@ PJ24MKD Je, Axis je jedna od jačih epizoda, i to odmah na početku serijala... Koje tek uloge kasnije ona (Axis) odigra u serijalu....
@ deecay Koliko ja znam nema nikakvog reprinta...moguće da je to bio Arizona moon ako je ostao na kojem kiosku...stvarno ne znam... e da si ga kupio.... :)
Za sve ljubitelje Lazarus Ledd-a, na stranicam IF-edizione-a sada mogu kupiti originalne Boccijeve crteže prvih 3 naslovnica reprinta te Boccijeve unutarnje naslovnice za prve dvije epizode.
Uvek mi srce zaigra kad se podigne ovaj topic Nadam se da ce neko od novih izdavaca imati volje da pokrene ovo (jer ne verujem da ce VC ili LU da pokrenu ista novo). Ajmo Phoenix Press ili Darkwood
Uvek mi srce zaigra kad se podigne ovaj topic Nadam se da ce neko od novih izdavaca imati volje da pokrene ovo (jer ne verujem da ce VC ili LU da pokrenu ista novo). Ajmo Phoenix Press ili Darkwood
Evo nabavio sam novog LL ristampa br.3 ...a unutra:
Gli occhi del gatto (SR 5/SD 5 Mačje oči) La luna del cacciatore (SR 6/SD 6 Lovčev mjesec) Corri, gatto, corri (kratka priča objavljana u LL extra br. 4/kod nas neobjavljena)
Kaže Ade da će početkom 9. mjeseca sjesti s dečkima iz If-a i zbrojiti račune i da će vidjeti da li će se isplatiti dalje ići s LL ristampom. Za sad ga je ugodno iznenadila zainteresiranost za Larryja. Takođe nova epizoda Reality show, koju će crtati M. Mosca i S. Santoro, biti će sigurno objavljena samo se još ne zna da li će to izdat If edizione ili neka drugo izdavačka kuća. Također da li će izaći kao jedan svezak na pozamašan broj stranica ili 4 manja s mjesečnim ili dvomjesečnim ritmom....
Ma bio sam jučer do Trsta, pa malo sam prošvrljao po kioscima Uz LL ristampu br 3 uzeo sam i: Dylan Dog 287 I nuovi barbari posljennji broj Jan Dix-a (14) Lo squardo cieco MM spec 27 Le avanture del giovene Martin Rat-man 79 Tutto Rat-man 35 Dago 7(XVI)
pa zašto ne zaposliš brata u Sloveniji(Trst je ionako slovenski)? A da, dobar je Lari, meni do recimo 50 broja fantastičan, poslje je zašao u čudne futurističko-fantazijske vode pa mi je manje dobar ali još uvijek zanimljiv.Možda nekad netko izda ovo što izdaje if.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Jedno pitanje, jesu li svi brojevi SD Lazarus Ledda pratili originalnu talijansku kronologiju il je bilo priskakanja ko u slučaju Nathana Nevera?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ovaj reprint IF edicionea, ukoliko se dobro prodaje u Italiji(tako Capone kaze) ondak nadam se da ce neko od sada vec brojnih izdavackih kuca sa Balkana probati da izdaje LLa bas u ovome formatu... nada umire zadnja. :) Sve dosadasnje Bocijeve naslovnice su prva liga! ...i blago tebi Deers-e cim razumes Italijanski! :)
Kratka statistika: Izašle su ukupno: 172 priče o Lazarus Leddu i to u 151 Redovnom izdanju 27 Extra serija i 11 kratkih priča od toga jedna u boji ( crossover LL i Splinter cella) Te reprint 48-49-50(Buđenje kobre-Krug se steže-Nemoguća misija) u boji.
Kod nas su izašle ukupno: 61 broj redovne serije ( 54 Slobodna Dalmacija, 7 Ludens) 4 broja Extra serija (3 SD Extra i 1 Ludens Specijal) te kratka priča tj. nulti broj Lazarus Ledd Kraj trke kao dodatak 8. broja Mister Noa Slobodne Dalmacije.
U Italiji je izašao i 4. broj reprinta. Unutra se nalaze: LL 7 Grad u plamenu (naslovnica) LL 8 Betsy Blues LL rb4 Una notte a New York (kod nas nije izdana)
Naslovnica C/B
U boji
Evo još jedne table iz neobjavljene priče by Matteo Mosca
Nisam nikad bio zagrijan za taj strip. Nekako mi nema ono nešto. Imam 25 epizoda uključujući i specijale. sve je izašlo u izdanju SD. Sad tražim kupca za njih. Spreman sam ih sve utopiti za 150 kn.