Author |
Topic |
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21091 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 09/06/2010 : 19:09:35
|
Pročitao ponovo Ukroniju i još mi je gora. Meni je ovo među top ten najgorih DD. Ne volim Sclavijevo pametovanje, nisam ga voleo ni u Priči ni o kome. Over and out |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 09/06/2010 : 20:36:41
|
quote: Originally posted by anto
Pročitao ponovo Ukroniju i još mi je gora. Meni je ovo među top ten najgorih DD. Ne volim Sclavijevo pametovanje, nisam ga voleo ni u Priči ni o kome. Over and out
Blago vama profesorima, letnji raspust pa stižete da pročitate strip po dva puta. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21091 Posts
Posted - 09/06/2010 : 20:51:40
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Pročitao ponovo Ukroniju i još mi je gora. Meni je ovo među top ten najgorih DD. Ne volim Sclavijevo pametovanje, nisam ga voleo ni u Priči ni o kome. Over and out
Blago vama profesorima, letnji raspust pa stižete da pročitate strip po dva puta.
Pa i ti si profesor! |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 09/06/2010 : 20:55:52
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Blago vama profesorima, letnji raspust pa stižete da pročitate strip po dva puta.
Pa i ti si profesor!
Ja sam samo na papiru, ti si sa iskustvom! |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 09/06/2010 : 21:47:08
|
Ajde vas dvojica ne spamujte topic nego jos po jednom "obrnite" Ukroniju... ...ugledajte se na vasega kolegu,Petrusijevica DocU...malopre ga nadjoh "zakopanog" u brdu stripova kako cita sa blazenim osmehom casne sestre koja nije pojela bananu uz rucak... |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 16/06/2010 : 09:22:16
|
Ukronija dobra Odličan prikaz onog "kul" tipa ostaće mi u glavi još dugo Posle toliko pročitanih Dilan priča i ne očekujem da autori izmisle "vruću vodu"... dovoljne su ovakve minijature koje će mi ostati u sećanju...
Zagrevanje za kolorce
Tekst: Paola Barbato Crtež: Bruno Brindisi
Evo i ovde da se pohvalim Stanovim potpisom i zahvalim Ponkiju i Darkvud Devilu
Link za jedan stari topik na kome se diskutovalo o ovoj dvobroju: DušMani u akciji
Zatim i recenzija na UBC-u
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
drakulloni
Senior Member
1317 Posts
Member since 25/09/2009 |
Posted - 17/06/2010 : 03:19:58
|
Veliko djubre
Obicno kad procitam dobru pricu, zamislim kako bi po njoj mogao da se snimi odlican film. Ali to nije slucaj sa ovom epizodom. Ova prica je definitivno za pozoriste. Valjda sam stekao takav utisak zbog simpaticne Morin koja je ovde u ulozi naratora, i svih onih kadrova u kojima se pojavljuje na barskoj stolici.
Jeste da je sve predvidljivo, ali bez obzira... na kraju je ostavila snazan utisak. Tome je doprineo veliki preokret, onda kada shvatis u kom se prostoru nalazi barska stolica... surovo ....
Volim ovakva izdanja Dilana. Od ovih novijih, mogao bih da je uporedim sa Predodredjenim Zrtvama, samo sto je ova hardcore
Da ne zaboravim i Gruca... >Sve zene mi govore da sam poslednji sa kojem bi bile na svetu. To je zato sto se najbolje uvek ostavlja za kraj< odlicna dosetka
Pa da... to je to... prvo se smeskas, a onda te spici hladan tus. U tom grmu lezi zec kod "Velikog djubreta". |
Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek. |
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
drakulloni
Senior Member
1317 Posts
Member since 25/09/2009 |
|
kasper
Advanced Member
10878 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 07/07/2010 : 11:22:19
|
Procitao i uvazenoga Ksabarasa. Veoma, veoma dobar strip . Barbatica je Ksabarasa dovela u polje gde se izgleda najbolje snalazi - humanizovala ga je. Licno ne verujem da bi se ikako snasla u Sclavijem multi univerzumu, metafizici, bolestinama i slicno. I sto je najbolje... strip je napet, sto retkost zadnjih godina. I dijalozi su joj u daleko manjem obimu no sto zna da uradi, sto je znatno smanjilo efekat smaranja. A sada se nestrplivo ceka nastavak |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4647 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 07/07/2010 : 15:22:19
|
quote: Originally posted by drakulloni
Veliko djubre
Obicno kad procitam dobru pricu, zamislim kako bi po njoj mogao da se snimi odlican film. Ali to nije slucaj sa ovom epizodom. Ova prica je definitivno za pozoriste. Valjda sam stekao takav utisak zbog simpaticne Morin koja je ovde u ulozi naratora, i svih onih kadrova u kojima se pojavljuje na barskoj stolici.
Jeste da je sve predvidljivo, ali bez obzira... na kraju je ostavila snazan utisak. Tome je doprineo veliki preokret, onda kada shvatis u kom se prostoru nalazi barska stolica... surovo ....
Volim ovakva izdanja Dilana. Od ovih novijih, mogao bih da je uporedim sa Predodredjenim Zrtvama, samo sto je ova hardcore
Da ne zaboravim i Gruca... >Sve zene mi govore da sam poslednji sa kojem bi bile na svetu. To je zato sto se najbolje uvek ostavlja za kraj< odlicna dosetka
Pa da... to je to... prvo se smeskas, a onda te spici hladan tus. U tom grmu lezi zec kod "Velikog djubreta".
dakuloni, ne secam se dali si novajlija kad je u pitanju dd, ali ni najmanje nije bilo tesko provaliti odakle nam morin pripoveda. inace, totalno nepotrebna epizoda u serijalu (ali hej, koliko smo takvih vec videli?), ali priznajem da je citljiva. zanimljiv pokusaj (ponovni) dilanove socijalizacije i to bi bilo to. jednostavno nikako mi ne pase ovaj dvojac, voleo bih da se izgube iz dd ekipe! |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 07/07/2010 : 18:54:47
|
quote: Originally posted by kasper
Procitao i uvazenoga Ksabarasa. Veoma, veoma dobar strip . Barbatica je Ksabarasa dovela u polje gde se izgleda najbolje snalazi - humanizovala ga je.
Da, Ksabaras je ovde pre svega otac a ne klasicni stripski zli genije koji zeli da osvoji/unisti svet. Zaista se nadam da ce ovo biti njegovo poslednje pojavljivanje. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
kitaric
Average Member
Serbia
975 Posts
Member since 20/11/2004 |
Posted - 07/07/2010 : 19:07:56
|
quote: Originally posted by Barker
quote: Originally posted by drakulloni
Veliko djubre
Pa da... to je to... prvo se smeskas, a onda te spici hladan tus. U tom grmu lezi zec kod "Velikog djubreta".
dakuloni, ne secam se dali si novajlija kad je u pitanju dd, ali ni najmanje nije bilo tesko provaliti odakle nam morin pripoveda. inace, totalno nepotrebna epizoda u serijalu (ali hej, koliko smo takvih vec videli?), ali priznajem da je citljiva. zanimljiv pokusaj (ponovni) dilanove socijalizacije i to bi bilo to. jednostavno nikako mi ne pase ovaj dvojac, voleo bih da se izgube iz dd ekipe!
SPOILER Da, od pocetka je bilo ocigledno odakle pripoveda, jedino me je iznenadilo koliko je ubistvo bilo hladnokrvno. |
You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight. |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Posted - 26/08/2010 : 00:08:22
|
Dragi dilanofili, krećemo sa drugačijim načinom predstavljanja izdanja Veselog Četvrtka Odličan topik koji je otvorio Le Samourai nastaviće sa radom i obuhvataće sva DD kiosk izdanja Veselog Četvrtka.
Naziv topika će biti redovno ažuriran novim izdanjima.
Dylan Dog broj 34
"Ubica je među nama"
Trenutno je aktuelan redovni broj 34 i dessa je već otvorio topik i započeo diskusiju na tu temu.
Evo linka: Dylan Dog 34 - Ubica je među nama
Topik je zbog nove uređivačke politike "otišao pod ključ", pa sve komentare vezane za ovu epizodu pišite ovde
Idemo
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
Edited by - Ultras on 26/09/2010 15:16:56 |
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Posted - 26/08/2010 : 00:14:02
|
Nova uređivačka politika je sranje. Sem ako se ne primeni na sva izdanja. Ne vidim zašto jedno može, a drugo(koje je isto to) ne može |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
|
il cattivo
Average Member
Croatia
861 Posts
Member since 25/05/2005 |
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 26/08/2010 : 13:11:21
|
Ja danas procitao epizodu. Da, u toku citanja provalio sam odakle je Sklavi krenuo..."Identity" sam odgledao pre 3-4 godine i bas mi je legao taj filmcic ;) Solidna epizoda, laganica...
STANO RAZBIJAČ! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21091 Posts
Posted - 26/08/2010 : 14:44:55
|
Stano razbija, svaka mu čast! Sklavi, marš u penziju. Da nisam gledao Identity (BTW odličan film, obavezno pogledati), možda bi se strip provukao;ovako, teško, ali teško njasre - pričam samo u svoje ime da napomenem! Sramota kako matori nema ideja pa mora da krade tuđe;verovatno ju je i za Ukroniju negde maznuo, mada džaba, ni tu mu nije uspelo! |
|
|
DarkPhoenix
Starting Member
82 Posts
Member since 30/07/2010 |
Posted - 27/08/2010 : 20:06:19
|
quote: Originally posted by dessa
Nova uređivačka politika je sranje. Sem ako se ne primeni na sva izdanja. Ne vidim zašto jedno može, a drugo(koje je isto to) ne može
Pa hajde,napravi topik,da glasamo. Ja licno smetam da svi izdanja bi trebali biti grupirani jedan junak-jedan topik. |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 27/08/2010 : 20:49:46
|
quote: Originally posted by DarkPhoenix
Pa hajde,napravi topik,da glasamo. Ja licno smetam da svi izdanja bi trebali biti grupirani jedan junak-jedan topik.
Taman posla,jako nam je drago sto si sa nama... |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4647 Posts
Posted - 27/08/2010 : 21:02:11
|
ovi juznjaci su bas bistri (ajd' sto su i duhoviti :) )
za ostale: smetam = smatram, mislim
za feniks: izvini sto izigruvam ovlasten preveduvac od mk, ama na drugion topik morav da objasnam sto znaci dolovuva ;) nema ljutis, neli? |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4647 Posts
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Posted - 27/08/2010 : 21:04:47
|
quote: Originally posted by Pajtos
quote: Originally posted by DarkPhoenix
Pa hajde,napravi topik,da glasamo. Ja licno smetam da svi izdanja bi trebali biti grupirani jedan junak-jedan topik.
Taman posla,jako nam je drago sto si sa nama...
DarkPhoenix, ostaje ovako kako je sada. Većina() je odlučila.
|
|
|
Topic |
|