forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 31/07/2010 : 00:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Tekse, evo moj drugarski savet... Prihvati ruku pomirenja iako je blago sarkasticno napisana... Nije Serbiabad los..

Veruj mi da je ovo moj maksimum trenutno. Sta ce mi jos jedna ruka kad vec imam dve
Mozda nije los ali ja sam bolji
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 31/07/2010 : 00:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Tekse, evo moj drugarski savet... Prihvati ruku pomirenja iako je blago sarkasticno napisana... Nije Serbiabad los..

Veruj mi da je ovo moj maksimum trenutno. Sta ce mi jos jedna ruka kad vec imam dve

Ja sam iznenadjen i ovim, ali postujem i pozdravljam.
A i laze brate, nigde mu nisi rekao da je ovo sto pise, pazljivo sam pratio. Rekao si gnjida.
quote:
Originally posted by dveribad
...no vidim da si mi opet dodjelio novi epitet - gnjda kažeš?

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 31/07/2010 : 02:36:58  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Da laž je,a to sam već jednom i napisao.Kako te nisam htio vrijeđat,ostalo mi je da te pokušam isprovocirat.Tvoja reakcija o otvaranju topica i ponovnih uvreda je to i potvrdila.
Obzirom da poznajem ,poštujem i simpatiziram čika Baneta(uz pozdrav,naravno),drago mi je da si poslušao barem donekle glas razuma.Možda bi ti čika Bane mogao objasnit vrijeđanje onog lika iz Mostara,kojem si se ti toliko čudio i divio.Možda ti može objasnit što je čovjek konkretno mislio kada me je nazivao uš i gnjida,a to je tebi bilo baš simpatično i čudno da me je to smetalo(pretpostavljam da si to i ovdje zbog te spoznaje ponovno iskoristio,nazivajući me gnjida).Taj je savršeno znao što kome upućuje,a ti to ne znaš.I bolje ti je da ne znaš!
Zbog tvoje neinformiranosti nisam ti želio odgovarat uvredom na uvredu.
Što se tiče tabanja,ponavljam ti-nisam te pozivao,samo sam ti se ponudio zbog tvojeg učestalog vrijeđanja i prijetnji.Samo sam ti htio pružit priliku.Obzirom da ju ti nisi iskoristio iz razloga koje si naveo,ja ti vjerujem.Sigurno će bit prilike.
Na kraju,moju zamolbu i ispriku shvati kako hoćeš i napravi kako hoćeš.Nemoj se začudit da me vidiš i u Nišu jer puno putujem(trebao bih vozit jedanu grupu na turneju po Srbiji,ako mi privatni problemi to dozvole,a jedno od mjesta svirki je i Niš).Bit će mi neizrecivo drago ako mi pokažeš da si jači i bolji,u bilo kojem pogledu.Vrlo rado ću to napisat na forumu.
Jednu stvar moram napisat-stvarno mi je žao što sam u kontekstu pokušaja da te potaknem i isprovociram da dođeš, u vrlo nedoličnom kontekstu spominjao tvoju suprugu,a to je bilo vrlo neumjesno i nepotrebno.Stvarno mi je žao zbog tog,pa bih te molio da me ispričaš u moje ime i poljubiš ženu.Mislim da nije bilo fer i stvarno mi je žao,no čini mi se da ni ti nisi meni ostao dužan.
Sale,mislim da sam ti rekao sve što sam imao,pa kako bi mi bilo žao da dođem u Niš,a da te ne posjetim,ako ti nije problem pošalji mi nekakav kontakt. Možeš na PM,a možeš i na 00385/98/346-242 jer je ionako javan broj,nisam sklon tajnama.Možemo se izgalamit,izvrijeđat,možemo se i napit,a možemo se i onako pijani "potabat".Kako god ti hoćeš,ja ti samo obećajem,ako mi pošalješ kontakt,da ću ti se javit i doć.
Ako se ne varam,pokojni Tozovac je bio nišlija,pa mi se čini da bi bio odličan ugođaj kada bi se "tabali" uz par njegovih starih hitova...Mađarica npr.. itd...bio bi to super ugođaj! "Jebi ga,kad sam emotivac"!...možda me pesma ponese,pa te uspijem,ovako "sitan" istabat!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 31/07/2010 : 03:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Možda bi ti čika Bane mogao objasnit vrijeđanje onog lika iz Mostara,kojem si se ti toliko čudio i divio.Možda ti može objasnit što je čovjek konkretno mislio kada me je nazivao uš i gnjida,a to je tebi bilo baš simpatično i čudno da me je to smetalo(pretpostavljam da si to i ovdje zbog te spoznaje ponovno iskoristio,nazivajući me gnjida).Taj je savršeno znao što kome upućuje,a ti to ne znaš.I bolje ti je da ne znaš!
Zbog tvoje neinformiranosti nisam ti želio odgovarat uvredom na uvredu.

Mislim da je bilo nesto kao, ma ne secam se tacno, usi i jos nesto. Ne provociram, stvarno se ne secam sta je tacno bilo. Jedino znacenje reci us koje ja znam je vaska. Izmedju redova sam ukapirao da hoces da kazes da je nesto drugo u pitanju, ali stvarno ni ne naslucujem sta bi moglo da bude. Ako si mislio da sam ovo gnjida ikad koristio u nekom kontekstu kao to us(i) ukoliko ima jos neko znacenje - nisam.
Ako hoces pusti mi na PM o cemu se radi.
Sto se tice tipa iz Mostara i ne secam se da je odatle, mnogo forumasa ima. Ali secam se da ti je to receno.
Drugo znacenje osim vaska ne znam, ako hoces veruj, ako ne tu nista ne mogu. Ako je to neka veca uvreda od vaske,vasi, ne znam, pusti mi na PM.

quote:

Što se tiče tabanja,ponavljam ti-nisam te pozivao,samo sam ti se ponudio zbog tvojeg učestalog vrijeđanja i prijetnji.Samo sam ti htio pružit priliku.Obzirom da ju ti nisi iskoristio iz razloga koje si naveo,ja ti vjerujem.Sigurno će bit prilike.
Na kraju,moju zamolbu i ispriku shvati kako hoćeš i napravi kako hoćeš.Nemoj se začudit da me vidiš i u Nišu jer puno putujem(trebao bih vozit jedanu grupu na turneju po Srbiji,ako mi privatni problemi to dozvole,a jedno od mjesta svirki je i Niš).Bit će mi neizrecivo drago ako mi pokažeš da si jači i bolji,u bilo kojem pogledu.Vrlo rado ću to napisat na forumu.

Prvo, nimalo mi nije drago da me prati imidz nasilnika (jer to nisam). Mada, svestan sam da sam i sam kumovao tome reagovanjem na prvu skoro uvek. Prznica jesam, reagujem agresivno kad stajem na stranu nekoga koga smatram prijateljem ali nasilnik nisam.
Ali nisam ni preterano miroljubiv niti kukavica ili mishonja kao sto bi ti rekao, najpre ce biti neka sredina.
Sve dok rasprava sadrzi samo licno vredjanje bez mesanja porodice, politike, vere i slicnih gluposti to mi je u okvirima prihvatljivog i nedovoljno za fizicko razracunavanje.

quote:

Jednu stvar moram napisat-stvarno mi je žao što sam u kontekstu pokušaja da te potaknem i isprovociram da dođeš, u vrlo nedoličnom kontekstu spominjao tvoju suprugu,a to je bilo vrlo neumjesno i nepotrebno.Stvarno mi je žao zbog tog,pa bih te molio da me ispričaš u moje ime i poljubiš ženu.Mislim da nije bilo fer i stvarno mi je žao,no čini mi se da ni ti nisi meni ostao dužan.

Nisam ostao, ali je bilo "u samoodbrani", a i pored toga mi je zao i izvinjavam se i ja tebi. Drago mi je da shvatas koliko je to nisko i da nema potrebe da se spustas na nivo bednika koji to rade. Znas na kog mislim i cvrsto stojim iza obecanja da cu to da resim uzivo ili se gnjida vise nigde nece pojaviti. Voleo bih da znam samo da li je to bila njegova sugestija kako da me isprovociras, ali nije ni bitno. Ionako necu nikad da promenim stav po pitanju doticne gnjide.

quote:

Sale,mislim da sam ti rekao sve što sam imao,pa kako bi mi bilo žao da dođem u Niš,a da te ne posjetim,ako ti nije problem pošalji mi nekakav kontakt. Možeš na PM,a možeš i na 00385/98/346-242 jer je ionako javan broj,nisam sklon tajnama.Možemo se izgalamit,izvrijeđat,možemo se i napit,a možemo se i onako pijani "potabat".Kako god ti hoćeš,ja ti samo obećajem,ako mi pošalješ kontakt,da ću ti se javit i doć.

Mozes slobodno da uzmes broj od Sawitcha, Slobe, Elfaka ili me podseti na PM ili mail kad budes dolazio. Broj koji je ostavila ovde ona gnjida nije moj.
Samo bih voleo da ne ulazimo u rasprave o ... nisam dvolican i necu da pricam na te teme koje se ticu ljudi koji su mi dragi.
Najbolje bi bilo da nikakvih svadja i vredjanja nije ni bilo, da su tu i forumasi koji su napustili forum, da ste to resili privatno kao ljudi - jer evo meni prebacujes da su glupe rasprave preko foruma a izmedju vas je to trajalo predugo, uvuklo i veliki broj forumasa-stripofila, jednom recju sranje.

quote:

Ako se ne varam,pokojni Tozovac je bio nišlija,pa mi se čini da bi bio odličan ugođaj kada bi se "tabali" uz par njegovih starih hitova...Mađarica npr.. itd...bio bi to super ugođaj! "Jebi ga,kad sam emotivac"!...možda me pesma ponese,pa te uspijem,ovako "sitan" istabat!

Nemam pojma, ne slusam narodnu muziku i ne pamtim citate iz domacih filmova. Prijateljski savet, ne daj da te ponese pesma, bolje da sacekas da mene "odnese" alkohol, vidi slike iz KG kako to izgleda
Sto se tice Nishlija na koje sam ponosan, izdvojio bih najpre Dushka Radovica, pa recimo Kerber, pa...da ne davim vise
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40440 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/07/2010 : 03:43:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kakva online ekipa

http://www.youtube.com/watch?v=MSPkvubUXKg

Evo vam pa cugajte..

PS
Jebes Kerbera pored ovog..

Patricia hic mea totus mundus est

Edited by - sawitch on 31/07/2010 03:46:50
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 31/07/2010 : 03:50:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kakva online ekipa

http://www.youtube.com/watch?v=MSPkvubUXKg

Evo vam pa cugajte..

PS
Jebes Kerbera pored ovog..

Sve moj do mojega
Manite se vise s Tozovca i s Lepa sela lepo gore
Kerber je zakon

Edit :
@Sawitch
Just for the record, preveo sam pola Pinokija za cerkicu dok sam ovde. Sta si ti pametno uradio zgubidane, osim sto juris Globinja s postovima

Edited by - Tex Willer on 31/07/2010 03:54:29
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 31/07/2010 : 03:54:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Da, prvo ste se igrali Ratnih igara a sada se spremate da se zagrlite, skinete do pojasa i zapevate "Mirisu aprilske noci na tvoja nedra medena"...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 31/07/2010 : 03:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Da, prvo ste se igrali Ratnih igara a sada se spremate da se zagrlite, skinete do pojasa i zapevate "Mirisu aprilske noci na tvoja nedra medena"...

Bravo majstore, za poznavanje tematike imas pivo kad se vidimo
A i ne ide da se svi pobijemo jer Nebo je malo, malo je za sve
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40440 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/07/2010 : 04:17:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Posto je ovaj topic offtopic mogu sebi dozvoliti da ti napisem da sam procitao Texa VC jednu epizodu, MM - Carev paun i jednu knjigu Magicnog Vetra... A na poslu sam.. Sta bi da sam slobodan..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 31/07/2010 : 10:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Posto je ovaj topic offtopic mogu sebi dozvoliti da ti napisem da sam procitao Texa VC jednu epizodu, MM - Carev paun i jednu knjigu Magicnog Vetra... A na poslu sam.. Sta bi da sam slobodan..

Naporan neki posao Ja to isto radim kuci, ali me niko ne placa
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 31/07/2010 : 10:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Grčko izdanje Bleka

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 31/07/2010 : 10:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Iz kog perida su ove naslovne? Pitam zato sto vidim da su svi naslovi rukom radjeni.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 31/07/2010 : 10:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Sve za ljubav!!!! Tana-na-na-na....

...
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 31/07/2010 : 10:39:45  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote

Jel to štos iz Minhena?

Edited by - culfis on 31/07/2010 10:52:58
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 31/07/2010 : 10:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote

Jel to štos iz Minhena?

Edited by - culfis on 31/07/2010 10:54:58
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 31/07/2010 : 11:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Onom Formosi bi The Micho mogao da odrzi par casova
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 31/07/2010 : 15:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vope

Sve za ljubav!!!! Tana-na-na-na....

Tesko. Ovo mozes da shvatis samo kao prekid neprijateljstava, ali ne i kao pocetak jednog lepog prijateljstva
Uostalom, u svim raspravama koje su vodjene jasno sam zauzeo stranu i stavio se na stranu ljudi koje postujem, a to su Gaston, Curunir, Dado, Dina (Tulip), Malicius, Renky i ostala banda sa kojom se znam ( da ne nabrajam sve, zaboravicu nekog)
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 31/07/2010 : 17:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

Iz kog perida su ove naslovne? Pitam zato sto vidim da su svi naslovi rukom radjeni.

Sedamdesete godine prošlog veka

Ima raznih smejurija, evo linka:

http://www.mycomics.gr/zagor/zagor.htm

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000