forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Svastara za kolekcionare.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

papataz
New Member

Serbia
105 Posts

Member since 14/10/2006

Posted - 04/08/2010 : 12:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit papataz's Homepage  Send papataz a Private Message  Reply with Quote
Evo mojih SW laznjaka:
[url=http://www.postimage.org/image.php?v=aVGYG0i][/url]
i
[url=http://www.postimage.org/image.php?v=aVGZ1sA][/url]

Nisu losi, drze se vec godinama, ovo imam jos od pre nego sto je prikazivana "Fantomska pretnja".

http://www.youtube.com/user/papataz014 - Moj YouTube! Mastersi! Transformersi! Crtaci! Golotinja! (OK, nema golotinje)!
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 04/08/2010 : 19:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
skroz dobro izgledaju! poslikam ja svoje laznjake uskoro :D jos cu ih kupit jer su ludo obojani!
Najbolje je sto ovi moji imaju kao neka postolja,koja na original figurama imaju cip pa ih stavis na nesto i onda likovi pricaju,a na ovim laznjacima je taj cip nacrtan :D :D
meni je zao sto nisam stigla kupit na aukcijama 30-ak kennerovih figura iz star warsa ,nisu bili jako skupi :/

ima netko kennerove Batman figure (Bruce Timm serijal)?

sva djeca bez nadzora biti ce pojedena!
Go to Top of Page

papataz
New Member

Serbia
105 Posts

Member since 14/10/2006

Posted - 04/08/2010 : 20:39:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit papataz's Homepage  Send papataz a Private Message  Reply with Quote
Ja imam Betmena i Dzokera iz tog serijala. Ima li ih ko normalan, ne znam! :D
Video sam sad u Grckoj Betmena i Akvamena iz "Brave & Bold" serijala i mnogo su dobri - sad mi krivo sto ih ne uzeh...

http://www.youtube.com/user/papataz014 - Moj YouTube! Mastersi! Transformersi! Crtaci! Golotinja! (OK, nema golotinje)!
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 05/08/2010 : 11:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
Ja imam par komada tih kenner figura, nekog neklasicnog supermana i twofacea. AL jako bi htjela nabavit jos tih klasicnih likova bez nekih extra dodatnih oprema. JEdnom je lik na ebayu prodavao oko 200 tih figura i jako jeftino,sad mi zao sto nisam kupila.TO mi je najdraza stilizacija batmana i batman figura. Jos uvijek nemam figuru Batmana cekam da bas naletim na onog koji mi se svidja. JOs mi nedostaje Batman i Hellboy i onda mogu mirno spavat!

zasad imam samo ovu figuru koja se zakaci za strop pa batman leti u krug,al nisam to isprbala jer mi ga je napetije imati na postolju kao figuru

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 07/08/2010 : 00:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote

Uf, Sonjecka, pogledao sam malo nazad, stvarno imaš veliku i lijepu kolekciju figurica

.

Lijep reklamni strip iz 1980 o istoriji guma-Michelin u slovenščini.
Staviču i ovdje par stranica unutrašnjosti stripa:

Tiskano v Franciji 1980, strip v slovenščini,24 strani,merilo:21X15
tu je par strani notranjosti:

Naslovka

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 07/08/2010 00:18:57
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 07/08/2010 : 00:03:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote

.
.
.
.
.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 07/08/2010 : 00:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote

Zadnja stran

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 07/08/2010 : 11:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
Risar_69 - Hvala! Bas sam pofotkala jos nekih stvari pa uskoro stavim.
AL, michelin strip,zakon!

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 10/08/2010 : 12:53:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Danas primio puno podmetača, ako neko ima i ne treba podmetače iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, BIH, neka mi poruči na poruku, najviše se razveselim svih podmetača sa naših ex-prostora. Unaprijed hvala svakome, ko ima bilo šta od podmetača, a ne treba.

Edited by - Risar_69 on 10/08/2010 12:53:47
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 10/08/2010 : 22:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
meni takodjer postar danas donio 16 marvel figura,uskoro fotke :)

a i nabavilo se jos drustvenih lego igara,evo kolekcije ;)

i pomalo se nakupilo knjiga o animaciji

razne TCG

Edited by - sonjecka on 10/08/2010 22:54:20
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 11/08/2010 : 14:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
transformersi,al ne oni :) :)

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 14/08/2010 : 16:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote

vratimo se na strumpfove :D

kupilo se dosta novog

Go to Top of Page

papataz
New Member

Serbia
105 Posts

Member since 14/10/2006

Posted - 16/08/2010 : 14:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit papataz's Homepage  Send papataz a Private Message  Reply with Quote
Auh, ala je zamrla tema! :)

Nista, ja sam u medjuvremenu osvojio ovo:

samo cekam da se prodavac vrati sa odmora...
i kupio ova dva iz daleke Amerike:

i laznog ovog kod lokalnih friendly Kineza:

Sto se Mastersa tice, stigao mi je ovaj:

A na putu su ova tri:

Moj klinac i dalje pichi po G-Force stvarcicama, dok ja jos gore mrzim taj film kad sam saznao da je prvobitno to trebalo da bude film o Chipu i Dejlu kao Rendzerima spasiocima...

Jedino sto nema veze sa hrckovima a sto smo mu kupili skoro je ovaj dress up set za Ljudsku Baklju:

A, da, kupio sam i drugi deo Transfomers Animated Allspark Almanaha, da placem sta je sve moglo da bude al ga biti nece:
http://www.amazon.com/Transformers-Animated-Allspark-Almanac-Vol/dp/1600106838/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1281961693&sr=1-1

Aj sad neko drugi :)

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 16/08/2010 : 14:49:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
auuu sta se sveg lijepog nakupovalo! kvalitetno! nadam se da ce ti se net ubrzat pa da opet gledamo recenzije.
strumpfovi su genijalni pogotovo djedica,kuhar i onaj sa svijecom ;)
ja sam kupila nekoliko novih lego setova i sad cu stati jer idem na odmor dva tjedna, pa nema neta,nema kupovina, nema aukcija...al zato ima PS igrica koje jos treba isprobati ;)

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 20/08/2010 : 21:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Odem malopre kod drugara i vidim 70 figurica odlicno ocuvanih,kupio ko gipsya na pijaci za 10 din ili 1 kunu komad.
Izbacicu sliku da vidite,sto je najsmesnije lik i nije zainteresovan za njih uzeo ih je jer su bili dzabe.
Izbacicu sliku da vidite tu gomilicu.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
786 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 21/08/2010 : 15:19:42  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
Veliki izbor figurica Strumfova moze se naci u apoteci Laurus (i ja sam se iznenadio kada sam u izlogu apoteke video figurice) koja se nalazi u Beogradu, Kataniceva broj 16, nedaleko od Hrama i Karadjordjevog parka. U Novom Sadu imaju 3 apoteke Laurus pa mozda i tamo ima figurica.
Pored Strumfova imaju i drugih figurica - Final Fantasy, Dragons, Spawn, kao i gomilu raznih Schleich figurica zivotinja.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 22/08/2010 : 14:35:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
A kak to nama vredi kada se sve zanimljive stvari nalaze u Beogradu,dok je jod nas izbor 0 .

Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
786 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 22/08/2010 : 15:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
Pa, Rejs, zamolis nekoga ko zivi u Bg ili nekoga iz tvog grada ko ide cesto u Bg da ti to kupi i posalje/donese i eto resenja.
Ili se preseli tamo gde je izbor bolji, nemoj samo da kukas.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 22/08/2010 : 18:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Pa vidis zemljace,vec ima dobrih ljudi iz mog grada koji mi cesto donose stripove iz Bg-a,ali na zalost ne mogu da kazem o kome se radi ,jer je ta osoba jako skromna i neeksponirana.
Jos jednom se zahvljujem mom dobrotvoru da ne kazem ktitoru,zahvaljuci kome imam sva redovna izdanja koja stignu u Darkvood.
hvala mister Vl... pardon mister X.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 26/08/2010 : 21:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
E jebi ga, i to sam danas nabavio, kao to je sada uspješnica po celom svijetu :) ali to je strip
(za 2 evra):Da mal lopovskim kapitalistom gobec zaprem, še dobro da so mi pustili objaviti sliko, pa taka jeb..na demokracija, kjer lahko vse poveš, je..š to bljah :)

Cel svet to požira v knjigi, mi imamo pa tudi strip :)

Zanimljivosti na 108 stranica

--

Edited by - Risar_69 on 26/08/2010 21:34:14
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 01/09/2010 : 11:44:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
vratila se s ljetovanja, na otoku naisla na neki kineski ducan i nisam mogla odolit da ne pokupujem sve figurice harry pottera. Isprva su mi izgledale uzasne,al kad sam izvukla iz kutije Hagrida skuzila sam da i nisu toliko lose napravljene,sve zajedno me kostalo 10-ak eura. A kupilo se jos PEZova :)

nasla sam i jednog strumpfa,vraga,al slike kad bude.

[

Edited by - sonjecka on 01/09/2010 11:46:07
Go to Top of Page

psycho
New Member

212 Posts

Member since 12/08/2009

Posted - 01/09/2010 : 12:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send psycho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Risar_69

E jebi ga, i to sam danas nabavio, kao to je sada uspješnica po celom svijetu :) ali to je strip
(za 2 evra):Da mal lopovskim kapitalistom gobec zaprem, še dobro da so mi pustili objaviti sliko, pa taka jeb..na demokracija, kjer lahko vse poveš, je..š to bljah :)

Cel svet to požira v knjigi, mi imamo pa tudi strip :)

Zanimljivosti na 108 stranica

Fantasticna stvar.Jako zanimljiva kombinacija K.Marks i strip.Ovako nesto treba imati.

--

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 03/09/2010 : 23:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
nova kolekcija Figure Factory,koju sam dobila na poklon i koju obozavaaam!Inace sve se figurice rastavljaju i svaka se sprema u svoju kutijicu.
Izrada je pregenijalna. NIsam odavno vidjela tako dobro napravljene marvel figure, mjesta gdje su spojevi se uopce ne vide

Edited by - sonjecka on 03/09/2010 23:46:34
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 04/09/2010 : 02:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote

Edited by - sonjecka on 04/09/2010 02:25:58
Go to Top of Page

papataz
New Member

Serbia
105 Posts

Member since 14/10/2006

Posted - 04/09/2010 : 18:56:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit papataz's Homepage  Send papataz a Private Message  Reply with Quote
@Sonjecka - pa nisu to nove figure, mi smo ih vec izgustirali :). Fali ti Gray Hulk koji je bio blind boxed, odnosno sa nakom pitanja na kutiji :).

Meni su stigla jos dva Mastersa iz ove nove Classics serije, jedan bolji od drugog;
Whiplash:
http://www.itsalltrue.net/?p=8834
i Trap Jaw:
http://www.itsalltrue.net/?p=4206

Inace, pocela je skolska godina pa "profesorujem" u dve skole, nemam vremena ni za sta, "uzivo" nista nisam kupio vec poodavno...

Edited by - papataz on 04/09/2010 19:02:12
Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000