Ja predlažem svim pravim stripofilima učenje talijanskog i francuskog jezika - pa trk na ebay, Amazon i ine web trgovine. Pretpostavljam da je to jedina realna solucija za pročitati/imati neke stvari. Ako ništ drugo, bar ćemo se riješiti prenemaganja nekih neozbiljnih izdavača.
Of all the things I've lost, I miss my mind the most
Ja predlažem svim pravim stripofilima učenje talijanskog i francuskog jezika - pa trk na ebay, Amazon i ine web trgovine. Pretpostavljam da je to jedina realna solucija za pročitati/imati neke stvari. Ako ništ drugo, bar ćemo se riješiti prenemaganja nekih neozbiljnih izdavača.
Evo, u rekordnom roku su izbacili dva integrala Astoka, što je za ne poverovati, ali i za svaku pohvalu. Izašli su i Tangi & Laverdi 2, a nešto mi govori da je Krcko sledeći.
Jos mi samo treba da naucim Italijanski i onda ceo zivot moram da rmbacim da bih zaradio lovu za stripove.Kada vidim onaj italijanski otisak prosto ludim sto ne mogu da imam sve te stripove.
Još ne mogu vjerovati da je Krcko integral ugledao svjetlost dana... držim strip u rukama, i uz činjenicu da držim djelić djetinjstva u ruci moram primijetiti da držim i dosta kvalitetno izdanje u rukama, vrlo dobro urađen posao. Teško da može bolje.
E sad jedno bitno pitanje: Da li je ovaj integral Krcka sve što ćemo videti od njega ? I još jedno: zašto poleđini Krckovog integrala, kao i na na BD sajtu u popisu albuma nedostaju 4.,5. i 6. epizoda (bitka za grbavicu, strašni zizanon i još jedna ) ??????
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
E sad jedno bitno pitanje: Da li je ovaj integral Krcka sve što ćemo videti od njega ? I još jedno: zašto poleđini Krckovog integrala, kao i na na BD sajtu u popisu albuma nedostaju 4.,5. i 6. epizoda (bitka za grbavicu, strašni zizanon i još jedna ) ??????
Možda zato što će se naći u drugom integralu? I ne fale ti albumi na njihovom sajtu, tamo su.
Što se novog integrala tiče, vjerojatno ćemo vidjeti još barem jedan, s obzirom da su ih toliko i Francuzi izdali. No, to ne znači da ostatak Krcka ne možemo dobiti u obliku pojedinačnih albuma.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Ma video sam ja i taj popis,ali on je tek ispretumban. Ako će se te epizode naći u drugom integralu, nelogično mi je da ih nema na poleđini integrala uz spisak prvog i ostalih epizoda.
Ma video sam ja i taj popis,ali on je tek ispretumban. Ako će se te epizode naći u drugom integralu, nelogično mi je da ih nema na poleđini integrala uz spisak prvog i ostalih epizoda.
Neke epizode su u reizdanjima izlazile pod drugim imenom, ili su izašle u nešto drukčijem izdanju. Nije to ništa čudno. Ove koje ti tražiš vjerojatno i jesu na poleđini integrala samo pod drugim naslovom.
Neke epizode su u reizdanjima izlazile pod drugim imenom, ili su izašle u nešto drukčijem izdanju. Nije to ništa čudno. Ove koje ti tražiš vjerojatno i jesu na poleđini integrala samo pod drugim naslovom.
Veruj mi da nisu prijatelju; odvojio sam danas poprilično vremena da ukapiram popis Krckovih epizoda i veruj mi na reč da ove tri epizode nisu na poleđini integrala
Veruj mi da nisu prijatelju; odvojio sam danas poprilično vremena da ukapiram popis Krckovih epizoda i veruj mi na reč da ove tri epizode nisu na poleđini integrala
Iskreno, ne vidim zašto je to toliko bitno. Po meni je važnije da konkretni albumi uopće izađu. Nije mi baš važno ima li ih na nekom popisu ili ne.