Author |
Topic  |
Dr.GonZo
Senior Member

Croatia
1230 Posts
Member since 31/03/2002 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 11/08/2010 : 00:01:31
|
quote: Originally posted by teller
bacite oko na Libellus sajt, Roberto de Angelis crta specijalne naslovnice za Nathan serial od početka... meni odlično rešenje da se ukloni bilo kakva razlika sa izdanjima koja su štartala sa 62 broja....odlično!!!
Evo tek sad pročitah da je libellus napokon to obznanio. Teško je bilo držat jezik za zubima zadnjih par mjeseci, ali uspio sam.
Inače de Angelis je savršeno rješenje, a oni koji žale za Castellinijem čije su, btw naslovnice bile briljantne, nek tvrdo ukoriče 3 po 3 broja SD-a i Ludensa.  |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 11/08/2010 : 11:19:00
|
quote: Originally posted by feka82
to je pravi duh .... kako ti treca ne oslikava radnju vidis li crni monolit u daljini planete :) meni je ova ipak bolja nego iz SD :)
jes crni monolit, toliko je ocigledno :) ali, naslovna mi vise nagovestava da je Nathan unajmljen kako bi sprecio da Otkrice stigne do Jupitera i nadje monolit (npr), nego da se radi o verskoj sekti koja obozava monolit itditd sto je radnja stripa.
ah, sta znam....ma i nije tako losa, samo eto....uvek mi zao Kastelinija :) |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 11/08/2010 : 11:26:54
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
quote: Originally posted by feka82
to je pravi duh .... kako ti treca ne oslikava radnju vidis li crni monolit u daljini planete :) meni je ova ipak bolja nego iz SD :)
jes crni monolit, toliko je ocigledno :) ali, naslovna mi vise nagovestava da je Nathan unajmljen kako bi sprecio da Otkrice stigne do Jupitera i nadje monolit (npr), nego da se radi o verskoj sekti koja obozava monolit itditd sto je radnja stripa.
ah, sta znam....ma i nije tako losa, samo eto....uvek mi zao Kastelinija :)
svi cemo ga mi preboliti kada izadje jos koja naslovnica iz pera de angelisa 
da ti pravo kazem i ona prosla naslovnica ne nagovjestava tu sektu iz radnje , samo neku borbu oko tajanstvenog predmeta po mom zakljucku ova mi je mnogo misticnija  |
feka |
 |
|
DarkPhoenix
Starting Member

82 Posts
Member since 30/07/2010 |
Posted - 11/08/2010 : 11:27:50
|
Prva naslovnica-fenomenalna Mega-fantasticna. Druga-Joj Niposto prikladna za Natanov broj 1,al se slaze s radnjom stripa. Treca-Odlicna,aj taj Crni monolit bas se i ne vidi. |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19551 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 11/08/2010 : 12:45:56
|
nadam se da če prva naslovnica biti i za naslovnu knjige...nisu ni ostale loše ali.... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 11/08/2010 : 13:19:21
|
I ja bih treću, onako u polumraku ipak najmoćnije prikazuje karakter našeg melankoličnog Nathana, bez obzira što možda nema puno veze sa samom radnjom. |
 |
|
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Posted - 11/08/2010 : 14:14:57
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
I ja bih treću, onako u polumraku ipak najmoćnije prikazuje karakter našeg melankoličnog Nathana, bez obzira što možda nema puno veze sa samom radnjom.
ja mislim da ce ipak prva , najbolje prikazuje pocetak nathana nevera , njegov pristup specijalnoj agenciji alfa , ove ostale tri oznacavaju radnju :) |
feka |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 11/08/2010 : 20:32:53
|
Nathan Never nova tema srijedom / nove Libellus naslovnice
Eto, da se ne pravim previ[e pametan, vec ste poceli sa kvalitetnom raspravom, pa da vidimo sto mislite o najnovijim naslovnicama za reprinte Nathanovih epizoda
Inace ja sam u Herceg Novom, vrijeme je dobro, provod je izvrstan i zadnje o cemu mislim su stripovi |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 12/08/2010 : 02:27:57
|
Naslovnice su za prste polizati te prilicno ugodno i jos vise , iznenadjujuce iznenadjenje. Nije ni ova druga losa, samo da je De Angelis bio malo vise mastovit. Sve u svemu, ja sam zadovoljan, ali vise ugodno iznenadjen. |
Go kneel and weep
|
 |
|
Nathan Summers
Starting Member

25 Posts
Member since 13/10/2009 |
Posted - 12/08/2010 : 03:04:32
|
Naslovnice su odlicne. Ova za broj jedan mozda nije DeAngelisovo najbolje delo, ali je ok. Dopada mi se ideja sto ce Nathan imati jednog crtaca naslovnica. Dosad smo imali Castelinija, pa one horore kod Ludensa, pa tek onda DeAngelisa. Ovo je prilicno intelegentno i fino resenje problema zvani "Castelini". Pa tek sto cemo samo mi da imamo ove naslovnice, i to mu dodje nekako fino :) Nemojte me shvatati pogresno, Castelinijeve naslovnice jesu zastitan lik Nathana, ali meni DeAngelis nekako vise odgovara Nathanu kao liku. Lepse dolovi onu melanholiju i depresiju koju obozavam kod NNa. Jedva cekam ovu prvu knjigu! |
 |
|
bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 12/08/2010 : 09:28:01
|
naslovnica 1 ide na početak knjige sasvim sigurno..inače se meni najviše sviđa 3,ali i 1 je odlična, i da ,i meni je odlično što čemo imati jedini izdanje nathana od početka jednako i biće to jebena kolekcija kada se sastave knjige 1-32.......... |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 12/08/2010 : 09:47:19
|
do jaja ako ce da bude prva 
i u sustini, koliko god ja bio zadrt Kastelinijem, slazem se da je super potez da imamo jednog autora naslovnica za ceo serijal    |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 12/08/2010 : 18:42:36
|
gledam nesto....mudro je ostavljeno zaglavlje na svakoj ilustraciji za naslov knjige i spisak epizoda, da crtezi ne budu zakinuti za odredjene elemente   |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 12/08/2010 : 23:49:57
|
Prva neka ide na prvu knjigu, a onda neka nas Libellus iznenadi i napravi kvalitetne kolekcionarske postere za na zid od 3. naslovnice. |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19551 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 13/08/2010 : 09:21:14
|
po mome, jedno genialno rešenje, svaka čast dečkima....to su izdanja za kolekciju i svaka kolekcija je odlična ako je istog formata i dizajna....ja sam ugodno iznenađen ovim rešenjem. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
SenG
Junior Member

Canada
393 Posts
Member since 23/04/2006 |
Posted - 16/08/2010 : 01:49:24
|
Još otkako se pojavio "problem naslovnica", u jednom trenutku mi je kroz glavu prošla pomisao da bi nama, Balkancima, De Angelis mogao nacrtati sve naslovnice ispočetka, ali sam tu misao odmah odbacio kao nerealnu tlapnju. Danas, kada vidim da mi je san ispunjen, mogu samo skromno zahvaliti Libellus ekipi što nas je počastio ovakvom divotom!
(ovo bi mogli početi kupovati i neki ludi kolekcionari Talijani!) |
Ich bin nur ein Schauspieler |
 |
|
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Posted - 16/08/2010 : 12:24:50
|
quote: Originally posted by SenG
Još otkako se pojavio "problem naslovnica", u jednom trenutku mi je kroz glavu prošla pomisao da bi nama, Balkancima, De Angelis mogao nacrtati sve naslovnice ispočetka, ali sam tu misao odmah odbacio kao nerealnu tlapnju. Danas, kada vidim da mi je san ispunjen, mogu samo skromno zahvaliti Libellus ekipi što nas je počastio ovakvom divotom!
(ovo bi mogli početi kupovati i neki ludi kolekcionari Talijani!)
slazem se , a i nagledati cemo se mi jos ljepota od naslovnica od de angelisa jos 60   |
feka |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 16/08/2010 : 22:50:26
|
Treća naslovnica mi je najbolja, točno pogađa dušu Nathan Nevera.Prva je solidna, a druga mi je najmanje dobra. Nathan izgleda nekako...pa, djetinjast. da, ova je definitivno za klasu niža. Eh ukusi, ukusi... Ja se najviše veselim tekstualnim prilozima. Joj kaj bu tu negdje svega bilo...  |
|
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 17/08/2010 : 01:34:08
|
koliko su almanasi tužniji od regularaca specijalaca i giganata al ono baš skoro kao da nije isti strip |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
Nathan Summers
Starting Member

25 Posts
Member since 13/10/2009 |
Posted - 17/08/2010 : 17:57:44
|
Zadnja dva (knjiga 4) nisu me nesto posebno ganuli. Ali prve tri knjige su odlicne. Prica od Drevnoj stjeni jedna je od mojih top 10 NN prica. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 18/08/2010 : 23:57:39
|
Nathan Never nova tema srijedom - Team up Nathan Never i Dylan Dog
Svjedoci smo brojnih susreta mnogih junaka i njihovih ispreplitanja i međusobnih rješavanja problema i zagonetki, ali jedan team - up nikako da se desi. Bila bi to dobra stvar - mogla bi radnja biti smještena u London 21 vijeka ili bi se Dylan mogao pozabaviti čudovištima budućnosti. Uglavnom:
1) Što mislite o ovom team - upu?
2) Nabacite neku ideju - što bi htjeli vidjeti u toj epizodi
3) Što mislite kako bi se slagali Groucho i Legs?:))
4) Da li bi i Dylan (ili barem neki njegov dvojnik) isto mogao završiti u budućnosti poput Martija ili bi to već bio pomalo istrošen plan?
5) Koju bi agenticu Alfe Dylan...hm, zaveo?
Pišite!
 |
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 19/08/2010 : 10:08:35
|
Bilo bi zanimljivo vidjeti Xabarasa u Nathanovom svijetu, a i živi mrtvaci u budućnosti ne bi bili loša ideja. Zombiji mutanti npr. Isto tako, možda je i vrijeme da se i vizija smrti kao "kostura sa ogrtačem i kosom" malo prilagodi Nathanovom svijetu budućnosti. Ne znam, npr. kao nekakav Tehnodroid ili nešto kao skelet Terminatora. Groucho bi se možda dobro slagao sa Sigmundom. Imam osjećaj da bi njih dvojica dobro funkcionirali. A tek tandem Dylan Dog/Martin Mystere/Nathan Never u jednoj zajedničkoj epizodi...To bi bilo prvi put da se tri junaka nadju zajedno, a da sva trojica čine okosnicu radnje. Ma ima ideja koliko hoćeš... |
|
 |
|
Topic  |
|