forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 581

Dr.GonZo
Senior Member

Croatia
1230 Posts

Member since 31/03/2002

Posted - 10/08/2010 : 23:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dr.GonZo's Homepage  Send Dr.GonZo a Private Message  Reply with Quote
Volim Legs i sigurno bih kupovao njene stripove

https://www.youtube.com/@HororFilmPlaygroundpredstavlja/videos - HororFilm Playground predstavlja
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/08/2010 : 00:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

bacite oko na Libellus sajt, Roberto de Angelis crta specijalne naslovnice za Nathan serial od početka...
meni odlično rešenje da se ukloni bilo kakva razlika sa izdanjima koja su štartala sa 62 broja....odlično!!!

Evo tek sad pročitah da je libellus napokon to obznanio. Teško je bilo držat jezik za zubima zadnjih par mjeseci, ali uspio sam.

Inače de Angelis je savršeno rješenje, a oni koji žale za Castellinijem čije su, btw naslovnice bile briljantne, nek tvrdo ukoriče 3 po 3 broja SD-a i Ludensa.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 11/08/2010 : 11:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

to je pravi duh .... kako ti treca ne oslikava radnju vidis li crni monolit u daljini planete :)
meni je ova ipak bolja nego iz SD :)

jes crni monolit, toliko je ocigledno :)
ali, naslovna mi vise nagovestava da je Nathan unajmljen kako bi sprecio da Otkrice stigne do Jupitera i nadje monolit (npr), nego da se radi o verskoj sekti koja obozava monolit itditd sto je radnja stripa.

ah, sta znam....ma i nije tako losa, samo eto....uvek mi zao Kastelinija :)

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 11/08/2010 : 11:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:
Originally posted by feka82

to je pravi duh .... kako ti treca ne oslikava radnju vidis li crni monolit u daljini planete :)
meni je ova ipak bolja nego iz SD :)

jes crni monolit, toliko je ocigledno :)
ali, naslovna mi vise nagovestava da je Nathan unajmljen kako bi sprecio da Otkrice stigne do Jupitera i nadje monolit (npr), nego da se radi o verskoj sekti koja obozava monolit itditd sto je radnja stripa.

ah, sta znam....ma i nije tako losa, samo eto....uvek mi zao Kastelinija :)

svi cemo ga mi preboliti kada izadje jos koja naslovnica iz pera de angelisa

da ti pravo kazem i ona prosla naslovnica ne nagovjestava tu sektu iz radnje , samo neku borbu oko tajanstvenog predmeta po mom zakljucku ova mi je mnogo misticnija

feka
Go to Top of Page

DarkPhoenix
Starting Member

82 Posts

Member since 30/07/2010

Posted - 11/08/2010 : 11:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DarkPhoenix a Private Message  Reply with Quote
Prva naslovnica-fenomenalna Mega-fantasticna.
Druga-JojNiposto prikladna za Natanov broj 1,al se slaze s radnjom stripa.
Treca-Odlicna,aj taj Crni monolit bas se i ne vidi.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19551 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 11/08/2010 : 12:45:56  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
nadam se da če prva naslovnica biti i za naslovnu knjige...nisu ni ostale loše ali....

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/08/2010 : 13:10:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ja san za treću, jebiga

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/08/2010 : 13:19:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
I ja bih treću, onako u polumraku ipak najmoćnije prikazuje karakter našeg melankoličnog Nathana, bez obzira što možda nema puno veze sa samom radnjom.
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 11/08/2010 : 14:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

I ja bih treću, onako u polumraku ipak najmoćnije prikazuje karakter našeg melankoličnog Nathana, bez obzira što možda nema puno veze sa samom radnjom.

ja mislim da ce ipak prva , najbolje prikazuje pocetak nathana nevera , njegov pristup specijalnoj agenciji alfa , ove ostale tri oznacavaju radnju :)

feka
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 11/08/2010 : 20:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Nathan Never nova tema srijedom / nove Libellus naslovnice

Eto, da se ne pravim previ[e pametan, vec ste poceli sa kvalitetnom raspravom, pa da vidimo sto mislite o najnovijim naslovnicama za reprinte Nathanovih epizoda

Inace ja sam u Herceg Novom, vrijeme je dobro, provod je izvrstan i zadnje o cemu mislim su stripovi

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 12/08/2010 : 02:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Naslovnice su za prste polizati te prilicno ugodno i jos vise , iznenadjujuce iznenadjenje.
Nije ni ova druga losa, samo da je De Angelis bio malo vise mastovit.
Sve u svemu, ja sam zadovoljan, ali vise ugodno iznenadjen.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Nathan Summers
Starting Member

25 Posts

Member since 13/10/2009

Posted - 12/08/2010 : 03:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Nathan Summers a Private Message  Reply with Quote
Naslovnice su odlicne. Ova za broj jedan mozda nije DeAngelisovo najbolje delo, ali je ok. Dopada mi se ideja sto ce Nathan imati jednog crtaca naslovnica. Dosad smo imali Castelinija, pa one horore kod Ludensa, pa tek onda DeAngelisa. Ovo je prilicno intelegentno i fino resenje problema zvani "Castelini". Pa tek sto cemo samo mi da imamo ove naslovnice, i to mu dodje nekako fino :) Nemojte me shvatati pogresno, Castelinijeve naslovnice jesu zastitan lik Nathana, ali meni DeAngelis nekako vise odgovara Nathanu kao liku. Lepse dolovi onu melanholiju i depresiju koju obozavam kod NNa. Jedva cekam ovu prvu knjigu!
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 12/08/2010 : 09:28:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
naslovnica 1 ide na početak knjige sasvim sigurno..inače se meni najviše sviđa 3,ali i 1 je odlična, i da ,i meni je odlično što čemo imati jedini izdanje nathana od početka jednako i biće to jebena kolekcija kada se sastave knjige 1-32..........
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 12/08/2010 : 09:47:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
do jaja ako ce da bude prva

i u sustini, koliko god ja bio zadrt Kastelinijem, slazem se da je super potez da imamo jednog autora naslovnica za ceo serijal

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 12/08/2010 : 18:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
gledam nesto....mudro je ostavljeno zaglavlje na svakoj ilustraciji za naslov knjige i spisak epizoda, da crtezi ne budu zakinuti za odredjene elemente

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 12/08/2010 : 23:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Prva neka ide na prvu knjigu, a onda neka nas Libellus iznenadi i napravi kvalitetne kolekcionarske postere za na zid od 3. naslovnice.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19551 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/08/2010 : 09:21:14  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
po mome, jedno genialno rešenje, svaka čast dečkima....to su izdanja za kolekciju i svaka kolekcija je odlična
ako je istog formata i dizajna....ja sam ugodno iznenađen ovim rešenjem.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
393 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 16/08/2010 : 01:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
Još otkako se pojavio "problem naslovnica", u jednom trenutku mi je kroz glavu prošla pomisao da bi nama, Balkancima, De Angelis mogao nacrtati sve naslovnice ispočetka, ali sam tu misao odmah odbacio kao nerealnu tlapnju. Danas, kada vidim da mi je san ispunjen, mogu samo skromno zahvaliti Libellus ekipi što nas je počastio ovakvom divotom!

(ovo bi mogli početi kupovati i neki ludi kolekcionari Talijani!)

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 16/08/2010 : 12:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SenG

Još otkako se pojavio "problem naslovnica", u jednom trenutku mi je kroz glavu prošla pomisao da bi nama, Balkancima, De Angelis mogao nacrtati sve naslovnice ispočetka, ali sam tu misao odmah odbacio kao nerealnu tlapnju. Danas, kada vidim da mi je san ispunjen, mogu samo skromno zahvaliti Libellus ekipi što nas je počastio ovakvom divotom!

(ovo bi mogli početi kupovati i neki ludi kolekcionari Talijani!)

slazem se , a i nagledati cemo se mi jos ljepota od naslovnica od de angelisa jos 60

feka
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/08/2010 : 22:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Treća naslovnica mi je najbolja, točno pogađa dušu Nathan Nevera.Prva je solidna, a druga mi je najmanje dobra. Nathan izgleda nekako...pa, djetinjast. da, ova je definitivno za klasu niža. Eh ukusi, ukusi...
Ja se najviše veselim tekstualnim prilozima. Joj kaj bu tu negdje svega bilo...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/08/2010 : 01:34:08  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
koliko su almanasi tužniji od regularaca specijalaca i giganata
al ono baš skoro kao da nije isti strip

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 17/08/2010 : 13:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ali su stvarno dobri.
Za razliku od Dylanovih, Martinovih i Zagorovih almanaha.
Go to Top of Page

Nathan Summers
Starting Member

25 Posts

Member since 13/10/2009

Posted - 17/08/2010 : 17:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Nathan Summers a Private Message  Reply with Quote
Zadnja dva (knjiga 4) nisu me nesto posebno ganuli. Ali prve tri knjige su odlicne. Prica od Drevnoj stjeni jedna je od mojih top 10 NN prica.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/08/2010 : 23:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Nathan Never nova tema srijedom - Team up Nathan Never i Dylan Dog

Svjedoci smo brojnih susreta mnogih junaka i njihovih ispreplitanja i međusobnih rješavanja problema i zagonetki, ali jedan team - up nikako da se desi. Bila bi to dobra stvar - mogla bi radnja biti smještena u London 21 vijeka ili bi se Dylan mogao pozabaviti čudovištima budućnosti. Uglavnom:

1) Što mislite o ovom team - upu?

2) Nabacite neku ideju - što bi htjeli vidjeti u toj epizodi

3) Što mislite kako bi se slagali Groucho i Legs?:))

4) Da li bi i Dylan (ili barem neki njegov dvojnik) isto mogao završiti u budućnosti poput Martija ili bi to već bio pomalo istrošen plan?

5) Koju bi agenticu Alfe Dylan...hm, zaveo?

Pišite!

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/08/2010 : 10:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Bilo bi zanimljivo vidjeti Xabarasa u Nathanovom svijetu, a i živi mrtvaci u budućnosti ne bi bili loša ideja. Zombiji mutanti npr. Isto tako, možda je i vrijeme da se i vizija smrti kao "kostura sa ogrtačem i kosom" malo prilagodi Nathanovom svijetu budućnosti. Ne znam, npr. kao nekakav Tehnodroid ili nešto kao skelet Terminatora. Groucho bi se možda dobro slagao sa Sigmundom. Imam osjećaj da bi njih dvojica dobro funkcionirali. A tek tandem Dylan Dog/Martin Mystere/Nathan Never u jednoj zajedničkoj epizodi...To bi bilo prvi put da se tri junaka nadju zajedno, a da sva trojica čine okosnicu radnje.
Ma ima ideja koliko hoćeš...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page
Page: of 581 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.05 seconds. Snitz Forums 2000