meni je ovo odlicno rjesenje , jedini cemo imati ove naslovnice , a i roberto de angelis stvarno ih radi fenomenalno :) pogledajte na sajtu ako ne vjerujete mi :)
Ja bih naslovne Granderistampe spolja, unutra mi i ne trebaju. Iskreno, ovo mi lici na amatersko izdanje, De Angelis mi nikad nije bio neki crtac. Ocekivao sam bolje od Libellusa, ipak su oni nepogresivi.
meni i ostaju nepogrešivi, ipak da bi zadovoljili sve ukuse trebali bi biti Bog ili bar magioničari....šteta za krešu, ali kako se dalo do sada pročitati velika večina je tim rešenjem zadovoljna, a sve zadovoljit...nema te žene.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
meni i ostaju nepogrešivi, ipak da bi zadovoljili sve ukuse trebali bi biti Bog ili bar magioničari....šteta za krešu, ali kako se dalo do sada pročitati velika večina je tim rešenjem zadovoljna, a sve zadovoljit...nema te žene.
Tako je majstore Ne mogu da docekam reprint NN jer sam odavno otkacio SD/LU
'ajde,'ajde...kad ce vec najbitnije izdanje za jesen, Dylan Dog color fest... Pa evo ga jesen, tu je na pomolu...
Tako je! Usuđujem se reći, ne samo najbitnije izdanje jeseni, nego i proteklog desetljeća
TAKO JE! A IDU VRLO SKORO I "ONE SHOT"... _________________________________________________________________________________________________________________________________ 41 godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
TEX WILLER, BIBLIOTEKA - Knjiga 33 - Sasquatch Scenarij: Nolitta Crtež: Nicolo 266 stranice / crno - bijelo / 16,5 x 21,5 mm / tvrdi uvez Cijena knjige 140,oo kn / posebna cijena 125,oo kn do 18.09.2010.
Ja bih naslovne Granderistampe spolja, unutra mi i ne trebaju. Iskreno, ovo mi lici na amatersko izdanje, De Angelis mi nikad nije bio neki crtac. Ocekivao sam bolje od Libellusa, ipak su oni nepogresivi.
TEX WILLER, BIBLIOTEKA - Knjiga 34 - Urota Scenarij: Claudio Nizzi Crtež: Claudio Villa 378 stranica / crno - bijelo / 3 originalne naslovnice - color / 16,5 x 21,5 mm / tvrdi uvez Cijena knjige 170,oo kn / posebna cijena 150,oo kn do 18.09.2010.
TEX WILLER, BIBLIOTEKA - Knjiga 35 - Granica u plamenu Epizode: Granica u plamenu, Samoubilački zadatak, Ubiti ili umrijeti Scenarij: Guido Nolitta Crtež: Aurelio Galleppini 333 stranice / crno - bijelo / 2 originalne naslovnice - color / 16,5 x 21,5 mm / tvrdi uvez Cijena knjige 145,oo kn / posebna cijena 130,oo kn do 06.11.2010.
RIĐOBRADI - Knjiga 11 - Blago Riđobradog Scenarij: Jean-Michel Charlier Crtež: Victor Hubinon 48 stranica / color / 205 x 295 mm / tvrdi uvez Cijena knjige 90,oo kn / posebna cijena 80,oo kn do 09.10.2010.