stignu. Evo u 8. misec sviraju u Šibeniku, ža mi je šta neću moć otić opet ih pogledat. Oni ti zasad imaju 2 albuma, a treći je
na putu. Valjalo bi napomenit da su za ovaj treći snimili spot, mislin da ga ima na youtubeu i na njihovome myspaceu pa prošvrljaj.

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 29/07/2010 : 00:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, pojavio se novi Blind Guardian po netu :)
Nema dalje, napravili su pjesmu o Tocku Vremena, koja je toliko dobra da rijeci nemam.
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2509 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 29/07/2010 : 08:50:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Daj link!!

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/07/2010 : 12:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bob Rok

Pako, ima li kakovog nocnog zivota po Podgori? Napisase mi da cu te ovde nadjem... I nasao te

Ma kakav noćni život u Podgori? Imaš jedan jedini noćni klub di je mala piva u boci 16 kn, nema ništa ljudi prije 1 i svake večeri se vrti isti cd mi izlazimo na plažu sa bocama vina i slično... Pod uvjeton da smo uopće u Podgori vani. Svako malo smo u nekome drugome mistu...

Al si ti u Podgori?

Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 29/07/2010 : 15:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Andrej

[quote]evo nešto što sam nedavno otkrio,meni je prezakon....
http://www.youtube.com/watch?v=6F9aJuHJE80

Sjajan bend! Hero metal a capella...

Hvala za ovaj link, od kad si postavio, non stop vrtim van Canto, odushevljen sam maksimalno. Ako nekad bude prilike, imash piva od mene koliko moz' da popijesh!

Obradili su Maidene, Nigthwish, Metallicu, Manowar, Purple (pesma o najgotivnijem machu ikada), Guardian... I ne zna se koja je bolja obrada, a i njihove autorske pesme su prejebene. Moj favorit je To Sing A Metal Song.
http://www.youtube.com/watch?v=lanj_R4ZqUE

Edited by - Gil-galad on 29/07/2010 15:33:47
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 29/07/2010 : 15:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Ljudi, pojavio se novi Blind Guardian po netu :)
Nema dalje, napravili su pjesmu o Tocku Vremena, koja je toliko dobra da rijeci nemam.

I nakon 18 godina ponovo pevaju o legendarnom zamku Tanelorn. Odlichan album, kao shto smo i navikli.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/07/2010 : 16:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Baš me zanima koliko dugo ćete bit uživljeni u taj Van Canto. Inače, smeće od benda, zanimljivi su na
kratko vrime, a onda skontaš da je dosadno za popizdit... Eventualno in valjaju obrade, al nije ni to ništa
bajno previše...

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/07/2010 : 16:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Mi ekipa smo ti od Splita do Ploča, kako koji dan iako smo najčešće u Podgori, al znamo se zaletit svugdi...
Inače, Podgora je stvarno lipo misto, al nažalost nema skoro nikakvih klubova di bi se moglo lipo izać.

Sad, ne znan koliko to tebi paše il nije, al meni je praktički svejedno, s obziron da ionako niko iz ekipe ne voli
onakvu muziku kakva se inače pušta u tim klubovima, pa smo i osuđeni jedino na plažu navečer

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 30/07/2010 : 20:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tornadomaster

Daj link!!

http://mediaboom.org/mp3/282824-blind-guardian-at-the-edge-of-time-limited-edition-2-cd-2010.html
Go to Top of Page

tony starks
Average Member

South Sandwich Islands
833 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 01/08/2010 : 11:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tony starks a Private Message  Reply with Quote
slušate li vi, ljudi, ihsahnov "after"?
pretpostavljam da nije za svakoga, ali za mene je najalbum u posljednjih par godina...

(Homer to Marge): I didn't lie!!I was writing fiction with my mouth!!
>>The best cartoon niggas was Tom and Jerry, man.<< Ghostface
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 01/08/2010 : 14:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Meni je Ihsahn onako, nisu loši albumi, ali mi nije ni ništa posebno..
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 05/08/2010 : 11:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
metal papagaj

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 10/08/2010 : 03:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Jos mesec dana...

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 16/08/2010 : 15:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
Na jesen u ZG Korpiklaani + Eluveitie i Dark Tranquillity + Insomnium. I to dva dana zaredom.

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 16/08/2010 : 15:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
a u prvi misec su Helloween i Stratovarius Isto Zagreb, Bogaloo...
Naravno, ide se na sve ovo. Kakav je taj Insomnium, nisan nikad sluša?

Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 16/08/2010 : 15:41:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
Solidan melodeath. DT mi je malo bolji, ipak :).

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 16/08/2010 : 16:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Virujen virujen... Ja još nisan posluša ovaj zadnji album od DT. Dobro aj, posluša sam ga jednom, al
nikako da se lipo uvatin i prislušan kako triba. Character i Gallery su mi ipak vrhovi za sada.

Go to Top of Page

tony starks
Average Member

South Sandwich Islands
833 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 16/08/2010 : 17:01:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tony starks a Private Message  Reply with Quote
od dt mogu slusat samo gallery, eventualno the mind's I. ostalo mi je smor :o)

preporuka za dokumentarac s trostrukokog at the gates dvda: o d l i c a n film!!!!

(Homer to Marge): I didn't lie!!I was writing fiction with my mouth!!
>>The best cartoon niggas was Tom and Jerry, man.<< Ghostface
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 16/08/2010 : 17:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
Gallery jest njihov najbolji, ali meni itekako prolazi i ostalo (baš nešto slušam Haven u zadnje vrijeme). O ukusima se ne raspravlja, kažu. Ne znam samo čemu onda forum. :o)

Ako se zvijezde poklope, ide se na oba eventa.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 16/08/2010 : 18:42:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Da, oni su dosta eksperimentirali sa nekakvin elektronskim efektima, slično ko i Paradise Lost, al u dosta manjoj mjeri.
Ipak, ne bi ih volija propustit, a vjerojatno i neću E da, upad je 150 kn u pretprodaji.

Go to Top of Page
Page: of 147 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000