Author |
Topic |
Svarog
Junior Member
444 Posts
Member since 03/06/2010 |
Posted - 02/09/2010 : 17:07:02
|
quote: Originally posted by Colt
Forumasi se prvo godinama ubise dokazujuci kako je adekvatno postavljen logo SBE junaka izuzetno vazan, kako je i minimalan gubitak naslovnice tragican a svaki suvisni element na istoj ravan apokalipsi, a sada su nedostatak logoa, skracenje naslovnice i fosforescentni lenjir sa leve strane u stvari pozeljni i ocekivani... strasno koliko ljudi ne drze do svog misljenja i koliko ga po potrebi menjaju.
Slažem se, možda nisam dovoljno dugo ovde i nisam toliko kompetentan da kritikujem, ali svakako da postoje kontadiktornosti. Naime, koliko sam pratio za ovo kratko vreme, mnogo je forumaša pljuvalo po ZS i LMS, do pojave ovog digitalnog izdanja, sad se situacija menja iz korena... |
|
|
Attila77
Average Member
USA
891 Posts
Member since 08/05/2005 |
Posted - 02/09/2010 : 17:31:36
|
quote: Originally posted by Svarog
Forumasi se prvo godinama ubise dokazujuci kako je adekvatno postavljen logo SBE junaka izuzetno vazan, kako je i minimalan gubitak naslovnice tragican a svaki suvisni element na istoj ravan apokalipsi, a sada su nedostatak logoa, skracenje naslovnice i fosforescentni lenjir sa leve strane u stvari pozeljni i ocekivani... strasno koliko ljudi ne drze do svog misljenja i koliko ga po potrebi menjaju.
Slažem se, možda nisam dovoljno dugo ovde i nisam toliko kompetentan da kritikujem, ali svakako da postoje kontadiktornosti. Naime, koliko sam pratio za ovo kratko vreme, mnogo je forumaša pljuvalo po ZS i LMS, do pojave ovog digitalnog izdanja, sad se situacija menja iz korena...
Pa, nek se i menja ... tim bolje! Ljudi imaju prava da promene mišljenje ... zar ne? |
Edited by - Attila77 on 02/09/2010 17:32:00 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40300 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 02/09/2010 : 17:39:38
|
@Zagor12 Zar ti nije bilo lepse da si otsekao delic te plave pozadine i samo sa ctrl+v ubacivao i bar bi ti nijansa bila ista... Ja sam tako ranije falsifikovao mesecnu kartu.. Slagao teksture papira do najsitnijih detalja.... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Attila77
Average Member
USA
891 Posts
Posted - 02/09/2010 : 19:56:32
|
quote: Originally posted by Zagor12
Evo i mojeg pokušaja(iz painta ):
Pa taj strip bi bio odličan .... samo da je u boji. Super signature btw! |
|
|
Attila77
Average Member
USA
891 Posts
Posted - 02/09/2010 : 20:06:58
|
Evo ideje koja bi sigurno bila uspešna u našim prostorima. Uzimamo najpopularnije epizode koje su bile objavljene u Zlatnoj Seriji, dodati stvari koje je dnevnik izbacio, dodati boju, spojiti epizode u jednu knjigu, zamoliti "Cat Claw" da nactra nove naslovnice ... i na kraju objaviti ih u HC izdanu pod imenom: "ZLATNA SERIJA REMASTER"!
Ko bi to kupovao? |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40300 Posts
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4810 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 02/09/2010 : 20:37:02
|
zajebite vise... pasce neko mrtav...
1. gasite topic 2. stampajte ovo odmah 3. skupljamo pare da otvorimo stampariju
|
sangue navajo |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 02/09/2010 : 20:40:16
|
quote: Originally posted by Combatrock
bas tako!ljubitelji zute trake pokrenite se! |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 02/09/2010 : 20:51:08
|
quote: Originally posted by Attila77
Evo ideje koja bi sigurno bila uspešna u našim prostorima. Uzimamo najpopularnije epizode koje su bile objavljene u Zlatnoj Seriji, dodati stvari koje je dnevnik izbacio, dodati boju, spojiti epizode u jednu knjigu, zamoliti "Cat Claw" da nactra nove naslovnice ... i na kraju objaviti ih u HC izdanu pod imenom: "ZLATNA SERIJA REMASTER"!
Ko bi to kupovao?
Ja bi sigurno kupovao. Koliko ce kostat? Ma nema veze koliko, samo kazi, platicu ... |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 02/09/2010 : 21:02:11
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by Attila77
Ko bi to kupovao?
Ja bi sigurno kupovao. Koliko ce kostat? Ma nema veze koliko, samo kazi, platicu ...
stizu dolari. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25301 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 02/09/2010 : 21:07:42
|
quote: Originally posted by Combatrock
3? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40300 Posts
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 02/09/2010 : 22:32:45
|
Slažem se, možda nisam dovoljno dugo ovde i nisam toliko kompetentan da kritikujem, ali svakako da postoje kontadiktornosti. Naime, koliko sam pratio za ovo kratko vreme, mnogo je forumaša pljuvalo po ZS i LMS, do pojave ovog digitalnog izdanja, sad se situacija menja iz korena...
Ja sigurno tu ne spadam,,, ja sam iz tvrde struje onih koji se zalazu da neko reprintuje z.s. i l.m.s od pocetka sa identicnim naslovnicama ,,,a sto se tih ljudi sto ih spominjes tesko da neko ko je kupovao z.s. i l.m.s. pljuje po tome ,,,to mozda neki mladji clanovi rade,,,,,,pa da nema l.m.s i z.s. ovaj ceo sajt i forum ne bih postojali,,,,,,,, |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 02/09/2010 : 22:33:36
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Ja sigurno tu ne spadam,,, ja sam iz tvrde struje onih koji se zalazu da neko reprintuje z.s. i l.m.s od pocetka sa identicnim naslovnicama ,,,a sto se tice tih ljudi sto ih spominjes tesko da neko ko je kupovao z.s. i l.m.s. pljuje po tome ,,,to mozda neki mladji clanovi to rade,,,,,,pa da nema l.m.s i z.s. ovaj ceo sajt i forum ne bih postojali,,,,,,,,
|
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 02/09/2010 22:37:06 |
|
|
Marenovic
Junior Member
Serbia
426 Posts
Member since 08/01/2009 |
Posted - 02/09/2010 : 22:43:21
|
Danas jedan, sutra jos jedan....pa da vam uslikam. Sta ste ljudi postali toliko virtuelni, program za ovo, program za ono. Nije nego. Izadjite na ulicu, nadjite dobru stampariju ili neku extra opremljenu fotokopirnicu, uzmite jaci papir, neka vam to isprinta, (digitalna stampa), pa kod knjigovesca. Mislim, sta filozofirate, sutra cu vec, nadam se, moci da vam se pohvalim.
|
Kolekcionar starina.... Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka... |
Edited by - Marenovic on 02/09/2010 23:28:21 |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 03/09/2010 : 00:46:23
|
quote: Originally posted by Attila77[/i]
Nesto ovakvo?
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40300 Posts
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11512 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Attila77
Average Member
USA
891 Posts
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4649 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
bonellistar
Starting Member
Croatia
61 Posts
Member since 12/10/2009 |
Posted - 03/09/2010 : 09:56:37
|
quote: Originally posted by manhunter
Ja ništa ne radim osim što kačim slike ovde.
Attila je taj koji zna znanje.
Inače, Cinema 4D se zove program.
Najbolje da se ovaj topic ukine zato kaj me me boli dok sve ovo gledam jel sam odrastao uz tu žutu traku. Aaaahhh! Ovo izgleda prejebeno!!!! |
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 03/09/2010 : 13:06:08
|
Sve je to tacno, ali nije poenta u tome.
Meni (a pretpostavljam i vecini kojima se ovo svidja) ovo predstavlja svojevrsno putovanje kroz vreme, vreme u kome smo zavoleli ZS/LMS stripove, strepeli nakon jednog ili dva nastavka hoce li Zagor preziveti i pobediti i ovaj put, da li je to poslednji Mister Noov let, hoce li Vukovi sa Ontarija i Blekovi traperi napraviti jos jedan vazan korak ka slobodi, i da li ce Kapetan Miki konacno savladati Cudesno lice...
Ovde rade emocije i sentimentalnost, divne uspomene na te carobne svetove u koje su nas stripici sa "zutom linijom" i "cudnim sivim natpisom" vodili ludom voznjom i adrenalinskim brzinama... |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 03/09/2010 : 13:13:29
|
quote: Originally posted by manhunter
Uskoro na kioscima (virtuelnim)
Mamice... |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25301 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/09/2010 : 13:51:30
|
quote: Originally posted by morrison
Ovde rade emocije i sentimentalnost, divne uspomene na te carobne svetove u koje su nas stripici sa "zutom linijom" i "cudnim sivim natpisom" vodili ludom voznjom i adrenalinskim brzinama...
Upravo tako. Kad to prestane, neće me zanimati ni VČ, LU, ni Marvel, ni grafičke novele ni one-shotovi, niti slični. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Topic |
|