forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 posuđujete li stripove?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

travolta
Starting Member

6 Posts

Member since 05/09/2009

Posted - 18/08/2010 : 00:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send travolta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo
Travolta, ajde molim te promijeni sliku na avataru. Nije u skladu sa pravilima foruma.
Hvala unapred

Ups, izvinjavam se. To je bio jedan od avatara iz Avatar Selection na forumu, pa sam mislio da je u redu.
Nadam se da nisam nikog uvredio. Evo, promenjen je
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/08/2010 : 00:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
nikom ne posuđujem...nema šanse...a pošto imam tonu cd-ova,dvd-ova,knjiga i ostalih sranja,ni to ne posuđujem...zašto?posudim,i onda šipak...jer me uvjeravaju da je to njihovo,a ne moje,il su ručali na njemu,il im je netko od ukućana to bacio...a najgore je kad sam davno prije nekom nešto posuđivao,pa on to posudi nekom drugom...e takve bi na goli otok...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 18/08/2010 : 00:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Nema sanse. Ako hoce da posude, onda neka ostave $5 security deposit za svaki strip koje hoce da posude. Ako mi se strip vrati u istom stanju kakav je bio kad sam covjeku dao, onda mu vracam njegovih $5. Ako mi vrati kupus, onda nek ga sacuva, a i ja cu isto sacuvat njegov security deposit. ;)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 18/08/2010 : 00:48:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
Dok sam bio klinac, pa i momak imao sam veliku kolekciju stripova i sve sam isposuđivao i na kraju ostao totalno bez stripova. Sad mi ne pada na pamet (mada nemam potrebe jer niko s kom se družim, osim Muminovića i Mehmeda Bosnića, ne čita stripove njima poklonim ako imam nešto duplo)da posuđujem ikome išta.:)

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2492 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 18/08/2010 : 01:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
Naravno da NE!
Ostao bez vise od 100 Zagora pre 10-ak godina, dok sam ih davao komsiji i rodjaku. Jedan zaboravio gde su, drugom zena bacila Ljudi imaju svakakve izgovore. Sada svako moze da dodje, pogleda ih, dobije preporuku sta i gde moze da nabavi i to je to...

Carpe diem
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7739 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 18/08/2010 : 02:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
ne posuđujem nikom stripove ali im lijepo objasnim gdje ima najbliži kiosk i gde mogu da ih kupe...
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 18/08/2010 : 02:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Da, ponekom, ali uvijek nerado.

+1

Osim onda kada zaista znam da je rech o pouzdanim ljudima.

I to ne zato shto necu, nego jer sam puno vremena, strpljenja, a i novca ulozio da bih doshao do nekih stripova u kolekciji. Slichan trud kod drugih ljudi poshtujem, o chemu god se radilo, a meni se vecina zbog toga podsmeva, kao "vidi debila, baca pare na 'artiju"...

I kako onda da takvom choveku dash strip, a nije u stanju da shvati da je to neshto shto volish i shto te ispunjava?

quote:
Originally posted by globinjo

nikom ne posuđujem...nema šanse...a pošto imam tonu cd-ova,dvd-ova,knjiga i ostalih sranja,ni to ne posuđujem...zašto?posudim,i onda šipak...jer me uvjeravaju da je to njihovo,a ne moje,il su ručali na njemu,il im je netko od ukućana to bacio...a najgore je kad sam davno prije nekom nešto posuđivao,pa on to posudi nekom drugom...e takve bi na goli otok...

Shto mi je ovo poznato...
Go to Top of Page

dombac
Starting Member

28 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 18/08/2010 : 07:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dombac a Private Message  Reply with Quote
Samo rođaku, a i on meni posuđuje svoje. U ostale nemam povjerenja.
Go to Top of Page

misterx381
Average Member

Serbia
925 Posts

Member since 17/02/2007

Posted - 18/08/2010 : 12:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Send misterx381 a Private Message  Reply with Quote
Neko je jednom rekao na ovom forumu da tri stvari ne bi trebalo pozajmljivati nikome: stripove, novac i ženu.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/08/2010 : 12:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
poklanjam, ali ne posudjujem.
Iskustvo me naucilo ako posudis, bolje se odmah oprosti sa stripom.
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1759 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 18/08/2010 : 13:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by misterx381

Neko je jednom rekao na ovom forumu da tri stvari ne bi trebalo pozajmljivati nikome: stripove, novac i ženu.

Prije bih nekome posudio ženu nego strip!
I to barem na mjesec dana - bez povratka u zadanom roku!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2942 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 18/08/2010 : 13:26:15  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Nekada slabo. Sada ništa.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 18/08/2010 : 15:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
Posuđujem, ali samo ljudima za koje znam 1) da će paziti na njih (pritom ne mislim da moraju listove okretati pincetom, pod posebnim svjetlom i pri posebnoj temperaturi) i 2) da će ih vratiti. Želja mi je kolekciju jednog dana predati djetetu kao što je otac meni (doduše koju godinu prerano, pa je ja rasturio, ni dan-danas ne mogu to preboljeti ), a bez navedenih uvjeta to neće biti moguće. Također, poučen sam negativnim iskustvom prijašnjeg posuđivanja svakome, što zbilja nema smisla.

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page

DarkPhoenix
Starting Member

82 Posts

Member since 30/07/2010

Posted - 18/08/2010 : 16:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DarkPhoenix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

Isto se i meni desavalo!
Posudim nesto nekome onda oni to posude nekim drugim i ja kazem dovidzenja na nesto sto je bilo moje.Knjige nekad posudim na bliskim prijateljima koji ih cuvaju.Stripove posudzujem na samo dve osobe koji su takodze kolekcionari.Al da budem iskrena,nista ne dajem bas rado.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/08/2010 : 17:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Zbog lošeg materijalnog stanja, primoran sam čuvati stripove da bi mogao prodati ako mi se ne svide. A ako posudim, obavezno se vrate u nešto lošijem stanju ili se ne vrate (u djetinjstvu mi ništa nisu vratili). I zato sam sada stipsa pa ne dam više nikome.
Da sam bolje stojeći, poklanjao bih stripove.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

marcho
New Member

Croatia
268 Posts

Member since 23/04/2008

Posted - 18/08/2010 : 17:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Send marcho a Private Message  Reply with Quote
Eto, to sam i očekivao... 90 posto ljudi ne posuđjje stripove, a ostali to čine nerado...
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7920 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 18/08/2010 : 18:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
ne.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9434 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 18/08/2010 : 18:07:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Posuđujem. Ne sve ali neke vrlo rado. pogotovo ako time mogu nekog navući na stripove.
Kad sam dobio nazad svu prožvakanu Lovrićevu Godninu gunđanja nitko sretniji od mene

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."

Edited by - Deers on 18/08/2010 21:03:27
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2342 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 18/08/2010 : 18:29:09  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
Prije sam puno posuđivao stripove,ustvari razmjenjivao,npr starog Dnevnikovog Martija,kolega je bio stariji pa je imao prve brojeve,ja sam imao one kasnije,razmjenili bi,no trebali su mjeseci da se dogovorimo oko vraćanja,na kraju je on prestao skupljati stripove,pa je jedan dio mojih ostao trajno kod njega,dok je jedan dio njegovih ostao trajno kod mene,i na kraju obojica nismo imali ništa,no dobro nisu to bili nešto očuvani primjerci,najviše me razljutilo kad mi jedan drugi kolega mjesecima obećavao vratiti prve brojeve Medieval Spawna koji su bili u odličnom stanju,i nakon što sam ga mjesecima molio da vrati to svejedno nije učinio(čisto lopovluk),nakon toga svega nikome ništa ne posuđujem,osim možda duplikata koji su u lošem stanju,no to je kao da poklonim,briga me dali će biti vraćeno ili ne.

#!??
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 18/08/2010 : 20:10:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
NE DOLAZI U OBZIR!!! Toliko izgubljenih stripova da je to strava i užas, a većina njih je najvjerojatnije završilo kao podložak za kavu

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 18/08/2010 : 20:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
Uvek rado pozajmljujem stripove ali one prave,ozbiljne stripove.
Recimo kolega sa posla,stariji lik 73god, za koga su asocijacije na strip Zagor i Alan Ford i koji je imao kao i vecina ljudi misljene da su to stripovi za decu i da nista drugo od stripova ne postoji.
Pozajmim mu na citanje prvi deo Svagdanje Borbe i cekam reakciju:)
Prodje dve nedelje jer ne stize da ga procita,jer ima hronican nedostatak slobodnog vremena i nakom procitanog prvog dela pita me da li imam i drugi deo?
Ja mu kazem da imam i da mu donosim sutra.
I znate sta se desilo?
Zove me prekosutra da mi kaze da je procitao i na moje pitanje,kako mu se svidja strip,odgovara sa velikom dozom ozbiljnosti da ovaj strip treba da se uvrsti u OBAVEZNU lektiru!:)
Nakon toga je sljustio Putovanje u Italiju,Muchacho i Zašto sam ubio Pierrea.I svaki put kad se sretnemo me pita,jel ima neki dobar strip,mrtav ozbiljan.
Poenta price je da mi strip ljubitelji i kolekcionari treba da sirimo svoje i tudje strip vidike i ukazemo ljudima na to da stripovi nisu samo za decu,vec da postoje i stripovi za odrasle kako bi i oni promenili svest i svoje vidjenje stripa i ljudi koji citaju stripove.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 18/08/2010 : 20:38:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by shommy

Uvek rado pozajmljujem stripove ali one prave,ozbiljne stripove.
Recimo kolega sa posla,stariji lik 73god, za koga su asocijacije na strip Zagor i Alan Ford i koji je imao kao i vecina ljudi misljene da su to stripovi za decu i da nista drugo od stripova ne postoji.
Pozajmim mu na citanje prvi deo Svagdanje Borbe i cekam reakciju:)
Prodje dve nedelje jer ne stize da ga procita,jer ima hronican nedostatak slobodnog vremena i nakom procitanog prvog dela pita me da li imam i drugi deo?
Ja mu kazem da imam i da mu donosim sutra.
I znate sta se desilo?
Zove me prekosutra da mi kaze da je procitao i na moje pitanje,kako mu se svidja strip,odgovara sa velikom dozom ozbiljnosti da ovaj strip treba da se uvrsti u OBAVEZNU lektiru!:)
Nakon toga je sljustio Putovanje u Italiju,Muchacho i Zašto sam ubio Pierrea.I svaki put kad se sretnemo me pita,jel ima neki dobar strip,mrtav ozbiljan.
Poenta price je da mi strip ljubitelji i kolekcionari treba da sirimo svoje i tudje strip vidike i ukazemo ljudima na to da stripovi nisu samo za decu,vec da postoje i stripovi za odrasle kako bi i oni promenili svest i svoje vidjenje stripa i ljudi koji citaju stripove.

A dobro sad, o ukusima se ne raspravlja, koji je strip za djecu, a koji ne. To je jako škakljivo pitanje. Zaustavimo segregaciju među stripovima!!!!

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 19/08/2010 : 00:04:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
Ja kolegi s faksa posuđujem Nathana, a prije i Dylana. Uglavnom, shvaća da ih ne smije vratiti oštećene, tako da u njeg imam povjerenja. U međuvremenu mu je Dylan dosadio, a Nathana mu i dalje posuđujem
Go to Top of Page

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 19/08/2010 : 00:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message  Reply with Quote
Ne, onog dana kada to budem uradio prestaću sakupljati stripove.

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29621 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/08/2010 : 01:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
prije sam posudjivao, danas vise ne
sad sam iskusniji :)
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000