Miško me zamolio da obavestim ekipu da je danas stigao uvoz iz Hrvatske, koji je od sutra u prodaji. Stigla su meka izdanja Ludensa i Strip agenta, kao i novi SA Teks giganti (ovo posebno za južnjake :)
Sto se radujes nesreco, dal zbra pare Ja cu se nacekam na ovu turu
Miško me zamolio da obavestim ekipu da je danas stigao uvoz iz Hrvatske, koji je od sutra u prodaji. Stigla su meka izdanja Ludensa i Strip agenta, kao i novi SA Teks giganti (ovo posebno za južnjake :)
Sto se radujes nesreco, dal zbra pare Ja cu se nacekam na ovu turu
nisam zbrao,al eto da ne budem pesimistican.bolje se radovati,nego plakati.
Al sam u zaostatku sa kupovinom!!! Sve cekam da se podigne taj sajt pa da lepo online narucim, da ne davim vise one ljude iz Daekwooda, preko telefona! A i ovako bi nam bilo lakse da se iskalkulisemo.. ocigledno nista od sajta! I kod mene u firmi je programer jako lenj, pa ja radim i njegov posao (sto znam)
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Zanemari moj post, evo vidin sad da je drugačija adresa... Dobro je.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Napravili smo dogovor sa Agarthi Comicsom o uvozu njihovih izdanja, i biće ih u Darkwoodu
Problem je što ne možemo uvoziti broj po broj, jer to može da se izvede samo gepek varijantom a ne zvaničnim i regularnim uvozom.
Kod nas će biti sledeća varijanta, kad izadje nekoliko brojeva različitih junaka(Magični, Marti, Skriveno Lice, Jan Dix) mi ćemo napraviti objedinjeni uvoz tih nekoliko brojeva i tako na svakih par(tri,četiri,pet) meseci kada se nakupi više brojeva!
Cena će biti ista kao u BIH, znači u Darkwoodu kao i na trafici u Sarajevu ))
Verujem da će ova vest mnoge učiniti srećnim!
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Ima li vesti kada se ocekuje uvoz iz Hrvatske ? Hvala unapred na odgovoru
najvjerovatnije ce sacekati da libellus izbaci naredne dvije ture knjiga, koje su najavljene da ce biti u prodaji u narednijh mjesec dana. tako da krajem juna. to je moja pretpostavka
Ima li vesti kada se ocekuje uvoz iz Hrvatske ? Hvala unapred na odgovoru
najvjerovatnije ce sacekati da libellus izbaci naredne dvije ture knjiga, koje su najavljene da ce biti u prodaji u narednijh mjesec dana. tako da krajem juna. to je moja pretpostavka
Poslao sam email sa narudzbom na sljedecu adresu porudzbine@darkwood.co.rs pa reko da vidim da li je to aktuelna adresa za narucivanje stripova, Inace u emailu sam prijetio da stripovi moraju biti glanceri i da se mora dobro upakovati pa reko da vidim da li je ozbiljnost mojih prijetnjih shvacena ozbiljno