forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Izdanja za MaFest 2010: SKRIVENO LICE 1-2
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

sawitch
Advanced Member

Serbia
40319 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/07/2010 : 14:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jesi, svaka ti cast... Bezbroj puta sam gledao africku pustinju na TV-u ali nikad nisam na njoj video ljubicasto kamenje, a jos manje kockaste ljude... Ali dobro, ti si strucnjak...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 21/07/2010 : 14:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
To uopće nije bitno. Bitno je da je nekad bolje šutjeti, nego pričati gluposti. Ali tebi to očito nije jasno.
Mislim, čak i da uzmem ove tvoje argumente u obzir... presmiješno. Čovjek koji bez ikakve kritike čita Zagora i Texa i svršava nad njihovim crtačima ide prigovarati Parlovu na boji kamenja:) Da ideš tako detaljno proučavati svoje omiljene junake, nikad ih više ne bi uzeo u ruke, koliko gluposti tu ima. Npr., tko je ikad vidio kauboja u jarko žutoj košulji i s crvenim rupcem?

Trouble will find me
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40319 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/07/2010 : 14:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
1. Ne znas sta ja sve citam..

2. Nisi u pravu da citam Zagora i Teksa bez kritike... Ne volim 80% crtaca ta dva lika, ali volim tu njihovu tematiku i taj svet uz koji sam odrastao... Slazem se da je smejurija kada se pogleda realno na kauboja u jarko zutoj kosulji ali ja to volim...

3. Po cemu pisem gluposti?? Po tome sto mi se misljenje razlikuje od tvog? Napisao sam ranije da mi ti Parlovovi crtezi lice na lego kockice... Deluje mi kao da se neko zajebavao sa naslovnicama, a ne ozbiljno mislio da nacrta.. Ti to volis, ja ne... Zamisli kada bih ja isao za tvojim postovima i pisao da pises gluposti jer ne mislim tako...

4. Jesam li jedini kome su te naslovnice krs??? Znas i sam da nas ima dosta... Svi smo onda glupi???

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 21/07/2010 : 14:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

4. Jesam li jedini kome su te naslovnice krs??? Znas i sam da nas ima dosta... Svi smo onda glupi???

očigledno nisi jedini al tvrditi da su naslovnice golo govno i tvrditi da parlov nezna crtati je presmješno
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 21/07/2010 : 14:45:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ništa ti ne razumiješ.
Jesam li ikome drugome kome se Goranove naslovnice ne sviđaju išta prigovorio? Ne, naravno. Ljudima se ne sviđaju i točka. Nema tu neke rasprave. Svatko ima pravo na vlastiti (ne)ukus. Ali, kad netko ide nikad u životu nije nacrtao išta više od Čiča Gliše ide bezobrazno omalovažavati rad jednog od najboljih crtača kojeg smo ikad imali "on to napravi za par sekundi" i slične gluposti, onda naravno da to neću trpiti. Nije u pitanju ukus, nego bahatost, i to još bez pokrića.

I onda, nakon svega, napišeš "kauboj u jarko žutoj košulji je smejurija, ali ja to volim"??? Ne-vje-ro-ja-tno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40319 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/07/2010 : 14:51:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sad se ne razumemo.. Ja ne kazem da je Parlov los crtac, naprotiv, odlican je, samo su mu naslovnice u ovom kockastom stilu i sa ovakvim bojama za mene cirkus....

Ispalo je da omalovazavam coveka a uopste nije tako...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 21/07/2010 : 15:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ma da, zaista je totalno nejasno zašto ispada da omalovažavaš čovjeka s ovakvim izjavama:
"Mislim da Parlovu treba za one naslovnice od 15-20 sekundi.. "

Trouble will find me
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 21/07/2010 : 15:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Daj sada, nema primirja... mora da padne krv.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40319 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/07/2010 : 15:22:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Evo sada bas citam 22-u knjigu MV-a i to Parlovov strip... Crtez je odlican... Ali to nema veze sa naslovnicama... I omalovazavao sam njegove naslovnice a ne njega kao crtaca... Nije mi jasno sta dobija tom sprdnjom... Ali dobro... 'ajde da ja tebi popustim i da me ostavis na miru oko Parlova... Eto, necu vise pisati da su mu bezveze naslovnice...

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 21/07/2010 : 15:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo sada bas citam 22-u knjigu MV-a i to Parlovov strip... Crtez je odlican... Ali to nema veze sa naslovnicama... I omalovazavao sam njegove naslovnice a ne njega kao crtaca... Nije mi jasno sta dobija tom sprdnjom... Ali dobro... 'ajde da ja tebi popustim i da me ostavis na miru oko Parlova... Eto, necu vise pisati da su mu bezveze naslovnice...

I da su sada juznjaci ovde, pao bi edit...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40319 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/07/2010 : 15:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/07/2010 : 21:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imas srecu, obaveze danas pa nemam kad da te prcam
Al' budi ti spreman, pa kad bude bude
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 21/07/2010 : 22:10:47  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message  Reply with Quote

drale
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/07/2010 : 22:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by draskomisterno

A i ti bi mogo negde da se pojavis da se upoznamo konacno
Jos se secam kolko si gnjavio za pilota od prvog broja dok sam ja gnjavio za Texa od prvog broja
E pa docekasmo prika i ti i ja
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 22/07/2010 : 09:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
Ne svidja se ni meni nešto Parlov na naslovnicama ali u knjizi MV 26, naslovnica sa totemima u magli je jako lijepa. Neko vrijeme sam taj strip na polici držala kao sliku, i svaki puta bi je pogledala kada bi prolazila kraj police.
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 23/07/2010 : 00:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
ako se ikad odlučim kupiti ovaj serijal to će biti samo zbog Parlovljevih naslovnica. Ima nešto nadrealno u njima što me privuklo.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?

Edited by - Ignus on 23/07/2010 00:14:33
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 23/07/2010 : 00:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

[quote]Originally posted by draskomisterno

A i ti bi mogo negde da se pojavis da se upoznamo konacno
Jos se secam kolko si gnjavio za pilota od prvog broja dok sam ja gnjavio za Texa od prvog broja
E pa docekasmo prika i ti i ja

bice i to ..red je!

drale
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25325 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/07/2010 : 00:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ma da, zaista je totalno nejasno zašto ispada da omalovažavaš čovjeka s ovakvim izjavama:
"Mislim da Parlovu treba za one naslovnice od 15-20 sekundi.. "

Pa dobro, to može i drugačije da se razume. Možda upravo zbog toga što je on dobar crtač mu treba samo 15-20 sekundi za one naslovnice? Neko bi se mučio danima da bi došao do istog tezultata, a on to jednim pokretom olovke...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25325 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/07/2010 : 00:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Mada, sawitch ume da odvali ponekad nešto, ali dobro, još je on mald, ali perspektivan!

Sad bar zna da postoje ljubičaste stene i da rendžeri ne nose žute košulje (pogotovo ne u kombinaciji sa crvenom maramom, pošto je to apsolutno "no-go").

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40319 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/07/2010 : 01:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ti nas'o mene da zajebavas

Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 23/07/2010 : 08:50:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
Boli glava od glupih prepiski na ovom sajtu!

BtW,ak je rendžer u žutoj šulji Tex,kaj nema on crnu a ne crvenu maramu?

Il ste možda mislili na Taličnog ;-)

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

Skappy
New Member

229 Posts

Member since 07/09/2008

Posted - 31/07/2010 : 00:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skappy's Homepage  Send Skappy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

rendžeri ne nose žute košulje (pogotovo ne u kombinaciji sa crvenom maramom, pošto je to apsolutno "no-go").

Ne kapiras. Nose, al' samo oni najhrabriji rendzeri, sasvim sigurni u svoju sexualnost

http://theauthority.ws/
Go to Top of Page

Skappy
New Member

229 Posts

Member since 07/09/2008

Posted - 31/07/2010 : 00:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skappy's Homepage  Send Skappy a Private Message  Reply with Quote
Btw, smatram da su Parlovljeve naslovnice izvrsne. Minimalizam prve naslovnice mi se narocito dopada, prosto zraci harmonijom i misticizmom pustinje.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 31/07/2010 : 01:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Uh, ne mogu da docekam da se docepam ovog stripa. Posle iskustva sa Caravanom i Demianom sve mi se vise svidjaju ovi kraci serijali
Go to Top of Page

Skappy
New Member

229 Posts

Member since 07/09/2008

Posted - 31/07/2010 : 02:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skappy's Homepage  Send Skappy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

Uh, ne mogu da docekam da se docepam ovog stripa. Posle iskustva sa Caravanom i Demianom sve mi se vise svidjaju ovi kraci serijali

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000