forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Dnevnik slusanja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 62

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/08/2010 : 22:18:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Risar:
Da, Andreas je izvrstan, imam sve od njega. A ove ploče od Mihe Kralja - ja se stvarno ne sjećam da sam ikad videl u prodavaonicama ploča. Jel to tako rijetko? Eh sad si me zaintrigiral
Inače, čuo sam za njega, ali slabo poznajem njegov rad. Ali dobro, sada je tu svemoćni Youtube...
Vuče na Jarrea, na momente se to izrazito vidi. Budem baš potražil te ploče

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/08/2010 : 22:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Inače kad smo kod teško nabavljivih stvari: Dobro, dans je sve moguće relativno brzo nabaviti, ali ove dsvije stvari sam svojedobno dugo tražio (s tim da sam tražio ploču tj. singlicu i da je morala biti u izvrsnom stanju)

http://www.youtube.com/watch?v=SB9NZkKJoGo

http://www.youtube.com/watch?v=YNlDczS4YK4

Uz ovu zadnju sam znao voziti 200 na sat na autoputu. Jebenica stvar za vožnju.

Ima i moderna verzija, ali nije to to:
http://www.youtube.com/watch?v=jzy2dgEUOhY

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/08/2010 : 04:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Arcade Fire - The Suburbs

Moji omiljeni kanadani sa albumom inspiriranim djetinjstvom i utjecaju istoga na tkz 2odrasli zivot"
Ruku na srce (mada to vec svi znate ) uvijek su me lozili uradci sa jakim lirikama , a to je ovdje bas slucaj .
Ovdje nista ne podljeze trendu niti medijima , ovdje je na djelu osobnost, kreativnost i strast .
Takav se koncept zna odbiti u glavu i vec poslje 5 stvari sam pomislio da ce tako i biti, ali onda je dosao obrat , zaigran i prljav..
Kapa dolje ..od moje malenkosti...cista 10-tka

http://www.youtube.com/watch?v=7cuT8tSaxQc

Ajoj, mr.murdoc! Ti kao da si opisao njihov prvi album Funeral a ne ovaj ovaj Iako mi ni Funeral nije bas za 10, imao je 5 odlicnih stvari (Neighborhoods, Power Out, Wake Up, Haiti i naravno, Rebellion (Lies) i 1 ili 2 slabe stvari.
Ovaj mi je toliko naporan i dosadan da je to cudo jedno! Dobre su mi Sprawl 2, Half Light 2 i Rococo, a i the Suburbs moze proci. A ne mogu reci da sam puno ocekivao posto mi je prvi singl bio samo O.K., a i cijeli Neon Bible takoder naporan (osim "No Cars Go" koja je bila stara stvar). Covjece imaju 6 ljudi u bandu, a sve poslije prvog albuma zvuci tako malo, neambiciozno i dosadno. Kao da na silu pisu pjesme, bez inspiracije. Steta!
No dobro umjesto da samo komentiram albume koji drugi postavljaju, postavit cu jedan svoj "malo" duzi review albuma koji me je oborio s nogu ove godine.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/08/2010 : 04:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Evo ga, oprostite sto je na engleskom, ali njime vjerovatno i bolje baratam

The National--High Violet 9.5/10

Although not immediately apparent from energetic, but not so polished sounding opening track, "Terrible Love", High Violet is an ambitious and lush sounding album. It is the National taking their craft to the next level. While technically it is an indie album, this is the sound for the masses, sound for these uncertain, fast-changing times. The band has been on a hot streak, especially with their last two full lengths releases, garnering critical praise as well as many new devoted fans. Those two: 2005 Alligator and 2007 Boxer each had a distinctive flavor. While Alligator had more musical range and featured two songs that featured Matt Berninger's primal screaming (“Abel” and “Mr. November”) Boxer was more cohesive as a whole and displayed a lot of restraint and tension. Hardcore fans were left wondering how will High Violet compare. And the answer is: it is somewhere in-between the two.

The National are a certainly a band where each member brings their share to the table, but not many will disagree that two signature aspects of the band are Matt Berninger’s voice and Bryan Devendorf’s drumming. Good news is that on High Violet both of them sound better than ever. Matt’s baritone (often compared to Nick Cave or Tindersticks' Stuart A. Staples) has been stretched to the upper boundaries with great results. This is most obvious on "Vanderlyle Crybaby Geeks", "Afraid Of Everyone" and the chorus of "Little Faith". Bryan’s usually highly dynamic drumming is well, more dynamic and more varied than ever. Just listen to the clicking cymbals and their interaction with other pieces of drum kit in "Sorrow" and "Conversation 16" or heartbeat like, muted kick drum of "Runaway". And while we are on the subject of drumming, here we find something that distinguishes the National from any other band in music, and it is best found in song “Sorrow”. Almost any other band with those lyrics would sound dreary, depressed, but Bryan figuratively speaking, like the physical heart of the band keeps the song’s blood pumping, making it sound at the same time exhilarating, as Matt’s deep vocal delivery, especially the line "I don’t wanna get over you", makes it chilling. I confess that playing "Sorrow" while driving I still haven’t been able to stop tapping the stirring wheel of my car!

Another one of the highlights of the album, in the album full of highlights is above mentioned "Afraid Of Everyone" which features high background vocals by band’s friend Sufjan Stevens and lyrical display of paranoia of a father (as Matt has also recently become one) in post 9/11 world. Its lyrics and mood are nicely accented with paranoid sounding guitar riff and one part marching, another part machine gun-like drumming pattern. And the way this song ends with Matt repeating haunting line “You’re the voices swallowing my soul, soul, soul” while Bryan behind the drum kit unloads what sounds like a few clips of his machine gun drum pattern, making it the highlight moment in ten year history of this hardworking NYC via Ohio band.

Furthermore, the band has expanded their sound by the increased use of orchestra, wind instruments and strings. It’s safe to say that every song features some parts played by the classical instruments. This is however done with lots of finesse, as these five men masterly know how much is enough before they enter dangerous MOR waters. And this may be the qualities I admire the most in the National--their talent to know when to hold back instead just go for it and sound like just another U2 or Coldplay with their stadium anthems (not that those two didn’t create two of the most emotionally incredible moments in rock music in last 20 years in "One" and "the Scientist", respectively).

Additionally, this time around songs’ lyrics seem to be much more direct, more personal and less cryptic or about the lives of others (with maybe exception in "Conversation 16", "Lemonworld" and "Vanderlyle"). This superbly correlates with Matt’s more emotional singing, making the album easily their warmest to date. Obviously, in the past they’ve had a few songs on each release that would be in this category such as the fan favorite "About Today" (from Cherry Tree EP), "Daughters Of The Soho Riots" (from Alligator) or "Slow Show" (from the Boxer), but here the whole album permeates warmth even when not lyrically then by its sound.

High Violet is National’s most accomplished work, something they have hinted at in the past five years. Here they literally take helm as Americas finest rock band, carefully walking the line of artistic credibility and accessibility, releasing something that will be hard to surpass in musicianship, passion and vision, anytime soon in this new decade.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4655 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 18/08/2010 : 13:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
evo da se osvrnem na ova dva albuma i ja :)
nikako da preslusam ovaj novi af, a kao i da nemam bas neku zelju, jer funeral mi je bio odlican ali me je brzo zasitio pa sad mislim kao i dj da ima par odlicnih peasma i toliko slabih, neon bible mi je bio bas nezanimljiv.

national takodje bas volim, ali nemogu da se otmem utisku da je svaki album kopija prethodnog, tako da mi je alligator dovoljan.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4655 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 18/08/2010 : 13:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
vidim i drums su pomenuti
savrseni pop, nisu tek tako uleteli na moje letnje kompilacije sa par pesama :)
ali ipak, album u celosti ostavlja utisak da samo jedna pesma ide na repeat, i vec nakon trece-cetvrte postaje predvidljivo i dosadnjikavo.

Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 18/08/2010 : 13:50:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
The National u 11. mjesecu u ZG - dolaziš?

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 19/08/2010 : 02:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Barker

evo da se osvrnem na ova dva albuma i ja :)
nikako da preslusam ovaj novi af, a kao i da nemam bas neku zelju, jer funeral mi je bio odlican ali me je brzo zasitio pa sad mislim kao i dj da ima par odlicnih peasma i toliko slabih, neon bible mi je bio bas nezanimljiv.

national takodje bas volim, ali nemogu da se otmem utisku da je svaki album kopija prethodnog, tako da mi je alligator dovoljan.

Nemoj se zezati Barkeru! Moras nabaviti High Violet. Meni je Alligator jako dobar, ali mi nije super. Mislim ima stvarno super stvari, ali ima i nekoliko slabijih (Val Jester, City Middle). Boxer mi je u cijelini bolji, ali mi je na trenutke pre hladan. High Violet mi nema niti jednu slabu pjesmu. Zvuk je toliko bogat, kompleksan, svaki zvucni detalj je na pravom mjestu. Pjesme su emocionalnije i toplije. Meni njihov ubjedljivo najbolji album.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 19/08/2010 : 03:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Gamma Ray - Land of the Free

Jedan od najboljih power metal albuma, i licno moj omiljeni.
Izdat 1995, album je najuspesniji i najprodavaniji album benda do danas.
Svakako stivo za sve ljubitelje Metala. Velika preporuka.

Land of the Free
http://www.youtube.com/watch?v=cmW2XH_xtKQ

Man on a Mission
http://www.youtube.com/watch?v=NKy_TIMF15s&feature=related

Time to break Free
http://www.youtube.com/watch?v=4PVmjzLbEa0&feature=related

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 19/08/2010 : 07:16:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Jeben album, od genijalne Rebellion in a Dreamland, pa do momenata di Kiske gostuje i na kraju
odlične i prelipe posvete preminulome Schwictenbergu. Desetka, ni manje ni više.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4655 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 19/08/2010 : 12:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
@dj: ma da, a zasto si stavio potpis iz aligatora? :P :)
imam i high violet ali kao da nemam volje za detaljno preslusavanje. recimo bloodbuzz ohio je instant hit, ali mi bleda kopija fabulozne mr. november!

@witch: sve je moguce, jako bih voleo da ih slusam uzivo!

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 20/08/2010 : 02:38:31  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

@dj: ma da, a zasto si stavio potpis iz aligatora? :P :)
imam i high violet ali kao da nemam volje za detaljno preslusavanje. recimo bloodbuzz ohio je instant hit, ali mi bleda kopija fabulozne mr. november!

Nisam jos stigao promijeniti potpis. Sto bi se reklo "You caught me with the hand in the cookie jar." Poslusaj "Runaway" i "Vanderlyle Crybaby Geeks". Takve dve jos nisu prije imali ;-) Ali priznajem da ljetni dani i sunce bas i nisu vrijeme za slusanje tog djela. Stavit cu druga dva albuma koja bas jesu za ovo godisnje doba i u kojima takoder uzivam vec nekoliko mjeseci.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 24/08/2010 : 17:41:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Risar:
Da, Andreas je izvrstan, imam sve od njega. A ove ploče od Mihe Kralja - ja se stvarno ne sjećam da sam ikad videl u prodavaonicama ploča. Jel to tako rijetko? Eh sad si me zaintrigiral
Inače, čuo sam za njega, ali slabo poznajem njegov rad. Ali dobro, sada je tu svemoćni Youtube...
Vuče na Jarrea, na momente se to izrazito vidi. Budem baš potražil te ploče

Zdravo Mladjo!
Teško se dobiju te ploče, ima ga inače, ali je malo skuplji, ne znam baš zašto, ne znam kolika mu je bila naklada-tiraž?
Mislim, da je šteta što je prestao svirati, čovjek je onda radio u hotelu na Bledu, sad mislim, da ponovo svira.
A Wollenveider ima odličnu muziku za slušanje.
Da znaš, da nemam ni jednu njegovu ploču ili cd, presnimiču si.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/08/2010 : 09:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Apocalyptica "7th Symphony"

Vec na veliko poznati finci su odradili jos jedan dobar album na kojemu moram priznati zvuce neki drugi bend (izuzev prve i zadnje stvari) a ne kao ona stara i zaigrana Apocalyptica sa samih pocetaka .
Slava donosi novac i mogucnost upoznavanja drugih umjetnika , tako da su na ovom albumu svoju prisutnost zabiljezili pjevac Busha Gavin Rossdale ,Lacey Sturm iz Flyleaf's, Brent Smith iz Shinedown.
Bilo kako bilo, jos uvijek mi leze .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/08/2010 : 10:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Cumbia Cosmonauts

Bend iz Australije ciji bi glazbeni koncept mogao nazvati samo MashUp ili kako se neki kriticari usude reci ..glazba buducnosti.
Gledao sam ih uzivo na Winterthurer Musikfestwochen festivalu i moram priznati da su me se prilicno dojmili.

vise o njima ovdje

http://www.myspace.com/cumbiacosmonauts

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8270 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 25/08/2010 : 11:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Kuzma & Shaka Zulu
dugogodišnji splitski bend
Popi pivu skoči u Rivu http://www.youtube.com/watch?v=kyUCj-C4GK4&feature=search
Party (Ruke Gore) http://www.youtube.com/watch?v=-B2UbbJH_Xo&feature=related
Majstori sa mora (Hajduk, Torcida) http://www.youtube.com/watch?v=9aExHIBiYws&feature=related

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/08/2010 : 11:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
To si bija na koncertu u ponediljak?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8270 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 25/08/2010 : 11:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

To si bija na koncertu u ponediljak?

Nisan, bija je u O'hare
pričali su mi ovi iz ulice da je bilo dobro
slušan ga od 94, od prvog albuma

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/08/2010 : 21:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Yello - Touch Yello(2009)

Švicarski milijarder i profesionalni kockar Dviter Meyer te njegov kolega Boris Blank već trideset godina pomiču granice žanra nudeći uvijek nešto novo i inovativno. Kombinacija ekletronike koju ovaj dvojac upakira u finalni proizvod može, zapravo, biti žanr za sebe. Ako dosad i niste čuli za njih, čuli ste sigurno mnoge njihove hitove. Zadnja, multimedijalna prezentacija zadnjeg albuma Touch Yello izvrstan je prikaz kakv show ovaj dvojac i dalje radi. Kapa dolje momci!

Multimedijalna prezentacija albuma u Beču
http://www.youtube.com/watch?v=9lbImwsHxag&feature=related

Meštri govore o novom albumu
http://www.youtube.com/watch?v=HVXrsxG9LdM

Kiss in Blue - najljepša pjesma albuma
http://www.youtube.com/watch?v=nVks6r6ltgU&feature=related

The Expert - spot
http://www.youtube.com/watch?v=FYUs9aPiYQ0&feature=related

Part love - dok se vozite po bulevaru ili po cesti van svega
http://www.youtube.com/watch?v=Vl0-GsJXJmo&feature=related

COUNT ZERO INTERRUPT

Edited by - mladjo on 26/08/2010 21:47:13
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 26/08/2010 : 23:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Delorean--Subiza (2010)

Grupa Delorean (iz Barcelone) je 2009. izdala fenomenalan Ayrton Senna EP. Bio je to zvuk vruceg ljeta, s plesnim ritmom, funky gitarama i catchy sintisajzerima. Nesto kao Happy Mondays-i s pocetka 90ih, minus droga i drugi eksesi
Ove godine su izdali LP Subiza koji nastavlja tamo gdje je EP stao. Zvuk je jos vise elektronski i slozeniji nego sto je to bio na EP-u. Sto je zanimljivo uzivo zvuce jos bolje jer im je nekako enegija bolje izbija na povrsinu nego na albumu. Mislim da je tome razlog bubnjar (moj imenjak Igor ) koji se super kombinira s digitalnim beatovima stvarajuci build up-e i euforiju. Najbolje pjesme: Real Love, Simple Graces, Grow, Stay Close.
Ocjena 8.4/10
Evo meni omiljene pjesme s albuma, drugi singl Real Love:
http://cdn.stereogum.com/play/?key=1f0144&cdn=1&file=445231::43efd6::Delorean%20-%20Real%20Love.mp3

Koga zanima vise o albumu, moj citavi review na engleskom:
http://www.sputnikmusic.com/review/38363/Delorean-Subiza/

www.epicentercomics.com

Edited by - D.J. on 26/08/2010 23:15:58
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 26/08/2010 : 23:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
ceo--white magic (2010)

Nije tajna da mi je zadnje tri godine najbolja muzika sa svedskog independent label-a Sincerely Yours. Sa albumima od The Tough Alliance-a (TTA), Air France-a i jj-a donijeli su svijetu muzike dasak morskog vjetra. Uglavno relaksirani kompleksni tropski ritam, melodije koje ostaju u glavi danima i sve to po ekcentricnoj viziji dua koji su i stvorili taj independent label, Eric Berglund i Henning Furst koji cine The Tough Alliance.

Prije nekoliko mjeseci Eric Berglund je pod imenom ceo izdao svoj solo album, White Magic. Album ciste independent-pop perfekcije--8 pjeasama koje su ne samo catchy nego (kao i u slucaju TTA) majstorski aranzirane, sa fenomenalnim bridgevima i kombinacijom klasicnih instrumenata i elektronskih beateva,
Nemoguce mi je izabrati najbolje pjesme s njega jer su sve odlicne.
Ocjena: 9.2/10
Evo prvog singla Come With Me.
http://www.theburningear.com/media/2010/07/ceo-Come-With-Me.mp3
(Sto je zanimljivo ova pjesma ima odlican video koji zbog toga sto je vizualno pre cudan ostavlja jak dojam i nekako oduzima od ljepote same pjesme)
Koga zanima vise o albumu, moj citav review na engleskom:
http://www.sputnikmusic.com/review/38278/CEO-White-Magic/

www.epicentercomics.com

Edited by - D.J. on 26/08/2010 23:15:46
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 26/08/2010 : 23:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
jj-jjNo3 (2010)

Takoder sa svedskog Sincerely Yours label-a, duo jj izdali su svoj drugi album, jjNo3. Sto je zanimljivo njihov proslogodisnji debut (jjNo2) je meni bio dosta slab dok je kriticarima bio odlican, a ovaj novi je slab
jjNo3 je tako pitak i tako lagan za slusanje da je vjerovatno album kojeg sam pustio najvise puta ove godine. Dok se vozim sam, dok sam sa zenom, sa sinom, na poslu--stalno.
To je tako lijep, relaksirajuci zvuk: off beat tropski bubnjevi, cool sintisajzeri, fakticki se u pozadini nekad cuju i valovi i cvrcci na nekim pjesmama A pjevacicin (Elin Kastlander) glas je toliko lijep i drag na nekim pjesmama da je to prava milina cuti, jednostavno topi dusu. Ona na ovom albumu bas koristi svoj cijeli range od dubokog do visokog dok je na proslom albumu to sve bilo u nekom srednjem, folky-60s-stilu sto mi nije uopce pasalo. Najbolje pjesme: You Know, Let Go, And Now, My Life.
Ocjena: 8.5/10
Evo I prvog singla Let Go:
http://www.scjag.com/mp3/sc/letgo.mp3

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4655 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 27/08/2010 : 09:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
opa, leto konacno stiglo i kod dj-a :)
meni su jj ovosezonsko otkrice, i to jj n2 album koji mi je fantastican, trojku jos nisam poslusao, a cak sam ih preporucio i jeleni jankovic (jj) na fejsbuku :D

svedjani su stvarno maheri kad je vrhunski pop u pitanju.
si overio radio dept? imaju novi album, nisu bas veseljaci kao ovi (mada i ovo "veseljaci" uzmi sa izvesnim otklonom, juce sam bas iscitao tekstove sa jj#2)

i sve zaboravim da skinem ove delorean, moguce da ce mi se dopasti!

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4655 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 27/08/2010 : 09:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
uh, preslusao ovo sto si postavio:
ceo- uopste mi se nije dopalo
delorean - tako-tako, moglo bi da ima prolaz
jj - sasvim solidno
:)

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 27/08/2010 : 20:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

opa, leto konacno stiglo i kod dj-a :)
meni su jj ovosezonsko otkrice, i to jj n2 album koji mi je fantastican, trojku jos nisam poslusao, a cak sam ih preporucio i jeleni jankovic (jj) na fejsbuku :D

svedjani su stvarno maheri kad je vrhunski pop u pitanju.
si overio radio dept? imaju novi album, nisu bas veseljaci kao ovi (mada i ovo "veseljaci" uzmi sa izvesnim otklonom, juce sam bas iscitao tekstove sa jj#2)

i sve zaboravim da skinem ove delorean, moguce da ce mi se dopasti!

He, he sto se tice muzike ljeto je kod mene vec cetiri godine neprestano (dok je pravo ljeto doslo tek prije dva tjedna u Californiju)! The National i neke druge ne toliko sretne grupe su tu tek da izbalansiraju stvar, da ne bi bilo sve jednostrano, sa stalnim smjeskom.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page
Page: of 62 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000