pa takva je i u knjizi, e sad, kako to svatko u svojoj glavi interpretira veliko je pitanje nego kakva je u zadnjem filmu ona policajka bilderica, monica figuerola
if you tolerate this, then your children will be next
isprika na offtopicu! jučer sam na kiosku kupio 5 dvd-a battelstar galactice sezona 1 - mini serija i sezona 1 - dvd 1 do 4 što prvo gledati - miniseriju ili dvd od 1-4???
isprika na offtopicu! jučer sam na kiosku kupio 5 dvd-a battelstar galactice sezona 1 - mini serija i sezona 1 - dvd 1 do 4 što prvo gledati - miniseriju ili dvd od 1-4???
Nazalost moram priznati da sam tek nocas zavrsio sa gledanjem prve sezone (ima ih 6) ove izuzetno napete i zanimljive serije koji govori o atijunaku LAPD-a i njegovom konstantnom balansiranju izmedu dobra i zla . Odlicna serija, druga sezona mi dolazi postom u toku tjedna..jedva cekam.
Shield je stvarno odlicna serija, pogledao sam samo prve dvije sezone, i to davno, ali nekih stvari se jos sjecam. Epizode dragonchasers kada dutch ulovi serijskog ubojicu, a onda poslije ima scenu s mackom, i kad mackey ispituje onog pedofila u prvoj epizodi i ono s djevojcicom iza stakla... Da se najezis. Super serija.
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Shield je stvarno odlicna serija, pogledao sam samo prve dvije sezone, i to davno, ali nekih stvari se jos sjecam. Epizode dragonchasers kada dutch ulovi serijskog ubojicu, a onda poslije ima scenu s mackom, i kad mackey ispituje onog pedofila u prvoj epizodi i ono s djevojcicom iza stakla... Da se najezis. Super serija.
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Od amera verovatno najbolje 9/10.Likovi sjajni, a mozda je i najveci dobitak serije, taj, sto za razliku od vecine USA produkcije, svoju gladanost bazira iskljucivo na scenariju, a ne na koketiranju sa raznim lepoticam, cija je svrha jedino da povecaju gladanost(u principu, svakako da nemam nist protiv lepe zene u seriji, cak sta vise).Tako "obicni" likovi veoma dobro drze ovaj serijal.
Sto se komedija tice, The Big Bang Theory je trenutno na tronu. . Ipsod njih odmah Mucke (pa South Park). Sajnfeld je odlican, ali osetno losiji od ovih.
Iako ima legendarnih scena, sad se bas prisecam: "Well, the Jerk Store called, and they are running out of you!" "I'm Cosmo Kramer, the ASSMAN"