posto je ovaj topic posvecen libellusu a da ne otvaram drugi topic palo mi je na pamet nesto pa evo da pitam nekog iskusnijeg u vezi toga da li se ikada suocio sa tim problemom . Naime da li je neko ikada kupio stripove odnosno libelusova izdanja za koja je znao da ce prve brojeve naci samo na aukcijama . Interesuje me da li su uspjeli naci ta izdanja ili jos pokusavaju . Ja cim nema tih prvih brojeva izgubim volju , kako vi to uspijevate izdrzati .
Šta manje godišnje, to bolje, najbolje 2 knjige... Ko će dat novaca ako bude češće išlo...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Muči ti lovašu tamo neke komplete kupuje.... Idalje stojin da bi 2 knjige taman bile godišnje. Student san jebemu, odakle mi toliko novaca?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ja iman još par hobija... cdovi/ploče, koncerti i alkohol Zajebajen se, gledan maloprije, za koncerte najesen i zimu ću potrošit najmanje 1200 kn, baš san bija računa. Zimi se ionako neman čega odreć, ritko izlazin u Zagrebu, ne pušin... Pa eto
Ja iman još par hobija... cdovi/ploče, koncerti i alkohol Zajebajen se, gledan maloprije, za koncerte najesen i zimu ću potrošit najmanje 1200 kn, baš san bija računa. Zimi se ionako neman čega odreć, ritko izlazin u Zagrebu, ne pušin... Pa eto
jos izbaci sex sa djevojcicama i mozes u staracki dom radi stripova
Mrš meni je dobro i ovako... Liti se izbija i banči vanka, zima je za koncerte i lagane izlaske jednom tjedno..
nema šanse za 4 knjige godišnje,sasvim sigurno zasada idu 2..
Pa i Tex je prve godine izaslo 4 knjige, naredne 8 a sad idu po 10. Sporo je 2 knjige godisnje, 10 godina treba da se sastave sa ovima dosad tim tempom. Nadam se bar 3 od sledece godine